Carane golek proyek ing Australia liwat agen

job photo

Carane golek proyek ing Australia liwat agen, sing wis mbeling ing sampeyan? Utawa carane golek proyek ing Australia liwat agen, kang mbabar proyek lamunan? Nalika aku wrote, sayangé, ora kabeh lowongan pegawe pasar Australia bakal mimpin sampeyan langsung kanggo juragan potensial. Pranala kapisan ing sanad bakal, umume, agen, liwat kang sampeyan kudu bisa lan. mesthi, ndeleng, sing posisi dituduhake dening agensi recruitment, bisa gampang kanggo nglirwakake, nanging kanggo golek liyane, cocog karo sampeyan, dadi malah tanpa agen, kadhangkala ora bisa ing kabeh.

Dadi kita kudu bisa karo agen. Dina iki kita ngomong bab lowongan non-ana, sing nerbitaké ing agensi recruitment internet ing Australia, nyoba kanggo "nggawe rencana" kanggo ringkesan utawa mung nganyari database.

Adhedhasar pengalaman dhewe, Aku pitutur marang, dhasar kuwi saka agen Australia ing taun anyar dadi liyane lan liyane ing paling populyarnymi.Po, pasar teknologi informasi.

Malah mendhet ngakeni iku. Mesthi ora sing, sing nasaraké, lan padha, sing kepengin kanggo katon ing latar mburi apus putih lan alus. jinis, sing, sawetara sing ora agen banget resik iklan jobs palsu dosa kuwi (IE iklan proyek bogus) или posisi phantom. Padha gedhe kanggo nyekel wong-wong rampung anyar lan dianyari resume (mungguh, saka saingan anyar lan lawas), lan malah nglampahi sawetara Interview sing.

alamiah, ngluwihi sing ora tekan. salah siji bummer, jinis, "... Sampeyan ora teka .." utawa mung ngomong, klien sing (Maksudku, calon juragan) wis aku njupuk wong utawa mung froze posisi ... Utawa soko liyane luar biasa, jinis, "Mait, soko aku ora bisa nemokake resume ".

Lan ora wong (agen) iku ora bakal tarik, lan ora ngukum - karo wong-wong mau minangka banyu mati bebek. Umumé, njaluk siap kanggo, sing Agent Australia sethitik popudrit otak. Yen ana svolo pungkasan .... , Aja ngomong marang bab iku, mung mandheg kontak karo wong.

ngenali (mambu) posisi lamunan ing pasar pegawe Australia mung bisa ngalami pesaing. kok? Amarga agen-salah siji impostors sing sing song manis, vymanivaya vitae kurikulum Panjenengan / CV (lan Rekomendasi, IE referensi saka), utawa, mung, ditampa iki ngirim (ayo kang ngomong, mung werna abu-abu Panjenengan) calon pacifier, pindhah ora ono, ora respon kanggo aksara lan tanpa nyekeli telpon.

Wangsulan: Bab ingkang paling penting kanggo agen Australia - liyane "fresh meat", sing, sampeyan lan resume, lan mung banjur bakal nemtokake, carane lan kang kanggo ngirim resume (kanggo kang lan nalika kanggo pelanggan sing). Duwe apa-apa ing kabeh lan ora ngerti, uga, iku (agen) Aku ngguyu ing resume lan diuncalake ing arsip kang (utawa rampung dibusak?) ... Utawa wis dikirim klien karo tandha saka "paling"? Sawise kabeh, juragan ora bisa kanggo sampeyan, agen bypassing, Kabeh wuwus bakal digawa metu liwat wong (kantor), kang diterbitake ing posisi paling anyar. Sampeyan gumantung agen. lan, cukup curiously, sampeyan. Nanging luwih kerep pisanan.

Aku mbukak mati kanggo sisih lan ngelingake, Saiki sing aku ngomong bab lowongan proyek liwat agen. Nalika proyek wis diajukake dening juragan (tanpa intermediary), aturan Australia saka game 'ing panelusuran proyek' bisa beda-beda nemen.

oke, njaluk mudhun kanggo bisnis.

