Imigrasi kanggo Slovakia, kabeh cara

slovakia photo

Slovakia - negara mbosenke ngembangaken ing jantung Eropah, Anggota saka EU lan Amerika Anggota. Sawise pembubaran Cekoslowakia industri paling dikembangaké ana ing Republik Ceko, lan pamaréntah Slovak sakbenere maneh diadegaké negara kang ekonomi, narik kawigaten investasi manca lan nuduhake salah siji saka ekonomi wutah paling dhuwur ing EU.

Dina iki, Slovakia - negara karo industri dikembangaké. Tartamtu manungsa waé wis mbayar kanggo pangembangan Government automotive, engineering, industri kimia, elektronik lan teknologi informasi. Luwih saka setengah saka bathi ing budget kasedhiya krah, pariwisata, tetanèn, industri Processing.

Slovakia wewatesan karo Ceko, Poland, Ukraina lan Austria. Ibukutha negara, Bratislava, Dumunung mung 60 km saka ibukutha Austria Vienna, lan akeh residents saka Slovakia menyang Austria bisa saben dina. regime visa Simplified, bener kanggo residents saka Ukraina lan Rusia, wewatesan umum karo Ukraina, prasaja lan intuisi kanggo basa Slavia Slovak - nimbulaké kapentingan tambah ing negara saka warga CIS, Karsané imigrasi Uni Eropa.

Metode imigrasi ing Slowakia

hukum imigrasi Slovakia, minangka anggota EU, Menehi basa Eropah tradisional kanggo wong manca lan Imigrasi nampa ijin panggonan:

  • manèh kulawarga;
  • sinau ing pawiyatan luhur ing Slowakia;
  • Komunitas panjarwa lan Employment profesi langka ing Enterprises Slovak;
  • business;
  • poto-Employment kanggo Creative profesional, lawyers, dokter, terapi pijet, tukang, etc..

Komunitas panjarwa lan qualified, pun kontrak layanan Kebangsaan karo perusahaan Slovak, njaluk ijin panggonan, lan sawise limang taun bisa aplikasi kanggo kewarganegaraan. buruh general, umume, ketik negara ing visa wisata lan, nemokake proyek ing sektor layanan, ing tetanèn utawa ing construction, kasedhiya, sing papan ora aplikasi warga EU, njaluk ijin panggonan 2 taun, kang banjur bisa lengkap.

A fitur saka privasi Kebangsaan ing Slowakia iku sing paling gampang lan paling terjangkau ing cara EU nggayuh ijin panggonan liwat bukaan saka bisnis. Registration perusahaan ing tlatah Slovakia lan konfirmasi akun 19 000 euro punika kawontenan cekap kanggo nggayuh ijin panggonan ing 2 taun, yen pelamar punika ngedegaken saka perusahaan. Requirements kanggo investasi minimal lan nggawe proyek ora, lan pajak 2 taun bakal ngidini kanggo ngluwihi ijin panggonan. Tuku property in Slowakia iku mung miturut teori basis kanggo multivisa Slovak, nanging ing laku iku njamin 100% kanggo golek ijin panggonan.

Imigrasi kanggo Slovakia - iki cara sing paling terjangkau kanggo pindhah ing EU, urip nyaman ing negara duwe tata krama, a standard kauripan sing layak, kahanan banget kanggo karya lan sekolah anak, kamungkinan saka gerakan free ing negara zona Schengen.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!