We sing learning program basa Inggris ing AMEP

study photo

Artikel iki darmabakti kanggo kabeh sing, sing arep utawa wis dijupuk a visa permanen (visa permanen), lan siji pasangan utawa pasangan ora pass basa Inggris. Kanggo 189 th lan 190 th poklassov visa kanggo Gagal kanggo ngirim bojo english fungsi / bojo kudu mbayar 4885 dolar Singapura, Regionals lan visa 489 th lan 887 th Subkelas pituwas 4890. Departemen Kebangsaan njupuk dhuwit lan ngatur wong-wong mau kanggo free (ing kasunyatan, sampeyan wis mbayar, keju Free mung, ngerti dhewe, ngendi) learning Inggris ing Australia minangka akeh ing dawa 510 jam. Padha nelpon program AMEP iki (ora bakal bingung karo AS) lan posisi iku kanggo sing duwe visa permanen. Nanging. Begjanipun, padha nggawe seng kanggo sawetara sing duwe visa sementara. Dadi takon sadurunge tekan ing AU, apa program iku cocok kanggo garwane / muzha.

Posescheschenie AMEP program pilihan. Sampeyan bisa ditolak lewat, lan tindakan liya sing ora bakal kanggo. Inggih, yen sampeyan mbayar paukumaning 'non-milik saka' Inggris fungsi, banjur njupuk 510-jam sampeyan mung kudu.

Aku nggawa sing teks punika saking situs resmi DIBP Lumahing kenalan karo program AMEP.

program basa Inggris kanggo pengungsi diwasa

Apa aku kudu sinau Inggris?

saiki, Nalika manggon ing Australia, penting banget, sinau Inggris. Inggris - basa ing negara Australia. Pendhudhuk Australia nganggo pirang-pirang basa, nanging supaya, melok kebak ing gesang ing negari, sampeyan kudu nganggo lan ngerti ing Inggris. Tanpa kawruh Inggris sampeyan bakal hard kanggo golek proyek lan dadi sawijining. malih, Inggris dibutuhake, Yen sampeyan pengin dadi warga Australia.

Apa program basa Inggris kanggo pengungsi diwasa?

program basa Inggris kanggo pengungsi diwasa, uga dikenal minangka AMEP (Adult Program Inggris migran), Nawakake language Inggris dhasar kanggo pengungsi diwasa lan pengungsi, syarat tartamtu, kanggo wong kanggo kasil ngganti kanggo urip ing Australia.

program AMEP ora kekurangan ora mung basa Inggris. Sampeyan uga bakal sinau kathah bab masyarakat Australia, budaya lan tradhisi. Sampeyan bakal ketemu kedatangan anyar liyane, kang pengalaman lan masalah bisa padha Yours, lan, mbokmenawa, Sampeyan bisa nemokake akèh kanca anyar. program AMEP didanai dening Pemerintah Australia.

Bisa melu ing program iki?

sampeyan, mbokmenawa, Sampeyan bakal bisa melu ing program iki, yen iku imigran utawa pangungsi, We dumunung ing Australia, sampeyan duwe visa permanen, lan sampeyan ora nganggo utawa ora nganggo ing Inggris. Uga kanggo melu ing program iki bisa uga nduweni kanggo sawetara pengungsi karo visa sementara, lan sawetara wong enom antarane abad 15 kanggo 17 taun.

Sampeyan perlu kanggo ndhaftar ing salah siji saka kantor AMEP ing enem sasi tekan ing Australia utawa entuk status penduduk permanen.

Miwiti Learning Inggris sing arep kanggo setahun.

Sampeyan bisa sinau Inggris ing AMEP bagéan saka program kanggo 510 jam ing limang taun sawise wiwitan visa, utawa nganti, nganti tekan tingkat fungsi saka Inggris, whichever, whichever rawuh dhisik.

Sampeyan bisa layak kanggo latihan tambahan, yen sampeyan duwe kabutuhan khusus amarga complexities urip (contone, iki, kaya nyiksa utawa trauma) utawa pendidikan boten cecek wektu doimmigratsionny.

malih, AMEP klien bisa layak kanggo latihan tambahan ing framework saka program latihan basa kanggo Employment lan latihan kanggo ngewangi ing resettlement ing (Language Settlement dalan kanggo Employment lan Training, slpet). program SLPET nawakake kursus latihan, Employment tujuan. Kursus iki sampeyan bisa sinau Inggris Language Forum, related kanggo Profesi, lan ketemu karo budaya apa Australia lan tradhisi.

