Imigran kanggo Australia

australia photo

Yen sampeyan arep kanggo imigrasi Australia, sampeyan kudu ngerti, sing radikal malih ngganti gesang. kanca-kanca, sedulur, sadulur lan wong tuwa tetep "ing sisih liyane", lan saiki kowe bakal padha weruh wong-wong mau mung ing Skype utawa jaringan sosial, lan Gusti Allah ngalang-alangi sing duwe kesempatan saben taun teka ing vacation, ngajak wong-wong mau kanggo tetep ing Australia utawa malah njupuk wong kene kanggo panggonan permanen. Dina iki aku bakal nyoba kanggo muter peran 'lik mbebayani' lan rada kelangan ardor imigrasi Australia Panjenengan. Aku ngelekake yen, ing ngisor iki banget subyektif, supaya Filter lan ora gupuh.

Isih, kita mutusaké kanggo pindhah kanggo panggonan permanen ing Australia? apik, yen sampeyan wis digawe metu, utawa malah kanggo ngetokake lan nampa visa. Lan yen ana? Lan panginten, pinten, contone, sampeyan bakal nyepakaké kanggo IELTS (Kursus) lan koleksi + preparation saka kabeh dokumen perlu kanggo DIAC? apik, yen sampeyan duwe dhuwit kanggo iku. A wektu ? Lan yen sampeyan ora pass ing skor bener, lan wektu wis meh metu - contone,, rauh njupuk adoh Lima kanggo umur?

Aku nyepakaké sampeyan kanggo bisa oblomu pisanan - soko ora thukul bebarengan lan migration trampil general dibatalake utawa postponed moho. makili, carane akeh syaraf lan gaweyan sing nglampahi muspra? Lan yen sampeyan wis ora ana dhuwit, lan sampeyan ngedol kamar utawa apartemen, kanggo miwiti kanggo nyiapake kanggo imigrasi kanggo Australia, banjur katon lan nyuwil mati?

Sing dadi ngresiki utawa putri, ing imigrasi kanggo Australia - a song single, Aku ora pirembagan bab iku saiki!. Aja bungah ing advance, ordeal iki kanggo sampeyan, Australia lan putri utawa ngresiki.

banget, visa penduduk permanèn dijupuk (Aku langsung menyang titik utama). Lan malah ketemu dhuwit kanggo penerbangan. Lan dhuwit kanggo Nyewa, lan sampeyan duwe kulkas, utawa sampeyan bakal setengah umur kanggo ngunjungi karo kanca Australia Panjenengan? Sapa sing ora ngerti, pinten dhuwit sampeyan kudu manggon ing Australia, lan sing bakal tuku (lan sing paling Jahwéh, sing apa) Kang dienggoni menyang sewo pisanan Australia kang, please, riko situs.

Yen mung sawetara bagéyan ijo ing rawuh ing Australia ing kanthong, lan sampeyan duwe anak utawa anak, ing anané saka karya, sampeyan bisa meh langsung mudhun sak sasi kapisan. Lan ora pengangguran keuntungan ora kawentar. mung anak, nanging ora bakal mbusak.

Yen sampeyan duwe paling 400 dolar Singapura saben minggu, sampeyan bisa njupuk sewo apik banget adoh saka Sydney, Melbourne, Perth, etc. Ing kutha-kutha sing padha (цentralьnыx saʙaʙrax), sampeyan bakal bisa kanggo loot mung nyewa omah antarane Hindu, filipintsev, Arab, Chinese, etc.. Lan sewo bakal banget seneng, biasane reged lan KARPET tengik (jogan), piring zasrat, crane matèni lan tembok wernané lan langit-langit. Lan mèh tansah karo coro!

annuities prayoga ing Australia sabarbah, remot saka kutha mung 30 menit, Iku wiwit karo 500 rubles Australia minggu. Yen ora ana dhuwit, mbusak iku kurang, nanging sampeyan njaluk guano ing. Yen sampeyan drive mati saka tengah paling 50 km, iku cukup kamungkinan kanggo nemokake sewo normal kanggo 350 minggu. Sing mung kanggo njaluk bisa bakal siji lan setengah jam saben cara. Iku bummer nomer loro.

