Imigrasi kanggo Slovenia, kabeh cara

slovenia photo

Imigrasi kanggo Slovenia kadang dipunceluk karo sabangsa kita kanggo pindhah menyang negara liyane tata krama lan dikembangaké, kang ing wektu sing padha, mentality iku padha Rusia lan Ukraina. Malah basa Slovenian kanthi nuduhake padha saka Ama Keng, kamungkinan, bakal bisa kanggo mangerteni ing enem sasi. tingkat dhuwur cekap pembangunan ekonomi, sosial keamanan lan stabilitas narik kawigaten pengungsi. Sayange, informasi bab negara nanging ora supaya akeh, kita kaya kanggo pengungsi, pancet, extract woro isih bisa ing sawetara forum utawa ing kantor agensi travel. Kawicaksanan imigrasi saka negara iku cukup ketat. Urip lan makarya ing Slovenia ilegal dipercaya. mung amarga, sing illegals ing negara iki ora bakal bisa kanggo golek proyek prayoga (iku punishable déning hukum), mulane, lan kanggo mesthekake sawijining orane.

Takon babagan dikarepake kanggo specialists angel jawaban. Ing negara cilik, ing wektu sing padha ing kantor sawijining wilayah kasil operate Holdings gedhé Eropah (Bosch, Petrol, Gorenje, Lek Krk, Renault) mungguh, kabeh iki lan akeh perusahaan liyane kudu Managers, engineers, engineering lan personel trampil liyane. Kerumitan Employment kanggo foreigner mung, sing tingkat pendidikan ing negara iki cukup dhuwur, lan kerep banget malah lulusan Universitas luwih pengalaman tinimbang specialists kita karo pengalaman. IT-specialists wegah menyang Slovenia. bayaran kurang (saka 600 kanggo 1500 euro) ing biaya cekap dhuwur saka urip ora mbecikake lelampahan kuwi. Ing ngarep ing perusahaan adoh soko pantai programer nggawe supaya luwih. Wanted ing psikolog Slovenia, amarga ing negara Eropah iki, mréntahaké kanggo "dhokter saka nyawa" wis dadi luwih populer, lan universities lokal wis ora dicocogake kanggo kabutuhan pasar. Pengungsi lan manca, sing ora bisa nemokake karya, kurban kahanan apa miskin lan posisi kurang-mbayar (construction saka dalan, karya tetanèn, deforestation). Imigrasi kanggo Slovenia, ing akèh negara Eropah, kasedhiya ing sawetara cara. Coba paling populer.

Metode imigrasi ing Slovenia

Tuku utawa ngatur dhewe nalika nggayuh ijin panggonan. Supaya kanggo mbukak perusahaan dhewe kudu nandur modal ing paling 30 ewu Euros, endi kantor kanggo tuku, mobil utawa kapasitas produksi agengipun 22,5 ewu, lan 7,5 ewu bakal dadi dana kukumipun. Wigati, sing kanggo saben pegawe salaried, malah yen ora bisa, nanging mung fictitiously kadhaptar ing negara, kudu mbayar saben sasi 450 tax Euro. ijin panggonan bakal nyedhiyani nem sasi, yen wis mbuktekaken nalika testing, sing perusahaan bisa mbayar upah loro bayaran urip saben sasi. cara kuwi resort imigrasi ora kerep banget, amarga investasi ing bisnis anyar sing cukup dhuwur, diwenehi ijin panggonan mbutuhake bathi pancet re-kabuka perusahaan. alamiah, Bisnis anyar ora bakal duwe bathi tengen adoh, dadi, minangka asil saka imigran mangsa kena akeh biaya, lan minangka asil uga tetep ing mundhut.

Labor imigrasi kanggo Slovenia. Foreigner biasane nemu ijin karya kanggo wektu ora ngluwihi siji taun. document bisa dijupuk mung sawise ditulis idin saka juragan kanggo njupuk imigran kantor. Miturut hukum pegawe kanggo ngrekrut ilegal pengungsi dilarang lan punishable dening nggoleki. Idin kanggo poto-Employment masalah MIA, witjaksono kanggo wewenang kuwi lan visa bisnis, kang ditanggepi ora biasane luwih saka 180 dina.

Education in Slovenia. Universitas Slovenia bisa apa tanpa malah ngerti basa. Yen sampeyan milih Institute inexpensive karo syarat kurang, karo rawuh saka masalah biasane tangi. Education in Slovenia dipérang dadi teori lan praktis, lan luwih 4 kanggo 6 taun. Sasampunipun lulus, sampeyan bisa nyoba kanggo njaluk proyek utawa kanggo terus pendidikan ing sekolah lulusan. Ing kasus, imigran bakal nampa ijin panggonan.

status pangungsi. Langsung marang rawuh ing negara pangungsi kudu nyedhiyani statement saka wong golek asylum. Yen panjenengan nindakaken mengko, saka 3 dina sawise rawuh, kamungkinan, sing usulan ora wareg. Ing dina sing padha, nalika ngajokake Interview pengungsi bakal njupuk Panggonan lan bakal ditransfer kanggo fasilitas cocok "wong terlantar". Pre-nggawe ing ngarep "legenda" lan bisa karo spesialis, Mung ing ngono iku bisa lan positif kaputusan amal status pangungsi. Pengungsi sing diijini bisa, dhaharan free, anak bisa mulang ing sekolah, lan malah diwasa njaluk dhuwit "metu saka kanthong pakean expenses".

Dina Slovenia isih ekonomi liyane dikembangaké, saka Ukraina lan Rusia, lan tingkat pedunung lokal akeh sing luwih dhuwur, saka ing negara gedhe saka mantan CIS. malih, Imigrasi kanggo Slovenia - a springboard apik kanggo migration luwih kanggo negara Eropah.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!