Imigrasi kanggo UK, kabeh cara

uk photo

Kanggo sawetara abad, Britania Raya wis dianggep dadi morsel sedhep, lan mbok menawa matesi impen imigran. tenan, ing negara stabil liwat abad wadi timbal ing akeh posisi, Inggris - salah siji saka negara paling sugih lan sacara pulitik stabil, kang utamané penting kanggo bisnis wiwitan. dening cara, yaiku bisnis imigrasi menyang UK banget janjeni. Mung siji bisnis ibukutha - London, pendekatan sing bener lan wiwit-wiwitan ibukutha cekap bisa atusan papan perlindungan saka cilik lan ora-dadi miwiti-ups. Ing UK, yen bisa tekan rencana bisnis pemikir kanggo sukses dening mbukak malah Originally toko cilik utawa perusahaan cilik. negara ora ngganggu, lan banget nyengkuyung bisnis, minangka wong-wong pribumi, lan manca. malih, program Kebangsaan anyar ngidini calon pengungsi duwe dual kewarganegaraan. Sing penduduk ing UK bisa dadi subjek Inggris, lan ing wektu sing padha kanggo tetep warga negara.

Pamaréntah Inggris lan juragan kasengsem ing hiring inisiatif, qualified profesional ing meh kabeh wilayah. Njupuk visa karya ora angel, saka ing negara liyane. Cara paling gampang kanggo golek proyek ing Profesi, kang ora ngupaya kanggo Occupy Inggris. Ing negara iki ana butuh buruh ing Profesi iki apik, loro spesialis shearing wedhus, seneng njupuk penari ballet lan kathok dowo saka racehorses. Malah yen Profesi ora endah, dikarepake lan liyane specialists ing negara kang. Imigran kanggo njaluk proyek kudu nganggo basa negara, duwe sarana kanggo nyedhiyani dhewe, lan bayaran mangsa sing arep luwih 25 ewu mina. Dikarepake kanggo engineering lan technical Staff, utamané ing lapangan aviation, lan, mesthi, London bakal tansah golek Kewangan proyek, ngirit, lan Managers. Sayange, butuh dina saka web perancang lan IT-specialists ing negara ora duwe, pancet, yen perusahaan kanggo wektu kasebut ora pegawe, tiyang Inggris, juragan uga ngajak wong sunantara. Minangka ing akèh negara liyane mbutuhake Doctors, perawat lan sosial buruh.

Metode saka imigrasi kanggo UK

Ing latar kanggo Tetep legal ing negara lan visa, kang menehi ijin panggonan cukup.

nyewo pegawe. A ijin karya ditanggepi ing negara kanggo periode tartamtu (biasane ora luwih saka 4 taun). imigran, ditampa ijin kanggo tumindak tartamtu bisa ing wilayah iki. malih, pegawe manca ora diijini kanggo ngganti juragan ing wektu saka visa digunakake tanpa golek dokumen anyar. Kajaba part-wektu karya, Ing kasus iki, imigran bakal diijini wektu free part-wektu. Iki ora ateges, sing ganti proyek ora bisa ing kabeh, juragan anyar kudu usaha kanggo ngetokake dokumen sing cocog. Minangka dependents bisa ngajak pasangan lan suntingan anak, yen pegawe manca bakal bisa mbuktekaken kamungkinan saka isi sing.

Staff Highly qualified. visa iki bisa njaluk wong sunantara, mbuktekaken saringan profesional lan keuntungan kanggo ekonomi ing tembung dawa. malih, We kudu miturut bukti, sing ing wektu saka operasi search, ngetik negara, bisa ndhukung piyambak. imigran ditampa visa kanggo 1 taun, Sak iki wektu, pengungsi kudu nggawe usaha, kanggo golek proyek ing negara lan wiwiti melu bisnis lan Entrepreneurship. Yen ndhuwur dituduhake bisa, visa bakal lengkap.

Wakil saka perusahaan manca. visa ditanggepi sawijine wakil saka perusahaan manca. Ing UK ana ngirim ora cabang Enterprises, wakil saka organisasi kudu duwe panguwasa cekap kanggo perundhingan lan kaputusan-nggawe ing tlatah negara liyane. A wakil perusahaan wis dikirim menyang UK kanggo panyiapan ing negara tambahan utawa affiliate, nalika perusahaan utama kudu terus ing bisnis ing negara liyané.

imigrasi Business. Kanggo mengkono bisnis ing negara kudu paling 200 ewu mina ing investasi dhisikan ing bisnis. malih, bakal mbuktekaken kemampuan kanggo ndhukung piyambak, yen prelu - kulawarga. Ing wektu mlaku hebat bisnis ora pareng dipunginaaken.

Kebangsaan investor. imigran, gelem kanggo nandur modal dana dhewe ing UK, Aku kudu free kanggo mbuwang ing paling 1 yuta. mina. Saka cacah iki mau, 750 ewu kudu nandur modal (disualekno saka Enggo bareng, obligasi). Idin diwenehi kanggo 12 sasi, ing wektu iki, wates kanggo Employment.

Writers Kebangsaan, komposer, seni, pematung lan tukang. Kanggo Creative profesional, imigrasi menyang UK bisa ing kasus, yen penulis dikenali ing negara lan donya, Wis publikasi, pengalaman partisipasi sukses ing pameran lan Anugrah, lan bisa kanggo bisa piyambak ing UK. Idin bakal dijupuk ing 1 taun, ing wektu iki imigran bakal kudu kreatif.

retirees. wong, sing ngetik negara iki arep ekonomi sawijining, sing nampa isi ora kurang saka 25 ewu mina. Age imigran - lawas 60 taun.

marriage. Idin kanggo ngetik negara bisa diwenehake kanggo nem sasi. Sak iki wektu, imigran kudu mlebu resmi utawa marriage sipil.

Inggris - siji saka sawetara negara, sawise kang imigrasi sukses, sampeyan bisa aran owah-owahan serem ing taraf. privasi Kebangsaan negara kang cukup manut, lan aturan lokal ngidini bisnis, bisa lan manggon ing negara tanpa beban tax crushing, karo care medical prayoga lan support sosial. Imigrasi menyang UK tetep salah siji opsi utama kanggo nambah sing urip.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!