Imigrasi kanggo Eropah

europe photo

Migration - proses alam lan pancet. Abroad Eropah - banget populer ing antarane basa Rusia kanggo imigrasi. Iku nengsemake sabangsa kita dhuwur standar urip, kesempatan Employment utawa investasi duwe bathi.

Kanggo wong sugih, bisa kanggo nandur modal jumlah saka sawetara yuta ekonomi saka negara Eropah. euro, masalah diwenehi kewarganegaraan ora worth. Kangelan kanggo ngalahake supaya sabangsa kita, kuwi sing sumber wujud duwe ora. pancet, antarane Rusia panggonan banget populer kanggo imigrasi tetep France: program Business nyedhiyakake kanggo investasi ing negara kang ekonomi watara 110 ewu. Euro ing wangun saka ibukutha sah saka perusahaan, sawise 10 taun saka panggonan bisa aplikasi kanggo kewarganegaraan. Saksa - The disenengi ora kurang saka Rusia, njupuk ana paling gampang kanggo ètnis Jerman lan Yahudi, ing kasus liyane - liwat marriage kanggo warga utawa program bisnis. negara banget populer kanggo pengungsi pengungsi iku Austria: ana cukup kahanan ènthèng wong kuwi lan ana akeh. Investasi ing ekonomi uga pitakonan nyoto kanggo ijin panggonan imigran.

pancet, negara paling populer kanggo imigrasi lan sing paling "hard kanggo tekan": malah Republik Ceko, kang wis mesthi wis banget kanggo kualitas gesang lan kahanan relatif prasaja kanggo golek ijin panggonan lan, luwih, kewarganegaraan, Saiki complicate aturan migration sawijining. Nanging siji saka sing paling gampang ing syarat-syarat nggayuh ijin panggonan iku Montenegro: imigrasi bisnis ing negara iki - cara paling gampang lan murah kanggo njaluk menyang urip Eropah. cukup iku ngomong, sing ibukutha sah saka perusahaan, sing arep dibukak ing Montenegro kanggo program bisnis imigrasi punika minimal ... 1 euro. Mung nation ing Bulgaria: mbukak perusahaan karo ibukutha sawetara ewu Euros lan dipunginaaken 10 warga Bulgarian, bisa liwat 5 taun kanggo nduweni kanggo panggonan permanen. umume, imigrasi kanggo negara Eropah Wétan tetep paling prasaja lan mirah, diwenehi, sing paling saka negara iki ing EU utawa ana babagan golek piyambak ana, kanggo akèh-akèhé saka kita fellow citizens, Europe seeking jaban rangkah, cara iki bisa disebut paling.

temenan, sing malah karo krisis ekonomi, kenek Eropah, paling negara sawijining tetep stabil, lan standar urip lan keamanan saka populasi dhuwur, supaya imigrasi kanggo Eropah - langkah positif ing gesang sembarang wong, Nalika appreciating keuntungan kanggo awake dhewe lan kulawargané.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!