Ayo dadi, sing gelem ngidinke annuities ala utawa lelampahan dawa kanggo bisa. Apa bab medicine? Cara paling apik kanggo bisa dianggep ing Australia - mangan Panadol. Bakal pitutur marang kowe apa dhokter Australia. Rakulino kanggo mbukak kanggo farmasi lan tuku kabeh, apa sing kudu? jamur, bobot tamba Australia, sampeyan mung bisa tuku resep, ditampa ing dhokter.

Lan yen pangadilan utawa mati liburan, utawa dhokter ing vacation? Ora resep - mung gospitatal. Lan banjur kabeh paling 3 jam. Nanging pil free bakal Panadol. Banjur menehi rekomendasi kanggo cepet menyang dhokter ana utawa nalika bakal bali. bebener, kosong, bisa diperlokake lan bakal menehi resep, kang sampeyan bisa tuku obat ing farmasi. bummer dibatalake.

Sampeyan duwe anak mlaku menyang Taman? Siapke kanggo Kutu lan infèksi. lan alergi. dening cara, anak ing Kebon Australia sing turu kaya asu ing karpet - ana kasur! Lan anak sing sijine ing lantai, iku ora Matter, padha ana ing kelas werna utawa, ing suket utawa trotoar, ing panas utawa kadhemen. Lan nyoba ora kanggo pindhah menyang Taman - banjur ing sekolah anak duwe masalah karo basa Inggris, lan sesambungan karo guru. bummer liyane, bebener?

Malah yen kabeh iku nggoleki, lan karya ketemu, sing ora kabeh. mung bakal nemokake kanca anyar, lan iku ora mung, amarga lawas saiki mung ing Skype, lan anyar gedhe-gedhe sing ora ing cepet-cepet kanggo uwal navsrechu karo mbukak tangan. Iku dikenal, sing Russian luar negeri asring isin adoh, krungu wicara Russian ... lan bantuan liyane ora bakal Russian. apa, ora pracaya? matur kaluhuran, ana seng, nanging ing umum iki cilik, Aku ngomong marang kowé. Sampeyan minangka entuk pahargyan bisa eseman ing pihak, nanging kanthi teliti nyingkiri lan ora kanggo nggawe kontak.

Lan apa bab pangan? Sampeyan isih mangan raschityvaete ing Australia, Carane mangan ing Rusia utawa Ukraina? Akeh produk mung ora, padha kudu tuku utawa 'Russian' toko, utawa gawe dhewe. contone? Ryazhenka ! Ing Coles tuku susu butter, Maksudku yogurt, lan kabeh. Paling lucu iku, Australia nggunakake mung nalika masak soko, contone, disiram pancakes, nanging mung durung ngombe. Nanging, mentality! Lan karo susu panggang fermented, yogurt, etc.. jamur.

Iku apik, Yen sampeyan duwe toko Butcher toko kang (Butcher), ngendi bisa tuku daging seger utawa sausages / sausages. kopi kuwi, umume, Iku ing wilayah Cina, nanging kanggo tuku Piece saka uap seger ing supermarket - iki meh ora pernah kedadean.

Lan saiki bummer paling penting.

Iki basa Inggris lan cocok saka lokal (ora pengungsi). Yen konco sekolah khusus, pengalaman / urip ing negara Inggris ngandika, iku pancene mbantu. yen ora, lan ditarik IELTS ora luwih 6.0, banjur ngenteni pemisahan. Sampeyan ngerti Australia (kadhangkala ndalang, padha ora ngerti lan wis bummer cilik), lan sampeyan wong? A telephone??

Wong rata-rata ora bisa kanggo njupuk basa manca ing saperangan saka sasi (mung guyon), Butuh taun. Lan kita 'Oxford' kaping Inggris sing ora digunakake, Kabèh mau padha suda kanggo sasi, saiki lan masa depan. Lan yen sampeyan meneng munggah kene kaya Future Perfect dadi wektu , sampeyan alamiah bisa ora ngerti.

About mentality aku wis bola-bali wrote.