Carane akeh bakal program iki?

Kanggo wong sing paling,, muasake syarat kanggo partisipasi ing program, Training gratis.

Sing bakal mulang kula?

program pendidikan kanggo AMEP nyedhiyani organisasi lokal, disebut panyedhiya layanan. guru ing organisasi iki, khusus dilatih kanggo mulang Inggris kanggo penutur basa liyane.

panyedhiya layanan lokal bakal pitutur marang kowe, Kowe syarat kanggo partisipasi ing program. Sampeyan bisa menehi rekomendasi cara sing paling cocok kanggo sampeyan kanggo mangerteni Inggris. Padha bisa aplikasi kanggo, kanggo awal latihan iki di tunda, yen perlu iku amarga saka kulawarga utawa karya kahanan.

Panyedhiya layanan bakal maringi pitutur sing Course Training, sing paling cocog karo kabutuhan. Rekomendasi sing digawe adhedhasar kahanan karya lan kulawarga, uga tingkat saiki Inggris. Padha uga bisa mbantu rencana kanggo sinau luwih.

Sing bakal katon sawise anak-anakku, nalika aku sinau basa Inggris?

panyedhiya layanan AMEP Panjenengan bisa ngatur care anak free for anak nalika, nalika rawuh kelas. care anak Free mung kasedhiya kanggo anak wis sekolah lan mung kanggo dadi saksi Panjenengan.

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih, nyuwun marang booklet pawarto babagan ngrawat ing tengah AMEP Panjenengan.

Lan aku sinau?

panyedhiya layanan kurban kursus karo lengkap lan part-wektu ing wektu sing beda (ing afternoon, sore lan akhir minggu) lan ing macem-macem lokasi, kalebu sekolah, colleges lan pusat masyarakat, kayata gréja, lan masjid. panyedhiya layanan kurban kursus ing deso lan daerah, uga ing kutha-kutha utama.

Lan yen aku ora bisa rawuh?

learning kadohan

AMEP nawakake program learning kadohan. Kanggo informasi luwih lengkap lan saran, gadhah program iki, sampeyan bisa nyedhiyani panyedhiya layanan AMEP Panjenengan. Program cumawis liwat internet, utawa mranata minangka sukses teks, audio- lan video. Melu-melu nggunakake buku, audio- lan video. Sampeyan uga bakal njaga kontak biasa karo guru qualified ing telpon. Sampeyan kudu nglampahi ing paling limang jam saben minggu kanggo program iki. Jumlah pakaryan lan aktivitas klebu: ngrungokake, maca koran lan iklan, crita bab sabarang, takon pitakonan, Isi formulir lan aksara nulis.

Driving training ngarep

Yen sampeyan gawe marem syarat AMEP, nanging ora bisa rawuh, Sampeyan bisa mangerteni Inggris ing ngarep karo guru. guru bakal ngrembug karo sampeyan cara sing paling cocok kanggo sampeyan kanggo mangerteni Inggris lan ngerti fitur saka saben dinten gesang ing Australia.

Kanggo informasi luwih lengkap lan saran, gadhah rencana iki, sampeyan bisa nyedhiyani panyedhiya layanan AMEP Panjenengan.

Sadurunge wiwitan kelas ing AMEP ing

Sadurunge wiwit kelas AMEP sampeyan kudu nggawe janjian ing tengah AMEP, sing:

• netepke tingkat saka Inggris;
• setuju, carane akeh jam saben minggu sampeyan bakal sinau lan apa jinis latihan bakal nekani;
• Ngrembugake perlu kanggo Care kanggo anak lan kamungkinan saka nyediakake pasukan care AMEP kuwi;
• berkembang rencana individu, kang pendidikan lan Karir gol, lan banjur kanggo ditemtokake, sampeyan bakal kudu nindakake lan sinau, kanggo entuk wong-wong mau.

kemajuan menyang nampa iki dislametaké bakal ditandhani ing rencana sing sinau Inggris.

informasi tambahan

Kanggo informasi liyane sing bisa sinau, nelpon mejo bantuan saka Departemen Kebangsaan lan kewarganegaraan (Departemen Kebangsaan lan kewarganegaraan) telepon 131 881 (kanggo rega saka telpon lokal saka ngendi wae ing titik Australia).
Informasi bab program AMEP, kalebu panyedhiya layanan cedhak, www.immi.gov.au bisa ditemokaké ing kaca web

Seneng-seneng lan sinau basa sadurunge teka kanggo Australia.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!