Imigrasi menyang US, kabeh cara

usa photo

Saben yuta taun wong imigrasi ing Amerika Serikat. Amerika Serikat punika negara kuwat lan amba, menehi kanggo sawijining warga sawetara kaluwihan: layanan kesehatan free, entri visa-free kanggo negara liyane, silihan lan kridit kanggo tuku real estate lan pangembangan bisnis, training ing universitas paling bergengsi, akeh keuntungan sosial lan karya karo gaji dhuwur. Cukup, hak pengungsi karo status panggonan permanen dipunceluk hak warga US.

Ing AS saka Rusia kang kiwa bab 100 ewu ilmuwan. lan 1/3 paten perusahaan "Microsoft" kasedhiya ing Rusian ahli-speaking. Kahuripan "Siluman" wis dikembangaké fisikawan Pyotr Ufimtsev. Piyambakipun ugi melu ing tumitah B-2 awang-awang lan F-117. Amerika pas wong sange kuwi, carane: Vladimir Zworykin (rama televisi), George Gamow (ahli astrofisika), Igor Sikorsky (pesawat), Wassily Leontief (Nobel pamenang Hadiah)...

Sadurunge pandjenengan, sampeyan bisa terus iki dhaptar selebriti. Pengungsi sing dianggep prioritas: Komunitas panjarwa lan Highly qualified ing bidang pendidikan, Ilmu, business, gambar, olahraga. Imigrasi kanggo Amerika Serikat uga dadi legal, yen mlaku nglakokaké dokumen. Ana rong cara kanggo njaluk ke Amerika: visa imigran lan visa nonimmigrant. Ayo padha nliti wong-wong mau ing rinci.

visa imigran

  1. Imigrasi menyang Amerika Serikat kanggo tujuan manèh kulawarga, karo pamilik saka Card Green utawa US citizens
  2. Visa putri utawa ngresiki. A marriage bisa rampung mung karo warga Amérika, kang duwe income stabil apik lan bisa kanggo ndhukung kulawarga. visa putri ditanggepi 90 dina sadurunge pesta.
  3. Lottery Kebangsaan Green Card. Babak wis conducted mung sapisan taun, yen sukses ing AS bisa mbukak liwat 2 taun saka tanggal kaputusan. Total dijupuk bab 55000 pelamar saka negara kabeh ndonya, kajaba sing negara, saka godhong kang nomer akeh pengungsi, Rusia antarane wong-wong mau.

visa Non-imigran

Sampeyan bisa tetep ing Amerika Miturut jinis visa kanggo dangu. Sampeyan bisa gawe anyar lan ngganti status. Paling populer sing: visa pelajar lan bisnis. pelamar uga, nalika ing AS, gawe anyar visa ing mung siji taun. Iku bisa lan nampa dokumen Amerika (nomer sosial lan tax, nyopir lisènsi, etc.).

  1. Imigrasi kanggo pengusaha (статус L1). bisa, malah ora pengusaha, mlaku nyiapake kabeh dokumen karo bantuan saka pengacara. Biasane, opening digawe ing perusahaan Russian USA. Miturut status iki ing Amerika Serikat bisa 3 taun. Sak iki wektu, sampeyan bisa aplikasi kanggo melu ing Green Card.
  2. Desktop Kebangsaan (status H1B). Sawise digunakake kanggo sawetara wektu karo juragan, angsal pengalaman apik ing sukses beluk lan nampa Karir, Sampeyan bisa pratelan H1B status adiluhung. Ing mangsa, sampeyan bisa njaluk karya liyane qualified. Ing status kuwi kudu aplikasi kanggo Card Green kanggo 3 taun.
  3. pengungsi Kebangsaan (статус Asylum). Miturut Convention Geneva, status pangungsi bisa nduweni ing saperangan counts. Kanthi bantuan saka pengacara Amérika, sampeyan bisa milih sing paling cocok lan ngumpulake kabeh dokumen. Imigrasi bisa ditanggepi malah kanggo wong anggota kulawarga, sing manggon ing Rusia.
  4. Marriage kanggo nduwèni Card Green utawa warga Amerika. sak 2 s status bakal saratipun. asring digawa metu kir lan pitakonan, kanggo nemtokake panguripan saka marriage.

mangkono, ing Amerika ana ora dadi angel, éling ngimpi Amérika sing, mbukak kunci ing Rahasia saka urip sukses lan slamet ing bisnis. Sawise limang taun panggonan bisa dipikolehi US kewarganegaraan lan dadi warga negara dikembangaké lan sukses. Sing kok, Imigrasi menyang US dadi atraktif.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!