Imigrasi kanggo Estonia, kabeh cara

estonia photo

Apa warga Rusia kanggo pangembangan bisnis sukses lan imigrasi ing Uni Eropah ana negara tanggané, anggota Uni Eropah, eurozone, peserta NATO lan Perjanjèn Schengen, saka kang wilayah kanggo nindakake maksud sing paling gampang. Estonia - negara Eropah karo akses menyang Segara Baltik, Wis struktur ekonomi lan geografis sarujuk. Sawise target Estonia kang kanggo ing 2004 taun ing EU, negara wiwit wutah ekonomi kanthi cepet, kang Uni Eropa wis mènèhi bantuan aktif.

hukum imigrasi kaku sing pêpalang malah suku Estonians, ora kanggo sebutno bangsa. kanggo sing, leluhur kang padha warga Estonia sawijining ing wektu saka 1918 ing 1940 taun, ana manfaat kanggo imigrasi. Pemerintah wis nyetel watesan kanggo nomer ngetik wilayah saka Negara-tingkat 0,1% ing populasi, kurang saka 1,4 yuta. wong. A manca diwenehi kewarganegaraan Estonia prakteke mokal, nanging yen sampeyan duwe ijin panggonan utawa panggonan permanen, wis hak kang padha karo pendhudhuk.

Estonia - negara parlementer unik karo basa khas, ora kaya basa negara-negara tanggané lan liyane, Russian. Ing kauntungan kang nyoto imigrasi ing tilas republik Soviet punika jarak wilayah, panggonan saka Rusian warga lan perkembangan kanthi cepet saka panggonan anyar. Kasedhiyan ijin panggonan (ora beda saka panggonan permanen) ngidini entri visa-free menyang wilayah saka, klebu ing persetujuan Schengen. Kejabi, aturan tax ora ngemot tax income, Senajan kanggo individu (26%), Kontribusi sosial (33%) lan 18% NDS (mbayar ing income taunan luwih saka 16 000 euro) banget ngelingke.

Metode imigrasi ing Estonia

Minangka ing negara paling,, cahya ijo kanggo entri mbukak kanggo wong, nandur modal ing ekonomi saka negara.

Ing Estonia sampeyan bisa njaluk ijin panggonan, yen Panjenengan ndhaftar ing perusahaan sawijining wilayah, pemilik kang bisa dadi apa fisik, entitas utawa malah perusahaan adoh soko pantai. Dokumen digambar munggah ing sasi.

Ijin panggonan ditanggepi langsung ing 2 taun (lan biaya babagan 4000 Euros kanggo saben anggota kulawarga, kajaba anak), lan salajengipun lengkap kanggo 5 taun. Ing syarat Karesidenan semi-taunan, lan tundhuk ing fungsi normal perusahaan ing 8 sasi taun otomatis ngolèhaké kanggo panggonan permanen.

Saliyane Kebangsaan ekonomi, njaluk ijin panggonan utawa panggonan permanen ing Estonia bisa ngrambah dening:

  • njupuk proyek;
  • manèh kulawarga;
  • pendidikan;
  • nampa income dijamin (contone, pensiun).

kanggo sing, immigrating kanggo Estonia saka Uni Eropah, entri wis simplified.

pengungsi, gadhah ijin panggonan, identifikasi ditanggepi, kang mranata metu data dhasar.

mmigratsiya Estonia wis sawetara kaluwihan undoubted. Iku negara Eropah karo hukum katebak lan support ekonomi kanggo negara sing paling majeng. Kejabi, tingkat dhuwur saka produksi lan pendidikan, Dipuntedahaken tradhisi inviolability saka pribadi lan jarak saka Rusia nyedhiyani kapercayan ing mangsa, lan katentreman atine kanggo pengungsi domestik.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!