Iku gampang kanggo golek proyek ing Australia

work photo

Yen isih mikir, sing bisa gampang golek proyek ing Australia jurusan mung ing sasi kapisan Tetep, lan karya bakal ing upah ndhuwur, sampeyan bisa nemen mistaken. Yen sampeyan lagi penggemar blog lan kiriman a la "mung njaluk proyek ing duwit XX kilo" utawa "aku tak(lan) saperangan proyek nawakake lan ora ngerti, kang siji kanggo milih ", sing liyane sing luwih apik ora maca, amarga aku arep kanggo pour sing ember banyu kadhemen. Aku maca crita iki ing forum lan kepingin weruh, Apa padha wong pracaya Aku ngakeni ..., sing wong, contone, makarya ing perwakilan saka perusahaan internasional kondhang ing Moscow, kasil mili menyang kantor perusahaan iki nang endi wae ing Sydney Lor lan gampang tiga income taunan. Nanging ana sing banget, banget sawetara, lan padha ora perlu dadi.

Ora perlu dadi ing kula. Sajarah saka tatanan ora gampang. Aku mung sepisan maneh nggusah sampeyan kanggo nyata lan disiapake kanggo maksud apa twists nasib.

Mungkin sawise kabeh bali menyang crita sange saka, sing tak menyang coklat langsung marang rawuh ing Au? Ora? Banjur hayo.

Aku bakal miwiti karo banal lan, alas, bebener lawas - kita, pengungsi, wong kene ..... kudu ora (ngganti spasi tembung reged banget). Kebak wong prayoga Skeels, sing siap njaluk malah ing bayaran paling, mung dijupuk. Iku dhéwé Australia, lan padha sing ngunjungi lanang lan bocah-bocah wadon saka negara liya. Ana uga sing, sing wis dikubur lulusan sarjana lan karya ing kabeh ing kapasitas liyane. lan, sing duwe pendidikan banget lan pengalaman super, kene ora peduli, umume, katon Australia-juragan waspada ing newcomers, tanpa pengalaman lokal. Dadi bakal disiapake, iku gampang kanggo golek proyek ing Australia mung ora njaluk.

Antarane proyek pisanan lan kaloro ing Australia, aku bab rong sasi, sajrone aku cetha ngerti, sing kasedhiyan kaahlian lokal ora njamin nemokake proyek ing cepet. bebener, proyek katelu teka telung minggu, lan tanpa Interview sembarang, Aku disebut wong saka bisnis (Aku ora ngerti wong, nanging aku mesthi) lan aku takon kanggo ninggalake sesuk - Aku malah ora takon marang bab rtg (dhuwit) lan wektu, mung mangsuli "apik". Nanging liyane sing mengko.

Ing wektu antarane karya pisanan lan kaloro ing beluk aku uga makarya part time ngumbah windows - thanks kanggo kanca lawas, sing njupuk kanggo narik kula ing tim! matur nuwun, kanca Nicaraguan Kula, ora supaya aku mati ing car wash, ngendi padha mbayar ing 2005 taun 9 dolar per jam (manungsa waé sing, sing arep kanggo nadhahi metu dhuwit - sampeyan ing resiko), lan ora ana hard fisik, malah kanggo kula.

Apa ing lendhut? Sawise kabeh, ing koran lokal dadi luwih podrabotok bledug-free - malah arep kanggo dangu kanggo milih, carane kanggo njupuk. akeh dadi akeh proyek gampang ing Australia, negara swarga!

amarga, sing, contone, yen sampeyan pengin njaluk Cleaner (jedhing resik ing kantor wong kang), sampeyan perlu referensi ... ! Apa wis kasil rampung jenis karya lan duwe aksara rujukan saka klien. Dadi Ngonversi workshop utawa resume sarjana ora saklawasé cukup, perlu kanggo ngamanake ing paling siji wong nyata sing cocog, kang bisa mbuktekaken, "kanggo, wong iki reresik panci sandi setengah taun lan boten ngrusak / ora dicolong, bisa njupuk ing proyek ".

bisa, mesthi, nyoba kanggo njaluk layang saka koran utawa pasugatan ngumbah nang endi wae ing Cina. Yen sampeyan njupuk. kanggo 60 dolar per minggu. Lan ing. Lan njaluk siap kanggo mbuktekaken, sing iki sampeyan ing kekuatan.

Ora babras? arep luwih.

Nalika njupuk metu kontrak (Maksudku nggarap beluk sing), wis properti ora dikarepke saka mburi, lan maneh kudu katon kanggo proyek. mesthi, ing Australia, ana sing, sing lenggah ing kabeh kontrak urip diwasa - kontrak gawe anyar lan kasil renegotiated lan coklat. Punika disusun dening wong lanang lan wong meh duwe apa-apa kanggo wedi. meh. Yen perusahaan duwe masalah, saka kontrak kanggo njaluk nyisihaken saka kabeh Prevost.

Ing Australia, ana dadi luwih minangka bjaka a percobaan - Nyoba или wektu uji cobo. ambush iki sampeyan bisa mlebukake lan permanen saka (permanen), lan wektu (kontrak) ing. iku, dening cara, Iku kudu pangguna ing document Employment Panjenengan. Malah yen misale jek, sing sak iki wektu, sing lagi dilakoni kabeh tengen, iki ora ateges, sing mung mikir guide. Bisa ngilangke metu ing sikil kanggo ngirim kanggo neraka ing sembarang wektu (nggoleki sampeyan panggantos ana masalah).

isih maca?

lan ana mung luck. piye wae yen, ing "sing" wolung sasi riset karya profesional pisanan ing Australia, Aku disebut siji saka agen lan ngandika,, sing ana karya kanggo akhir minggu. About Ajaib ! Aku ana ing salah siji saka kantor ing Sydney Northern (dening cara, Babagan ingkang merak, Aku ora duwe penawaran proyek saka si lor, City mung lan liyane Camping) lan aku ketemu karo juragan. Panjenenganipun kindly njupuk kula menyang kantor lan ana katon ing sistem test (Aku Pros). Kudu dipikir. Apike. Banjur wiwit takon bab domain - loro kene apa iki utawa sing, etc.. Aku mangsuli. Nanging pitakonan wis ora mangertos, lan takon marang. Panjenenganipun bola. Maneh, aku ora ngerti pitakonan lan takon kula kanggo nerangake ing liyane rinci. Apa mati laptop lan ngandika,, sing patemon iku liwat. jinis, agen bakal nerangake kabeh. agen , minangka EMU Australia, ora disebut, lan malah liyane supaya, nyebut sinetron lan ora njawab. Kaya ana sisih.

sing! About setahun kepungkur, aku ketemu wong iki ing kantor ing salah siji saka presentations. Apa ana expression ing pasuryan, nalika piyambakipun nyumurupi kula kene. Malah takon wedi a, Apa kita ora ketemu sadurunge. Aku ngandika, meh. Lan kang nuduhake marang grin sopan

dadi wong lanang, ora kabeh kene amarga coklat, minangka kadang padha ngomong ing forum.

Aku isih pracaya, sing pracaya, carane gampang iku kanggo golek proyek ing Australia.

Australia, sampeyan bakal tansah nemu.

Yen sampeyan pass tes dheweke - kabeh zashib, langit biru, lan lanang segara.

Mugi, pass sing!

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!