Imigrasi kanggo Hungary

hungary photo

Hungary - negara ayu ing Eropah Tengah lan populasi 10 yuta lan ibukutha Budapest. Iki misuwur kanthi alam ayu, Spas donya-kesuwur lan sumber termal, monumen sajarah menarik, budaya asli lan Eropah tradhisi kuna. Booming ekonomi menehi standard kauripan sing layak lan Hongaria dina - anggota EU, Dewan Eropah lan NATO.

Wiwit Hungary iku anggota saka EU, hukum imigrasi sawijining ngidini diwenehi ijin panggonan kanggo manca ing kasus masyarakat tradisional: Reuni kulawarga, pengungsi politik, Business Kebangsaan, liwat studi ing institusi ilmuwan Hungarian.

ekonomi Hongaria iku wis akeh saya mbutuhake profesional trampil. Imigrasi liwat Employment saka wakil pamilike kawasisan langka negara kang bisa nalika kepemilikan saka basa Hungaria, kang mandan rumit. Ing wektu sing padha, kanggo golek ora ngerti basa kanggo foreigner jobs unskilled ing industri Processing, sektor layanan, ing tetanèn iku bisa kanggo.

Program Kebangsaan Business in Hungary nyedhiyakake kanggo bukaan saka perusahaan karo ibukutha kadhaptar saka ora kurang saka 3000 euro - iki alesan cukup kanggo ijin panggonan sak wentoro. Yen perusahaan bisa kasil telung taun, lan manca pengusaha rapi mbayar pajak, kang nemu status penduduk permanen.

investasi real estate nyedhiyani keuntungan ing preparation saka visa Hungarian, nanging basis kanggo nggayuh ijin panggonan sing ora. Kajaba kanggo program khusus kanggo pensioners sugih, kang diwenehi ijin panggonan mung kudu tuku real estate lan kanggo konfirmasi ing ngarsane saka dana tartamtu ing akun.

Murup saka aturan Kebangsaan Hungarian wis liwati ing 2010 , Hukum ing bali saka ètnis Hungaria. wong, dikonfirmasi werna Hungarian kang, sing anduweni hak oleh kewarganegaraan Hungarian. Hukum ditrapake kanggo wong-wong Yahudi lan wong-wong saka bangsa liya lan turune, yen padha bisa mbuktekaken, bilih leluhuripun ing warna kaping urip ing Hongaria. Hungary ngidini dual kewarganegaraan, lan passports European negara iki wis ditampa ewu Romania, Slovakia, Ukraina lan CIS negara.

A fitur khusu saka Hongaria uga kondisi kanggo nggayuh ijin panggonan. On bisa nyana wong sunantara, urip ing negara lan sing wis income legal kanggo 10 sasi, ora 90 dina, ing negara EU liyane. Sawise urip telung taun ing status ijin panggonan, lan limang taun ing status panggonan permanen, imigran bisa aplikasi kanggo nggayuh kewarganegaraan Hungarian.

Senadyan sing kangelan, related kanggo nyinaoni basa Hungaria, Imigrasi kanggo Hungary kanggo akèh saka CIS - cara paling gampang lan paling terjangkau kanggo dadi warga negara Uni Eropa.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!