Aku bakal nyoba kanggo nerangake pratandha bisa posisi lamunan ing pasar pegawe Australia, adhedhasar pengalaman pribadi saka search proyek ing Australia ing lapangan teknologi informasi:

-Anané gambaran nyata saka posisi ing iklan (gambaran posisi), sing dikirim soko streamlined;

-Lack of saran saka agen, sing, sing ora agen Telpon lan ora nulis ing kabeh, Iku ora nanggapi kanggo usaha hubungi wong. Ing kasus iki, ora Rush kanggo mbaleni resume Australia. Coba maneh lan maneh, agen;

-Telpon saka agen, lesah ing Pitakonan, carane karya departemen Panjenengan, sapinten wong, etc.. (yen sampeyan digunakake utawa wis makarya), sing informasi rahasia, pambocoran kang bisa dadi, ing paling apik, kanggo kelangan proyek saiki; salah siji-utawa chatter liyane (yen sing account anyar pamuter ing pasar pegawe Australia), gadhah ora goal kanggo ngirim resume kanggo klien nyata. Sanalika posisi, diterbitake dening agen (agensi kang) meh ngandika saperangan sentences;

-agen rikuh / kang tinolak kanggo pitutur marang kowe jeneng klien. Yen sampeyan mlayu menyang etotvariant, banjur karo kemungkinan 99% marang diobong mozg, lan ora malah kudu ngomong bab proyek lamunan. Aku Highly Rekomendasi ngomong agen, sing ing ngono sampeyan ora bakal bisa karo wong sesambetan sembarang (iki kahanan, nalika agen mangerténi, sing sing, IE wis resume lan kontak - telephone lan sinetron, nanging ora dienggo kanggo nyedhiyani sampeyan karo bab posisi - kang perusahaan saiki ing posisi iki);

-Lack of saran saka agen, malah yen / dheweke wis karo obrolan telpon emosi Panjenengan, lan malah Interview liyane pribadi. minangka aturan, "Normal" agen tansah ngirim sinetron, thanks kanggo wektu, lan malah nyediakake sampeyan karo informasi luwih migunani;

-Posisi kanthi cepet katon saka situs proyek. Ayo dadi, wingi iku mung mung diterbitake, lan saiki iku musna. minangka aturan, posisi wis Slot, contone, saperangan saka minggu, sajrone iku uga damel resume lan Seavey (liyane sabenere, "Rezyumemi" lan "sivyami") Pelamar kaya sampeyan lan kula. lan, maca gambaran item, sampeyan bisa ndeleng ing tanggal nutup resmi sawijining. Lan yen dumadakan sawetara posisi flashed lan banjur ngilang, ing, karo kemungkinan paling, iku palsu (ora bakal bingung karo basa kuwat liyane), sing palsu, utawa klien muddy, nglakokake padha huruf "m", minangka agen Panjenengan. dening cara, ing Australia, ana uga perusahaan, Uga sing bab kerep banget ngganti karyawan. Mulane iku migunani kanggo takon agen utawa customer "lan apa kedaden kanggo sawijining leluhur?". Cukup bakal disiapake kanggo salah siji njaluk break, yen sampeyan ana ing telpon, sembarang kebingungan ing pasuryan, yen sampeyan ana ing kantor. Nanging, ing 50% kasus, sampeyan tau marang bebener, njawab pitakonan ...

-Pungkasan telpon saka agen. contone, wis nampa saran ing limang dina bisnis sawise ngirim resume kanggo posisi. Biasane iki pasar telpon rotten, jinis agen apik tenan lan sibuk, pamungkas, nyolong wektu saka awake, kanggo mbantu. Punika kang a Mait Australia apik;

-Nalika krungu agen doubtfully undisguised. contone, piyambakipun sinau, kowe njaluk ing Train lan setengah jam sadurunge City. Ketik "Mait, amarga iku supaya adoh lan dawa ... "Saluran banyu, agen wis mbeling ing sampeyan - spesies wis ora! Yen agen sampeyan bisa tenan ngedol, ing asas, kang ora Care, panggonanmu, Sampeyan bisa fly bisa malah karo Bulan, iku bakal duwe masalah (utawa masalah juragan?);

-agen punika ing obrolan utawa blatantly salah. Senajan ana ushlepki, sing tansah nindakake, malah yen padha duwe posisi nyata ...

ing short, yen posisi pasar bener ana, lan konco sing juragan nyata Australia, ing, Duwe resume apik (utawa CV), sampeyan wis cukup kasempatan apik kanggo bakal dituduhake dening agen klien. liyane bab, apa customer milih sampeyan (sing, juragan calon Panjenengan Australia), gadhah, contone, rolas calon durung (Terusan utawa rezyumey ), lan ora kudu saka sing agen padha.

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!