Imigran kanggo Australia? The 99% kasus iki tegese, sing urip liwat dropped, kaya roket mbalang tangki bahan bakar, ing panggonan sing padha ing ngisor kiwa lan kanca-kanca lawas, kang saiki mung katon ing jaringan, utawa wis ora katon ing ngendi wae liya. kanca anyar teka (matur kaluhuran), nanging kudu wong mentality padha, karo kang bisa pirembagan bab urip, Tugas lan ora eseman lan ngrembag "carane panjenengan weekend".

pemikiran, carane kabeh iku "ora kaya kita" ? lampu lalu lintas kalebu cahya ijo kanggo Nanging mung 5 detik (ing kene paling ora NSW), kanggo mbukak lawang ing sawetara Sepur (sepur) sampeyan perlu kanggo narik nangani, dheweke mbukak, ing ojo lima ing wayah sore sampeyan ngomong afternoon apik, lan lair saka anak bisa takon (Aku ora ngomong bab Doctors), apa kang ngrancang utawa sengaja, etc .... Materi kanggo buku kabeh.

Apa sing packaging rokok, kang sampeyan bakal nemokake gambar saka penyakit elek, disebabake udud! Sing sing nglanggar, lali bab imigrasi kanggo Australia, kene sampeyan ora nemokake Marlboro, kэmela kita, mung sawetara ditempuh ! Smoking ing kantor lan panggonan umum dilarang, Sampeyan bakal rummaged ing doorways lan bushes, Australia iku ora kanggo sampeyan. Lan malah sing ora nyimpen, sampeyan mung ngumpul ing sawetara rokok. Nanging iku ora bummer kanggo kita, non-smoking.

Lan mangsa Australia? Utawa pindhah ing jaket lan boots ing mangsa nang apartemen / house, utawa nggunakake pemanas. Lan ana, lan seneng karo tagihan energi abot ... Utawa tank kanggo banyu panas - ing sawetara saka omahé lan Apartemen banyu panas wis diwenehake saka tank, biasane lagi digawe panas kanthi otomatis yen dina, lan yen tank ora luwih 125 liter, kulawarga karo anak ing kadhemen cuaca kanggo dina, iki cetha ora cukup, lan nalika, shivering lan biru saka kadhemen, dijamin karo Banyak nabrak, menek tunyuk, то ... nuwun mate, banyu panas saiki liwat!

About adus panas ing Australia elinga! Aku ora guyon. Iku ora bisa saged malah millionaires, Kabeh sing sakabeheng ing cubicles padusan, lan iku ing otak, Apa wis jumlah banyu lemes, yen bisa mbilas cepet ing padusan?

Aja pengin tuku boots kanggo Autumn utawa mangsa? Ana shoes tenan elek. shoes Anak (kanggo enom banget) tanpa ndhukung arch, angel lan seneng. Supaya milih - utawa loncat karo muter awak flops (shales), utawa sneakers. Isih immigriruete Australia? Banjur njupuk karo sampeyan ing Australia kanggo ing paling sing saperangan saka shoes anget, utamané yen rencana kanggo manggon ing Melbourne.

Pengin tuku ngarep apik? Dadi ing kasunyatan mayoritas homes in Australia iku gudang plywood utawa barracks bata, digunakake, apa sing wis ing atine, worth luwih saka setengah yuta duwit (njaba 2014 taun - meh siji linglang). Malah yen sampeyan duwe proyek, Iku ora ateges, sing bakal omah prismotrennoe Panjenengan - iku ora negara, bank-bank Australia kene ora bisa menehi akeh sing perlu, lan kudu break mati lan manggon ing rent (utawa tuku ngeculaké kanggo kurang loot).

Sampeyan iku mung supaya imigrasi kanggo Australia? Mugi, ora. Ana akèh sun, lan ing alas, Assalamu'alaikum, grumbulan, Nitih akeh kangaroos alam bébas.

Yen sampeyan isih durung diganti pikiran kanggo pindhah kanggo panggonan permanen ing Australia, Aku ngujo sampeyan!

Aku, ana ora perlu kanggo ndalang dadi "apik lik" lan nulis bab kaluwihan saka urip. Aku pracaya, sampeyan bisa guess wong.

Good luck lan terus bisa kanggo entuk goal.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!