Imigrasi kanggo Skotlandia

scotland photo

Skotlandia Inggris Raya iku bagéan saka, Iku wis dikembangaké industri, standar dhuwur urip. Ibukutha Romania - Edinburgh, Writers kene padha lair Louis Stevenson lan Sir Walter Scott, pujangga Robert Burns. Ing Edinburgh, nampa urip karakter fiksi kaya Harry Potter lan Sherlock Holmes. Ing Skotlandia, kathah papan ing menarik lan ayu: bukit lan tlaga, gunung, Meadows. Ana kedaton lan musium. Ing suhu ing mangsa panas, ing saben +15, ing mangsa +5. Senajan sawetara dina iku rodok anget ing mangsa panas, lan kadhangkala ing mangsa suhu irungnya ngisor nul. The Pampanga dikenal minangka wong sing mbukak lan loropaken. Keuntungan saka imigrasi kanggo Skotlandia - kanggo manggon lan bisa ing EU tanpa Watesan, seneng tax lan sosial keuntungan saka Inggris.

Kanggo sing sing uga Kebangsaan atraktif kanggo Skotlandia? Alasan kanggo imigrasi bisa apa wong: lack karya, bayaran kurang, kepinginan kanggo entuk dhuwit kanggo miwiti bisnis dhewe, potensial intelektual, kepinginan kanggo mesthekake mangsa stabil kanggo anak-anake, perlu kanggo manggon ing konteks Eropah, lan mung manggon ing negara liyane.

Saiki, ana sawetara program Kebangsaan, dikembangaké kanggo macem-macem kategori calon.

Kategori pisanan wong, sing planning kanggo ngetik «kanggo kunjungan» negara - minangka tamu:

  • turis;
  • wong, perawatan planning ing klinik-klinik pribadi;
  • tuwane, anak kang wis dipuntampi ing sekolah;
  • wong, teka karo tujuan marriage.

Kategori kapindho kalebu wong, sing pengin nampa pendidikan ing Skotlandia.

kategori Corporate lan profesional:

  • tetanèn buruh mangsan;
  • guru lan asisten (ngganti program);
  • trainee (kanggo latihan) utawa pengarepan kanggo ndarbeni pengalaman profesional;
  • kanggo (undangan juragan, Calon ing sumber beluk cekak kasus liyane);
  • Komunitas panjarwa lan Highly qualified (certifiable);
  • buruh sektor-Based Scheme - sawetara industri;
  • ing ( Ilmu lan Teknik Graduates Scheme) Program laku ngelmu lan engineering
  • kanggo rencana Scottish;
  • wakil saka perusahaan manca, sing duwe cabang ing negara;
  • prawan (tundhuk entri karo juragan, pasangan utawa anak);
  • planning kanggo nindakake bisnis (Entrepreneurship individu, kemitraan, perusahaan, kedhaftar ing Inggris);
  • novatorы (wong, sing duwe gagasan radikal malih anyar);
  • investor (padha, sing nandur modhal jumlah akeh dhuwit ing ekonomi);
  • Writers, seniman lan komposer (wis diterbitake, dipameraken utawa dileksanakake karya).

negara uga nyedhiyani kabeh kahanan sing perlu kanggo Kebangsaan kulawarga (Reuni) lan tuwo sawijining ekonomi.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!