menarik kanyatan bab Jerman lingkungan beda urip

germany photo

About negara

  1. kaget, nanging pedunungé, antarane negara Eropah, Jerman ditingkat kapindho, lan liya mung kanggo Rusia.
  2. Bangunan paling inggil ing donya, pasamuwan ing Jerman. Cathedral Ulm iki, dhuwur kang punika 161,5m.
  3. Jerman lan organisasi belongs kanggo tabungan ing donya kang kawitan bank. Iki dibukak ing Lower Saxony 1786 taun.
  4. pabrik paling tuwa ing donya mrodhuksi ngombe saka Jerman wis meh 1000 taun.
  5. Awan wektu daya kita dianakaké ing Jerman pisanan 97 taun.
  6. Sak demontrasi nasionalis policemen ing amunisi lengkap lagi ngepung kabeh bagean saka trek, lan ora dadi luwih kanggo nglindhungi passers-dening, piyambak minangka nasionalis saka serangan tiyang kathah lingkungan.

pangayoman sosial

  1. Ing Jerman, iku cukup bisa kanggo manggon, nampa bantuan sosial lan ing wektu sing padha lagi ora digunakake. sangu bisa nyedhiyani andhap asor, nanging ana Maha Agung.
  2. Ing Jerman, nganti wong sinau, tuwane nampa anak Benefit wong, nganti tumapake kang 27 taun. Menapa malih, ora gumantung ing apa, carane akeh tuwane nggawe.
  3. Negara Jerman miskin mbantu malah ngemot asu, mbayar wong keuntungan sing cocog.
  4. Jerman njaluk agenda beda, kabar, dokumen liyane lan alam ing bisnis huruf karo PostScript a - "Sincerely".

Urip lan Living

  1. Kanggo ndandani akeh iku bejat (contone, kluwarga Perkakas) Jerman cukup larang. Mulane, akeh seneng tuku anyar.
  2. Ing Jerman, ing enem dina minggu apa, karo standar dina wolung jam.
  3. Ing liyane saka sewidak dialek Jerman, lan sawetara wong sing dadi beda saka saben liyane, sing transmisi ing wilayah karo basa beda kerep teka karo subtitles.
  4. Banget populer ing Jerman wis commuting dening bike. The kids ing sekolah sing memulang aturan lalu lintas, pass ujian kanggo wong-wong mau, lan nampa hak khusus.
  5. Yen negara liyane, nelpon wong sunantara, biasane ora ateges apa nyerang, ing Jerman tembung dipunsawang minangka ngenyek, lan ipat-ipat.
  6. Jerman karakteristik Hospitality lan partisipasi - padha ora nolak diajak, carane kanggo njaluk menyang obyek sing dikarepake, kanggo nuduhake cara ing peta smartphone, malah angkat.
  7. Jerman ora mangan iwak pepe, padha malah seneng dheweke katon. Nanging supaya pindhah Fishing sampeyan kudu njupuk kursus, ngendi, kalebu, mulang perawatan Kemanusiaan iwak, kanggo nyekel lan nompo iku minangka ora krasa lara sabisa.
  8. Kanggo atasané ing akeh perusahaan diadopsi mréntahaké kanggo "sampeyan".

Wong wadon lan

  1. Uleman ngombe tuwung saka warung ing wayah sore asring digunakake dening Jerman minangka tawaran kanggo pindhah menyang hubungan intim.
  2. Masak iku wanita Jerman ora kuwat. Akèh wong sing ora cook apik banget.
  3. Kekawin antarane Jerman Rusia lan sing luwih langka, wedding saka wong wadon Jerman karo cemeng.

Grabag

  1. 20 euro bakal kudu mbayar dhendha kanggo, sing mbalang korban rokok ing werna Jerman. A "lali" penumpang travel ticketless bakal biaya patang puluh euro nggoleki.
  2. Yen Jerman laku angkara nalika mabuk (kajaba Laka lan salah), ing, cukup curiously, Pengadilan nganggep iku mitigating kahanan.
  3. negara wis begalan mrico semprotan lan poto-nimbali liyane, lan gegaman traumatik.
  4. Ing Jerman, salah siji saka pembalap paling sopan: Nanging liwati nang endi wae lan tansah
  5. Apike, yen ana perang, lan teka menyang pengadilan, banjur pihak menyang kedadean, sing bisa mbuktekaken, Bulevar ora dikandhakake sadurunge brawl, bisa nampa leniency.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!