Carane pindhah menyang Finland

finland photo

akeh dhaptar, kang tradisional kalebu negara karo kondisi paling sarujuk kanggo urip, bola-bali mimpin Finland. Miturut majalah Newsweek, Republik Finlandia njupuk Panggonan pisanan ing peringkat saka negara paling apik ing donya, lan peneliti saka organisasi Dana US of Peace mandhiri iku minangka negara paling stabil ing donya. ora wonder, sing akeh warga Rusia sing looking kanggo jawaban kanggo pitakonan, obah kanggo Finland, golek stabilitas, menehi pendidikan apik kanggo anak-anake lan nyana kanggo ngamanake umur.

A dicokot sethitik babagan negara

Antarane kaluwihan saka negara Skandinavia ora mung lingkungan banget, alam unspoiled lan jarak menyang tanah air sajarah saka imigran Russian, nanging uga sistem kuat saka pangayoman sosial lan keuntungan umum lan tingkat terusan dhuwur saka comfort saka urip warga Finlandia.
kanggo, kanggo tetep ing negara wis alesan sah, imigran bakal diwenehi ijin panggonan, menehi kesempatan kanggo pungkasanipun aplikasi kanggo kewarganegaraan. ijin panggonan ing Suomi ana telung jinis:

  • sak wentoro (tandha "B" in passport asing kang). Iku bakal ditanggepi kanggo nganti taun lan mbutuhake extension sawise wektu iki.
  • dadi ("A") Iku menehi hak tetep ing negara nganti 4 taun, banjur utawa lengkap utawa diganti permanen.
  • permanen ("P") bisa dipikolehi sawise patang taun panggonan dadi ing negara.

Good ngerti, sing pangowahan mbalikke terus-terusan ("A") sak wentoro ("B") ijin panggonan kanggo imigran ngasilake "pengalaman" kanggo tingkat dhisikan lan Count papat siyaga DC ("P") ijin panggonan wiwit ing nul.

Four taun dadi Tetep ora ateges, sing ora bisa lelungan ing njaban Finland. Mung kanggo njaluk status penduduk permanen, sampeyan kudu papat taun wektu resik, dianakaké ing negara.

cara Legal kanggo pindhah menyang Finland kanggo panggonan permanen

Cara nggayuh ijin panggonan ing Finland beda-beda sethitik saka sing, kang pengungsi kabeh ndonya:

  • manèh kulawarga lan marriage kanggo warga negara.
  • Repatriation utawa konfirmasi werna Finnish. path iki utamané penting kanggo residents saka mantan USSR, leluhur minangka asil tartamtu kawicaksanan ing wektu orane negara mau dikirim menyang tanah air sajarah lan dienggoni ing wilayah remot lan wilayah. Prosedur kanggo verifikasi asal Finnish mandan dawa, lan kanggo mindhah pelamar kelairan sajarah sing kudu uga nglampahi ujian ing basa Swedia lan Finlandia.
  • Sinau ing Finlandia. Path ora cedhak, nanging paling cocog kanggo wong enom, gelem kanthi nggabungake, ing masyarakat lokal.
  • kanggo wong-wong, sing wis nuntut beluk lan nganggo basa paling ing tingkat sing dipocapake, ora bakal angel kanggo golek proyek ing negara Suomi lan njaluk ijin panggonan ing basis,.

Sinau dadi seneng

Kanggo pendidikan ing Finland kudu milih Profesi lan universitas. Paling populer Keahlian - programer lan Doctors, ngirit lan accountants. Sadurunge enrolling, iku seng di pengeni kanggo ngerti ora mung basa Inggris, nanging paling Dasar wong Finnish.

Marang panrimo saka konfirmasi saka Universitas, sing ditampa mahasiswa, kudu njaluk ing panggonan ijin sauntara konsulat Finnish ("B"). Sanalika consul bakal mbuktekaken solvency financial sing.

Kaluwihan saka cara iki kanggo pindhah menyang manggon ing Finland bisa sah bisa ing proses learning, cepet sosialisasi ing masyarakat, sinau basa sing becik lan golek proyek cocok malah sajrone latihan.

Sing wara-wara sing bojone

kanggo, kanggo ninggalake kanggo panggonan permanen ing Finlandia, ngetik menyang marriage karo warga, cukup kanggo njaluk visa manca biasa. Ing sampeyan bisa ngetik negara lan ing telung sasi kanggo ngirim panjalukan kanggo ijin panggonan ing salah siji stasiun polisi. marriage bisa kedhaftar ing Rusia sadurunge utawa dikunjara sakwéné iki ing wektu Finland.

Ditanggepi kanggo ijin panggonan wektu bakal dadi ing wangun sak wentoro ("B") lan bakal mbutuhake siji extension taun. Sawise rong taun, imigran anduweni hak kanggo ndarbeni status penduduk dadi ("A"), lan nampa lan permanen sawise patang taun ("P").

Sajrone periode kasil ksb sesambetan kulawarga ing cekap mestekake kanggo tingkat lembaga inspeksi, amarga ing Finlandia, minangka liya ing donya dikembangaké, malah anggepan, marriage sing Sham, Iku serves minangka basis kanggo deportasi.

Kabeh karya becik

Panentu kanggo pindhah saka Rusia kanggo Finland kerep mbantu kanggo nggunakake ing ngarsane saka pendhudhukan utawa Profesi. Utamané ngormati ing negara Suomi electricians qualified lan tukang, pembalap bis lan welders, perawat lan mekanika mobil.

Nanging diploma tau - ora mung kondisi dialihaké. Jobseeker panggonan kudu kontrak karo juragan Finnish. Sing terakhir bakal mbuktekaken, sing pakar ing pasuryan - cara mung kanggo wong kanggo ngrekrut pegawe tengen. Uga, titik penting kanggo golek proyek ing Finland - kawruh basa.

Njaluk kontrak Employment sing anduweni menyang panggonan ijin sauntara ("B"), kang bakal kanggo gawe anyar adhedhasar kesimpulan saka kontrak karya sabanjuré. Dadi pemilik saka panggonan ijin dadi ("A") sampeyan mung bakal sawise patang taun.

mikir dhewe, netepake dhewe

Aplikasi kanggo kewarganegaraan Finnish mung sawise pelamar bisa 6 taun saka panggonan dadi ing negara, lan nampa tandha saka panggonan ijin karo status "A" - papat taun. real estate, Jobseeker priobretennaâ ing suomi tangan, Dadi tambahan plus nalika ngelingi aplikasi kanggo ijin panggonan. House utawa apartemen ing Finland - iku mung alesan kanggo nyuwun multi-entri Schengen sampel.

Pengacara, melu urusan pengungsi ing Finlandia, kabar, sing negara iki ora paling manut kanggo "teka ing gedhe nomer". syarat, kanggo ketemu dening pelamar saka panggonan ijin, ana cukup ketat, lan wektu, sing kudu nglampahi kanggo njaluk status tau, Ngartekno maneh, saka ing akeh negara liyane World Lawas.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!