Imigrasi ing Portugal, kabeh cara

portugal photo

Imigrasi ing Portugal dadi ing munggah. Kene nang panguripan sustainable socially, umume, nengsemake pengungsi saka Eropah Wétan lan Amerika Latin. Grapyak lan picturesque Portugal nduwèni tingkat angkara kurang banget lan lack of corruption massive, saka kang kesel, pisanan, warga negara post-Soviet. Ing wis krisis kaping wis ana wutah kanthi cepet saka ekonomi, lan malah sak resesi global ing Portugal terus ngrembaka bisnis pariwisata. Kajaba iku, ing negara iki banget uga sèktor tetanèn, sing nggawe lan menehi akeh proyek. Kejabi, Portugal kasengsem ing sumber daya alam sing: punika lingkungan ekologis apik, lan output ing Atlantik nengsemake akeh nduweni yacht.

Carane imigrasi Portugal

Ora peran paling ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka obah menyang negara Eropah sing main aturan Portugis cantik manut ing Kebangsaan. negara iki menehi manca kesempatan kanggo miwiti wilayah bisnis pribadi. Kanggo nindakake iki sampeyan kudu ndhaftar perusahaan kene (punika relatif gampang), kudu akun kanggo paling 5 ewu. dolar lan kanthi mangkono berkembang bisnis sing. Businessman nemu insurance sosial lan dokumen liyane perlu kanggo panggonan legal in Portugal. prosedur cantik prasaja saka Pendhaftaran sekuritase ditetepake Kebangsaan bisnis minangka salah siji saka cara sing paling umum kanggo sah pindhah menyang negara. Nanging kanggo manggon ing Portugal, lan bisa nyewo minangka profesional. bebener, cara iki kaya-kaya luwih rumit, amarga kanggo golek proyek lan kanggo tandha tangan kontrak Employment kanggo wong sunantara, ora ngerti basa lan ciri nasional liyane, ora supaya gampang. Employment in Portugal basa ngalangi mangsa permanen. Mangga menehi panggonan ing imigran kang, kang kudu gawe anyar tahunan, lan liwat 5 taun saka panggonan ing negara iki, kang bisa aplikasi kanggo gratis saka kewarganegaraan.

entri unimpeded menyang negara bakal nyedhiyani lan tuku real estate ing Portugal. bebener, tuku saka house utawa apartemen ora ndherek ditokake saka paket lengkap dokumen kanggo imigrasi - pemilik property ditampa mung hak tetep ing negara kanggo 6 sasi taun.

A prasyarat pinunjul kanggo obah kanggo Portugal iku Reuni kulawarga utawa Kebangsaan dening asal. baby, bapa utawa ibu lair ing Portugal, otomatis oleh kewarganegaraan saka negara sing, nanging mung yen, sing rama ing (ibu) Aku lair utawa makarya kanggo negara.

Portugal uga ditampa pengungsi, Menehi pangayoman sauntara, ngetokake ijin panggonan kanggo kamanungsan alasan (contone, yen wong sunantara gerah nemen utawa ing kahanan mbledhos kelairane) lan ijin panggonan khusus kanggo kapentingan nasional (kanggo atlit utawa peneliti, sing dikarepake ing negara).

Umumé, Imigrasi ing Portugal banget, pilihan banget prayoga. Iku ora overloaded karo illegals, carane, contone, tetanggan Spanyol, ora deterred angkara dhuwur utawa korupsi massa lan ing wektu sing padha bedo privasi sosial prayoga, ekonomi stabil, iklim nyaman.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!