Learning Inggris panggonan permanen ing Australia

english photo

Aja aku kudu sinau Inggris, Karsané kanggo nadhahi kanggo Australia?

Apa pitakonan aneh. Carane golek proyek tanpa basa lokal? Sawise kabeh, buku tembung utawa kamus kene sampeyan ora ngatur. Yen sampeyan planning kanggo golek proyek ing Australia rauh (nanging tinimbang mung proyek, lan bisa ing Seluk-beluk sing), nyinaoni basa Inggris kanggo panggonan permanen ing Australia, sampeyan mung kudu. Nanging, ayo kang supaya.

Carane kanggo ngira-ngira skills ing Inggris? ayo ngomong, sing arep teka Australia minangka spesialis ing lapangan tartamtu. menyang www.immi.gov.au lan katon kanggo visa Subkelas Independent sapunika Skilled paling populer 189, kang skor minimal 6 nilai kanggo saben komponèn saka standar format ujian IELTS. Nalika sampeyan bisa ndeleng, Sampeyan kudu sinau Inggris, minangka ora arep. bebener, Ana sawetara trik, kang bakal ngrembug ing artikel mangsa. Isih, saka sinau saka basa Inggris kanggo panggonan permanen ing Australia, bakal, ing lagu lagi sung, "Aja ndhelikake lan ora ndhelikake ..."

Yen rencana teka ing Australia ing cara liyane, IE. visa liyane, skor ing mesthi Inggris ngisor, utawa malah ora bisa dadi. bebener, ing kasus terakhir iku pitakonan turis prasaja, tamu ngendhokke lan seneng Australia. mesthi, padha ora perlu kanggo njupuk ujian, malah ing tingkat kluwarga kawruh Inggris departure kanggo Australia ora nyegah.

Yen tingkat Inggris ora cukup dhuwur, utawa mung ora, Aku Highly Rekomendasi apa kanggo nambah sadurunge lelungan kanggo Australia. Ndhaftar ing kursus (iku seng di pengeni kanggo nyiapake kanggo IELTS), menyang tutor ing, ngobrol karo kanca-kanca (sing wis cara nganggo tembung), maca buku lan ngrungokake radio. Sampeyan bisa nguripake lan kabar TV ing Inggris. dateng, Duwe nyurung kuat kanggo trip kanggo Australia, sinau Inggris akeh luwih cepet saka sampeyan.

Elingi, learning Inggris sing arep aktif. Silence ora bisa mulang basa. nganggo, baleni, maca banter, listen to ngrekam, komunikasi ing Inggris. Aja njagong, Enrich Vocabulary Panjenengan. Siapke kanggo ujian IELTS , Yen mbutuhake visa cocok. Mangerteni ujian iki okehe, golek sing, sing marang utawa bakal njupuk, Takon pitakonan Panjenengan, Ngrembug topik lan nuduhake pengalaman. Aja lali kanggo nggunakake Internet - Google, Firefox, Opera, Chrome lan mesin populer kanggo mbantu golek informasi migunani.

Kanggo ndeleng format saka test IELTS, aku kasurung kanggo njelajah situs iki nduwé:
www.ielts.org

Saiki ayo kang, sing wis ing Australia. Cheers!!

Yen ana wisata lan teka mung kanggo ngunjungi kanca utawa dhewe miwiti program studi ing lelampahan narik, sampeyan bisa santai. Gunakake buku tembung lan kamus (amarga smartphone iku bisa kanggo meh kabeh) utawa mung takon kanca / kanca mbantu apa blanja utawa pindhah kanggo ndeleng pandelengan saka Sydney utawa Perth.

Ora dadi karo sing, sing teka kene kanggo manggon lan karya,ora gadhah cukup konco pengalaman linguistik. Lan imigran-imigran, tamu syudaiz Rusia lan mantan Uni Sovyèt, Sebagéyan. Akeh bakal nemokake kanggo medeni sing, sing sing "Oxford" English Australia mung ora ngerti. Salajengipun, lan padha ora bisa ngerti basa lokal, lan liyane ngomong ing telpon. Vocabulary ing basa Inggris ing Australia, lan, sok-sok, lan fonetis, bisa beda-beda saka Inggris klasik, kang kita padha memulang ing sekolah lan universitas. mulane, awal, Telusuri Proyek pisanan dadi menyang ngipi elek "ing Elm Street".

Nanging aja padha sumelang mesthi, pungkasanipun kabeh luwih apik. Kabeh sing perlu ing kawitan, mung kepinginan kanggo nggoleki karya lan sabar ing panelusuran dheweke. Bisa hard lan nambah Inggris sandi, lan wektu bakal teka, nalika kabeh karya bakal menehi asil positif. Nalika ana wektu lan dhuwit stash, Atur kanggo njupuk Kursus Inggris ing Australia. Iki mesthi bakal mbantu kanggo cepet sinau lan sinau basa lan nggawa menyang tingkat dibutuhake kanggo diakoni kanggo Employment. Diakoni kursus basa Inggris ing Australia sing ora serangan bolongan amba ing budget.

Elingi, sing kemajuan ing Learning basa manca bab banget individu. Wong keno kabeh ing fly ing, lan wong njupuk sasi, utawa malah taun.

Aja lali, sing teka ing Australia ing permanen, sampeyan lagi mung miwiti sinau basa, lan sinau iki bakal awèt liyane gesang mangsa kene ...

Good luck!

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!