imigrasi luar negeri

immigration photo

Wiwit tiba saka Iron Curtain ana sing cukup akèh owah-owahan ing gesang wong Russian. Salah siji sing paling penting ana ing openness masyarakat kita. Kabeh pengarepan kanggo nampa free akses kanggo lelungan luar negeri kanggo nampa pendidikan, nggayuh panggonan utawa mung minangka lelungan a.

The 20 imigrasi abad luar negeri iki dianggep soko UNETHICAL, ora samesthine lan rasah. akeh wong, kiwa tlatah USSR padha dianggep Penghianat lan Penghianat kanggo motherland. Nanging, wektu liwat, ganti urip, liyane dadi mentality jiwa pedunung negara kita. Saben taun sawise perestroika Kebangsaan wis dadi karakter saya pinter. Pedunung Rusia pindhah menyang lokasi anyar wis ditandhani, utamané, owah-owahan positif ing gesang. Kanggo paling pengungsi ingatase hak bebas saka pilihan kanggo panggonan iku aspek penting banget.

Sepisanan, lan paling populer panggonan kanggo Rusian warga wis dadi, mesthi, Amerika. Ing 80s lan 90s pungkasan abad amarga saka Amerika Serikat nggawa iku paling mboten umum. Iku songs American English nyuworo ing kabeh klub wektu. Iku amarga saka Amerika, kita dipindhah menyang chewing gum lan Coca-Cola. Ing kauntungan undoubted saka pamindhahan kanggo Amerika iki dianggep akses kanggo kabeh iki lan akeh liyane, kang padha dianggep ing excesses negara kita. Kabeh barang lan layanan padha kasedhiya ing prices luwih. Padha ditrapake kanggo disualekno saka produk inexpensive digawe ing Prancis, ngendi kanggo dina iki cenderung kanggo aliran owahan saka turis lan pengungsi saka Rusia.

Thanks kanggo televisi lan kawicaksanan mbukak Kepemimpinan negara kang sasampunipun Amerika iki ditemokake dening akeh resorts negara kang, kang salajengipun imigran akeh pengusaha saka Rusia. tenan, akeh negara manca (Mesir, contone) nyedhiyani kondisi cukup sarujuk kanggo pangembangan bisnis, ora mung kanggo kanca, nanging uga kanggo pengunjung bisnis. Ekonomi internasional mbukak ngidini saiki free kanggo mindhah dana ing celengan antarane negara, karo income karya.

Panyebaran Internet uga nduweni pengaruh positif ing proses migration. Ing taun anyar, utamané ing kasus saka anane internasional, tawanan amarga mirip ing mangsa fishing donya. Mangkono omah-omah ing luar negeri dina iku ora soko elek lan mboten umum - thanks menyang Internet. jaringan ngidini kanggo tetep ing tutul karo kulawarga lan kanca-kanca liwat akeh atusan kilometer.

perusahaan manca, kang duwe cabang ing sawetara kutha Russian, narik kawigaten Managers Russian lan karyawan liyane, ing wektu sing padha nyedhiyani karo bayaran prayoga lan diundang kanggo bisa ing negara, ngendi tenan wis kantor pusaté. conto kuwi padha luwih kamungkinan kanggo dibayangke ing imigrasi saka sabangsa kita. Uga, akeh perusahaan manca sing diundang kanggo kita ahli kanggo sinau ing luar negeri, sawise kang padha pass ibid Employment. Iku thanks kanggo openness masyarakat dadi akeh institusi kasedhiya, donya-kesuwur, contone, Oxford utawa Cambridge UK. Akeh wong bakat pindhah ing luar negeri kanggo Assessment luwih saka sing kreatifitas. Sing singers, lan penari, lan komposer, lan seniman.

Ing kauntungan saged kaselaki saking Kebangsaan luar negeri, minangka tingkat kahanan sosial ing luar negeri. Ing akèh negara, urip ing beyo saka entuk manfaat pengangguran utawa entuk manfaat anak bisa nyedhiyani urip kulawarga kabèh. sarujuk kahanan kuwi ana lan ing Britain, lan Jerman. dening cara, ing mburi 20 abad, akeh "Russian Jerman" wis imigran saka Rusia menyang Jerman minangka asil saka bukaan saka wates. Abad ago leluhuré padha Jerman dipindhah kanggo Rusia, lan mung saiki putu wis nampa hak legal kanggo bali menyang tanah air sajarah sing. Dirancang khusus kanggo kutha iki isih misuwur antarane Rusian turis, lan pengungsi Russian.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!