Imigrasi luar negeri liwat marriage

wedding photo

Cara sing paling anggun imigrasi ing meh saben negara - Kebangsaan liwat marriage kanggo warga (warga) negara panggonan. Yen iku marriage nyata, rampung, dikira, kanggo katresnan, carane akeh kang ora alangan birokrasi ngadeg ing cara mantèn anyar, cepet utawa mengko aransemen kanggo gratis saka dokumen marriage pungkasan, lan miwiti urip seneng bebarengan. Lan yen salah siji saka pasangan bojo - subyek, ayo ngomong, Canada, lan urip ing Rusia, karo probability dhuwur kita bisa nganggep, yen saperangan bakal manggon ing Kanada. Lan kanggo njaluk kewarganegaraan Canadian, We kudu manggon ing negara iki 3 taun. Papan-papan liya, contone, warga negara Perancis bisa diduweni mung liwat 4 taun sasampunipun palakrami.

truism: Life diwenehi kanggo wong sapisan, lan aku arep manggon ing negara makmur tentrem. Nanging ora everyone Bejo supaya lair ing sepi lanang Swiss utawa festival-liburan Spanyol! Akèh pedunung donya manggon ing kutha kono luwih sedih - Dunya. Lan ora wonder, sing imigran mili kanggo negara berkembang sing ora suda. Miturut pancing utawa dening crook, wong kathah kanggo nuduhake paling. Adoh saka penyakit, iklim nistha, révolusi, kerusuhan, orane setengah kari. Rampung sing prude bisa nyalahke cara imigran-kanggo-nggunakake kanggo nduwurke tumpukan Kebangsaan.

Imigrasi liwat marriage

Apa apa, yen taun pindhah dening, tresna kanggo negara manca wis akeh, lan tresna karo asing (foreigner) kang ana ora, lan ora? Njupuk luar negeri luwih gampang, angel kanggo gain foothold ana sah, legitimately. Sawisé ngliwati cara legal imigrasi, individu milih jalur paling larang, rampung dipercaya, senadyan ora tanpa resiko. Iki marriage lamunan karo wong sunantara. bebener, ing taun anyar, marriage kuwi asring diarani komersial utawa bisnis. The terminologi padha digunakake lan ing situs kaetung lan forum diklasifikasikaké kanggo. A conto: Aku lagi nggoleki wong wadon 23-45, warga Jerman, kanggo bisnis marriage. Asring ing Pranyatan lan jumlah dituduhake, kang siap kanggo menehi munggah bolo potensial. Gumantung ing negara milih, kisaran biaya saka marriage komersial 5 kanggo 30 ewu dolar AS.

kekawin Kesimpulan kanggo imigrasi ing Spanyol

Saka negara Eropah ing nomer supaya disebut-kekawin bisnis mimpin Spanyol. contone, ing kutha Spanyol cilik San Fulgencio, ing provinsi Alicante, 77 % Pedunung - pengungsi. ing Rojales, Calpe lan kota liyane ing Spanyol, ing kahanan sing padha - Spaniards ing kaping kurang, saka pengungsi. Nanging, banjur iku ora perlu dadi kaget. Ing Spanyol, omah-omah wong manca bisa ing daya Notarized saka Agung. Yen marriage antarane warga Spanyol lan sunantara, kang ora bisa fisik saiki ing upacara marriage, contone, Aku ora njaluk visa Spanyol, ing Spaniard isih nikah. dening proxy. Ana sing malah artikel khusus ing Civil Code of Spain, kang ngatur kekawin kuwi. Mung bisa ngarep-arep, sing Spaniards ora pengin kontribusi kanggo artikel gedhe iki Watesan.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!