Imigrasi kanggo Prancis, kabeh cara

paris photo

France - ora mung roman, Paris, bakeries Prancis lan menara misuwur. Sampeyan uga kualitas urip, cukup asil dhuwur, dibandhingake karo akeh negara liyane, sosial keamanan lan, mesthi, Pesona khusus. dening cara, biaya urip ing Prancis ora akeh beda saka kutha saka Rusia lan Ukraina. contone, French property ing kutha cilik sampeyan bisa tuku kanggo jumlah sing padha, lan sing apartemen cilik-ukuran ing tengah Moscow near. ngelingi, sing blanja saben isih cukup dhuwur ing negara (malah dhilahm lan staf kang kerja asring entuk liyane 1000 dolar), Imigrasi kanggo Prancis - iku pilihan becik. Mung kangelan - kanggo sah diwenehi visa karya utawa liyane ing negara iki iku banget angel.

Employment in France bisa akeh dagang lan profesi. Ing Paris piyambak sing diganti saben taun, lan atusan ewu karyawan mangsan lan permanen, sing teka saka luar negeri. Kanggo mangsan karya asring ngrekrut waiters lan, mesthi, tetanèn buruh. Iku dipercaya sing cukup Bejo njaluk menyang farm ta, nanging panen saka Perancis ora ragu-ragu kanggo gumantung ing pengungsi.

Sayange, Dina iki, akeh perusahaan Prancis sing isih ngalami efek saka krisis. Malah populasi French kena abang ing, tanpa karya padha karyawan perusahaan textile, omahé fashion, lan perusahaan, melu produksi Furnitur larang. Menawi mekaten, kita nggunakake ahli sembarang, melu biaya Optimization, iklan, utawa abang ing biaya produksi. Komunitas panjarwa lan logistics, pasar, perancang lan pangembang, Managers lan Managers, karo saringan cekap, tanpa karya ora bakal tetep. Amarga kasunyatan, sing go Prancis nganti bisa awal saka ninggalake ibu, butuh leukemia perawat. Lan yen governess lokal setuju bisa mung kanggo ganjaran ngalangi, ing emban Slavic biaya luwih murah. mulane, tansah rega lan premium. Ana iku butuh tipis Staff in Enterprises sektor layanan. Ora cukup karyawan di, koki, waiters, pekarej lan Masníkovo. Senadyan pendapat diadegaké bab, sing Paris - ibukutha seni lemah lan alternatif, seniman free, musisi, a Karajan lan artis liyané sing dipercaya kanggo nemokake niche free ing negara.

Cara Imigrasi ke Perancis

Study in France. Njaluk sinau ing Prancis ora dadi larang, loro ing universitas negara ibukutha kang. Malah ing Sorbonne kanggo taun sinau ora kudu mbayar saka 800 kanggo 1000 dolar. Sanalika siswa manca sing ditampa kanggo Universitas lila, kadhangkala ora malah mbutuhake kawruh Prancis. Nanging, sing paling saka syarat kanggo diakoni gumantung ing institusi pendidikan tartamtu. Yen sampeyan duwe gelar sarjana, Training bakal awèt bab rong taun, bae, sing ndhaftar ing College sanalika sawise sekolah, kudu sinau dicokot suwe. Senadyan training, bisa, mahasiswa bakal bisa netepake dhewe lan kanggo njaluk proyek ing Prancis.

Программа pasangan. Ing program iki, wong enom saka kabeh saka negara bisa urip wektu tartamtu ing kulawarga Perancis kanggo Learning basa manca. wong kok enom? Amarga iki syarat program. Wong utawa girl, sing bakal manggon ing kulawarga anyar ora kudu liwat 25 taun, ing kasus iki kudu legal umur. Mbutuhake kawruh dhasar basa, kemampuan kanggo menehi hasil karo anak lan skills interpersonal. Uga, pelamar ora kudu nikah lan duwe anak dhewe. Girls lan lanang kudu ngresiki munggah, cook , bisa care kanggo anak lan wong tuwa. wong kerep banget enom sak sing Tetep ing kulawarga menowo bocah-bocah wadon Prancis, lan kosok balene, pasrahaken sing karo halves kapindho manca, lan tetep ing Prancis.

Njupuk visa karya. Njaluk ijin karya punika angel banget. sepisanan, juragan Perancis bakal mbuktekaken kang iso kedaden ing posisi saka buruh manca. sareh, imigran mestine kanggo mbayar upah meh ndhuwur, saka native French. pancet, saben ewu taun pengungsi menyang Prancis bisa. Diwenehi visa juragan kudu mlebu kontrak karo pegawe mangsa, lan banjur aplikasi kanggo ditokake saka visa imigran. Sawise sasi lan setengah bakal mutusaké.

manèh Family. kanggo wong-wong, sing nemtokaken kanggo omah-omah warga Perancis, ninggalake negara bakal cukup prasaja. Ing saperangan bakal kanggo pass a test sethitik ing kawruh basa lan budaya negara kang. Ing cilik saka Gagal,, imigran kurban Kursus free.

imigrasi Business. Golek sing ijin panggonan karo tumindak bisnis ing Perancis sawisé 2004 iku dadi malah luwih angel, tinimbang visa karya. supaya, sawise Pendhaftaran bisnis ing Prancis, pemilik langsung saka perusahaan anyar bakal visa bisnis macem-macem. sawise 8 minggu bakal layak kanggo kertu Merchant, lan mung banjur aplikasi kanggo ijin panggonan (kanggo taun). Sampeyan perlu kanggo mbuktekaken untung perusahaan, nyedhiyani laporan ing pambayaran kabeh pajak. sawise 3 ijin panggonan taun bisa dijaluk ing reception 10 taun. Lan yen sampeyan manggon ing Prancis liyane 5 taun, Sampeyan bisa aplikasi kanggo kewarganegaraan.

pengungsi. Kaya akèh negara liyane, France ngawèhaké asylum kanggo warga, Ngalami buron politik ing negara asal. Bakal kudu bisa hard, bukti, sing pengungsi wis teka tenan kanggo pangayoman, tinimbang dislametaké ekonomi.

supaya, yen sampeyan mbukak kanggo kualitas urip, resik online, masyarakat olahan, apa penake lan nyaman lan pangayoman sosial. temtu, Prancis iku siji saka opsi paling apik kanggo imigrasi. Kangge, kanggo golek proyek ing negara ageng kanthi nuduhake suwene stubbornness bisa tansah. Cukup ora nyoba kanggo nation ilegal. lelungan kuwi asring dikirim ngarep luwih cepet, saka padha duwe wektu kanggo njaluk panggonan anyar.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!