Carane imigrasi Australia

canberra photo

Aku teka kanggo layang beda banget, nanging kapandeng liwat siji pitakonan amba - carane imigrasi Australia? Aku ngomong 'menyang website resmi www.immi.gov.au lan ndeleng dhewe ', nanging sawetara nonton kangelan karo basa Inggris. Lan apa apa? Sinau basa, lan banjur lumaku utawa drive mati kaca liwat otomatis online - translator? Aku ngerti saperangan saka wong basa non-Inggris dhasar, sing diwiwiti saka ngeruk lan rampung kamenangan. Saiki lagi residents permanen (siji wis warga lan dadi kanggo milih). Yen sampeyan ngerti apa sing perlu lan sing gelem nglampahi wektu, saka pasukan, kesehatan (lan dhuwit ...), banjur ndhisiki, ing perang Kebangsaan Australia! baleni, Aku ora agen imigrasi, nanging aku bisa kurban sing 'run' pituduh utama carane imigrasi Australia. Prakiraan, boten anyar kanggo sampeyan, lan aku ora bakal ngomong. nanging, isih, Mugi, sing ngomong.

Ayo dadi miwiti ... .S kasus mirunggan, ana uga sawetara cara sing padha antarane nonton.

• Dadi, sampeyan wong misuwur, lan minangka disaranake dening DIAC (Departemen Kebangsaan lan kewarganegaraan) Sing diakoni sacara internasional ing lapangan seni, olahraga, etc.. lan bisa kanggo kontribusi kontribusi invaluable sing kanggo masyarakat Australia, sampeyan kudu nimbang visa Distingished Talent - Subkelas 124 lan 858. wangun Panjenengan - wangun 47SV (migration khusus kanggo Australia). Sampun ragu.

• Yen sampeyan duwe akèh talent "kanggo nggawe dhuwit" lan wis siyap kanggo nandur modal ora kurang saka 1.5 yuta (ing dolar Australia) kanggo ekonomi Australia bakal kaya visa Talent Business (permanen) (subkelas 132) . Dadi yen sampeyan bab, tuku agen pinter lan digawe.

• Yen sampeyan duwe bakat kuwi akeh kurang utawa ora, nanging isih gelem kanggo nandur modal ing paling 800 ewu ekonomi Australia, banjur mbayar manungsa waé kanggo visa Innovation Business lan Investment (subkelas 188) . dening cara, visa iki becik rubah menyang Innovation Business lan Investment (permanen) (subkelas 888) lan urip saestu bakal "ing dhuwur". Lowongan looking for agen.

• Sampeyan ilmuwan .... utawa Researcher , utawa Teknisi, utawa, pungkasanipun, dosen universitas, wis pengalaman praktis ekstensif, lan "cekap" nomer publikasi ilmiah. Sampeyan bakal taun ora luwih 50ti. lan, mesthi, sing arep kanggo terus aktivitas riset ing Australia. Banjur sampeyan cara rampung standar imigrasi - Scheme Nominasi Juragan (subkelas 186) utawa Sponsored Migration Scheme Regional (subkelas 187) . Sinau lan panganan liwat Aplikasi Online ing situs DIAC.

Lan opsi saiki luwih penting carane imigrasi Australia:

• Sampeyan duwe gelar sarjana utawa Master lan pengalaman ora kurang saka 5 taun ing beluk. IELTS Panjenengan ora kurang saka 7.0 kanggo saben komponèn. Sampeyan bakal ora ana maneh 50 taun, sampeyan sehat lan nglumpukake ing paling 60 nilai ing test titik. Urgent nyoba kanggo dikonfirmasi (Artikel karo dhaftar SOL) lan panganan liwat SkillSelect - path bisa nembus Skilled Independent (subkelas 189) visa - paling 'sawijining saka sawijining'.

• Yen ana "Gagal" ing nilai kanggo alesan, sampeyan ora kudu semplak, lan nyoba piyambak ing Skilled - Nominasi (subkelas 190) visa. prabédan utama yaiku, sampeyan kudu dadi nominasi dening sembarang negara utawa wilayah saka Australia - sampeyan kudu duwe uleman.

Iku ing iki kaca tab 'test Points' sampeyan bakal nemokake rahasia utama - cara nyacah iki TCTerms padha kanggo subclasses 189, 190 lan 489 (ing pungkasan - iki wektu sak wentoro 4 taun): Carane TCTerms dipunanugerahaken

• Ing paling larang, nanging sabdho siasat - imigrasi kanggo Australia liwat visa mahasiswa Luwih Education Visa (subkelas 573) . Mung nalika wis rampung universitas lan tak sarjana utawa master. With regards menyang IELTS kowé bakal nindakake 6 nilai kanggo saben komponèn ing Modul Academic (sing achievable). Coba menyang Universitas Australia ing program latihan 2 taun (ora luwih murah tinimbang ing Post Graduate) dening th aj, ekonomi utawa engineering ilmu. Yen dumadakan wis panginten babagan latihan a la MBA - iki ora, apa sing kudu. Rampung universitas Australia (lan tegesake Profesi lokal), lan banjur diwenehake kanggo Temporary Skilled Graduate (subkelas 485) visa. tumindak Next Bridging Visa A, B (iki nalika sampeyan pil 'saka siji Subkelas lan' climbs 'kanggo liyane, miwiti ing wektu sing padha bisa sah) lan pungkasanipun didaftar kanggo migration trampil utawa rencana nominasi juragan (или regional disponsori). Iki pendekatan bisa bisa - looking for agen pinter!

• Banjur "angel" sak wentoro investor leren (subkelas 405) visa , akting 4 taun, nanging ing 'tanpa wates' ingkang dipun danguaken. sampeyan wis 55 lan karo sampeyan mung pasangan. Sampeyan kudu cukup dhuwit, kanggo ndhukung piyambak ing Australia. Wayang ora aktif 20 jam saben minggu. Lan nandur modal 'mung' setengah yuta kanggo ekonomi Australia. Waca wangun ing situs DIAC 1248I.

• Inggih, pamungkas, visa putri kang (utawa ngresiki). singkat, nikah ing Australia! Waca 2 jinis visa ing situs DIAC: visa sementara Partner (subkelas 309) lan visa permanen Partner (subkelas 100) . Banjur segara subtleties, wong sawetara wektu liyane.

Dadi cantik 'prosherstit' Situs resmi saka Kebangsaan Australia lan njagong ing forum, sawise nalika sampeyan, mbokmenawa, arep, sing tumindak. Sampeyan bisa cukup, sampeyan kudu ngira kasempatan (ndeleng. Artikel liyane).

tip liyane. Yen sampeyan duwe cukup dana, Fly turis kanggo Australia kanggo saperangan saka minggu. Meet kanca ing forum, sing kene, kabèh sisih liyane. Mbok, wong nyuwun sampeyan "... lan ngapa aku kudu kabeh iki?"Lan idea saka, Carane imigrasi Australia larut kaya ngimpi ridiculous.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!