Imigrasi kanggo Swedia, kabeh cara

sweden photo

Ana negara, kang koyone dongeng ing kasunyatan, supaya kabeh iku rukun lan meh sampurna. Salah satunggaling - Swedia. negara, ngendi ing salah siji saka chimneys urip lucu wong karo motor ing mburi, ngendi iku diatur donya-misuwur bands kaya Abba lan Roxett, Ungu и Ase saka Base, ngendi Bebungah Nobel iki diadegaké. Nanging ing lyrics, nanging kasunyatan sosialisme - iki pitakonan serius. kesehatan lan pendidikan Free, akeh keuntungan beda, standar dhuwur urip, kebebasan lan toleransi, lan mung aman, urip sepi - iku ora ngagetne, ing Swedia, ngimpi akeh imigrasi.

Lan yen sampeyan ngelingi alam saka, kang wis dawa dadi kultus kanggo Swedes (minangka referensi: negara, witjaksono menyang wilayah saka Negara California ing Amerika Serikat, Padha manggon mung bab sangang yuta wong, lan ngandika negara - liyane 37), saka udhara kristal, ing alas salju-dijamin lan tlaga cetha mung kepinginan kanggo Pack tas. Swedia duwe dikarepake saka, sing pengin urip kaukur lan unhurried, sing ora looking kanggo ngulandara, nanging Nalini ing ingatase hak bebas expression. dening cara, sebutno saka "kulawarga Swedish", minangka "prasmanan" iku populasi saka negara iki, utawa ing grin paling puzzled.

Metode imigrasi ing Swedia

Bubar imigrasi Swedia angel banget: persentasi banget akeh pengungsi saka negara liya, meh siji ing wong lima. Nanging yen takon kanggo - boten mokal. Saiki ana sawetara cara kanggo imigrasi resmi kanggo Swedia, nanging saben wong iku kangelan kagayut. cara sing paling umum saka nggayuh ijin panggonan - Reuni kulawarga. Iki kanggo nèng saubenging sing, sing negara kang sabanjure bisa, contone, tuwane utawa anak utawa pasangan resmi utawa sipil saka warga Swedia (wong, gadhah ijin panggonan permanen). Nanging, nalika marriage (resmi utawa ora) warga Swedia kudu disiapake kanggo nliti paling ati. pitakonan individu kanggo konfirmasi bebener sesambetan bakal digawa metu ora mung ing desain ijin panggonan, nanging uga ajeg sawise entri. Dadi marriage minangka upaya kanggo tetep ing Swedia iku dipercaya tau a idea apik.

Nanging, diwenehi ijin panggonan permanen kanggo bisa ing negara, sampeyan uga kudu diwenehi ijin. malih, Kabeh aplikasi kudu diajukake ing negara, endi urip pelamar. Aturan iki bisa bejat mung ing kasus ngédap. Ing saben cilik, Service Migration ngleksanakake ujian tliti lan wektu Tetep ing negara utawa ora ngaku saka usulan gumantung ing asil. A ijin panggonan umume ditanggepi kanggo taun, liyane 6 sasi, nanging bisa lengkap, lan sawise sawetara wektu diwenehi ijin panggonan permanen. Sawise limang taun panggonan ing tlatah Krajan Swedia bisa dadi warga negara.

Imigrasi kanggo Swedia dening kategori profesional banget angel. Njaluk ijin karya mung bisa dadi pemilik saka beluk langka negara kang, utawa gadhah uleman saka perusahaan Swedia. Nanging, sampeyan bisa nation lan kategori bisnis, ing tembung liyane, mbukak perusahaan dhewe ing negara, utawa kanggo dadi investor. Ijin panggonan bakal ditanggepi uga kanggo siswa, nanging nalika sinau punika mokal kanggo oleh ijin karya, kang asring complicates ing gesang manca enom.

Wiwit Swedia ndhukung konvènsi internasional ing status pangungsi, sampeyan bisa nyoba kanggo aplikasi kanggo asylum. Ing kasus iki,, pengungsi SIV ditampa kertu lan manggon ing salah siji saka TCTerms wektu sadurunge nggawe kaputusan Final ing asylum. Sak iki wektu, pelamar kanggo nyedhiyani negara, lan yen ujian cilik wis telat kanggo luwih saka patang sasi, nemu ijin karya. Nanging, diwenehi asylum ing Swedia kudu alasan tenan serius kanggo larangan sing arep beda.

temtu, imigrasi Swedia angel banget. Nanging alam lan lures, lurung-lurung mulyo saka kutha disebut dumunung ana, Malah yen gendheng, Carlson, lan gaya urip saka Swedes kadhangkala ora meri putih.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!