Imigrasi kanggo Swiss, kabeh cara

swiss photo

Swiss - negara bebas lan tentrem ing Eropah, kang wis suwé pulo kamakmuran lan keamanan financial, nengsemake pengungsi liyane makmur, sing kesel hustle lan urip rame. Swiss dumunung ing jantung bawana, lan wates karo negara, Austria, Jerman, France, Liechtenstein lan Italia. Iku becik campuran budaya saka past karo mitos.

hukum Swiss ing kewarganegaraan sing dipérang dadi rong jinis: pisanan - kanggo warga EU, lan liya - liyane ing. a kasetyan gedhe-undhang Kebangsaan mestine kanggo warga EU. Kanggo wakil negara katelu, hukum imigrasi liyane nemen: ketik camp kanggo nadhahi strictly winates, lan sing pengarepan kanggo dumunung ing Swiss, umume, aturan luwih mantep.

Metode saka imigrasi kanggo Swiss saka Rusia lan negara CIS

Dina iki, privasi Kebangsaan kanggo warga Rusia lan CIS nawakake sawetara opsi beda kanggo immigrating kanggo Swiss, wong Rusia lan CIS.

Program Kebangsaan ing Swiss duwe, nanging plus amba banget - investor ora mbutuhake pengalaman mengkono bisnis, lan ana ora perlu kanggo konfirmasi, sing kabeh ibukutha entuk dhewe, ora dijupuk, contone, warisaken. Pilihan Kebangsaan bisnis (investasi pasif) Dina iki paling umum. Kanggo nggunakake program iki, pelamar kudu syarat ing ngisor iki:

  • ora rekaman pidana ing biografinipun;
  • umur pelamar kang - ora kurang saka 18 taun;
  • pelamar kudu ndhaftar tenan ing tlatah negara;
  • mbayar tahunan kanggo anggaran negara jumlah tax, kang ana ing antarane 100 ewu kanggo 1,6 yuta francs.

investasi aktif. Kene pelamar syarat padha, kemurnian hukum lan ukuran umur. Ing cilik saka jumlah kontribusi investasi aktif pelamar kudu paling sethithik 1 yuta francs. Investasi ing iki kudu rampung mung ing babagan ekonomi. Piyambak project investasi wis dadi cukup lan cocok kanggo kanton tartamtu, lan diijinake dening Pemerintah Daerah.

Center. Spesialis apik bisa nation menyang negara ing visa karya. Nanging banjur kawontenan paling penting iku proyek tawaran spesialis dening perusahaan Swiss.

Imigrasi kanggo Swiss menehi akeh kaluwihan beda - seri keuntungan sosial, infrastruktur-kelas kapisan, preferensi tax, stabilitas ekonomi lan politik, visa-free travel kanggo negara EU, lan, pamungkas, urip sepi ing lingkungan resik.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!