Carane pindhah menyang Spanyol

spain photo

Iklim Mediterranean lan kedaton abad tengah, pesisir unspoiled lan cahya sugih donya ing Nilai saka musium, kualitas urip lan srengenge luwih saka telung atus taun - kabeh iki mberkahi Spanyol, negara, ngendi paling siji wis kanggo ngunjungi wong. Nanging ora mung istirahat lan cubluk, narik kawigaten wong manca ing kerajaan. Saben atusan taun ewu wong golek piyambak ing jawaban kanggo pitakonan, minangka pamindhahan kanggo Spanyol, lan dadi penghuni tetepé.

Rusian warga wis dawa milih panas pesisir Mediterania, lan entri visa kanggo Spanyol saben taun dadi luwih lan kepingin nglampahi vacation ing resorts lokal, lan tetep ing iklim anget kanggo panggonan permanen.

A dicokot sethitik babagan negara

Spanyol iku salah siji saka negara paling atraktif Eropah sing ora mung amarga iklim penake. Taraf warga tetep terus-terusan dhuwur liwat puluh tahun kepungkur, lan akeh kategori wong bisa katon nerusake kanggo bantuan sosial tambahan lan support. Tingkat pengangguran keuntungan ing negara ngijini sampeyan kanggo njaga urip prayoga kanggo warga, malah ing kaping ekonomi angel, lan kulawargané gedhe utawa kulawargané sedheng income karo anak nampa tunjangan financial kanggo negara.

cara Legal kanggo pindhah menyang Spanyol kanggo permanen

kanggo wong-wong, sing mutusaké ing pamindhahan lan looking for cara sah diwenehi status penduduk ing Spanyol, Ana sawetara opsi:

  • Marriage kanggo warga Spanyol ngidini sampeyan ora mung diwenehi ijin panggonan, nanging uga dadi warga kerajaan ing wektu cendhak wektu, saka ing kahanan liyane.
  • Tuku real estate ing negara ngidini manca diwenehi ijin panggonan iku akeh luwih cepet saka liyane pengarepan, yen biaya tuku omah utawa apartemen iku 500 ewu. euro lan liyane.
  • Opening saka perusahaan utawa investasi substansial ing ekonomi Spanyol ngidini pengusaha saka luar negeri diwenehi status penduduk ing Inggris Spanyol.
  • Education in Spain uga serves minangka basis kanggo golek ijin panggonan, tahunan dianyari ing acara pendidikan luwih.

Sinau dadi seneng

ijin panggonan Student diarani ijin nginep ing Spanyol kanggo tujuan pendidikan. visa sinau ditanggepi kanggo periode munggah 190 dina, mung yen pelamar dadi ing kursus, lan siji taun, yen duwe proses learning serius lan dawa-tahan.

institusi, ngajak siswa, Sampeyan kudu Certified dening Mentri negara kang Education digarap manca.
ijin panggonan Pros mahasiswa ing Spanyol:

  • A paket cilik dokumen sing kanggo Pendhaftaran.
  • A review cepet saka aplikasi.
  • Kemampuan kanggo sah njaluk proyek.

Item pungkasan kalebu, sing mahasiswa bisa ora luwih 20 jam minggu lan ora kanggo detriment saka jadwal latihan.

Ing kahanan sing perlu kanggo nggayuh visa mahasiswa kanggo Spanyol - orane omah-omahé dhéwé utawa persetujuan rental ing wektu kuwi.

Sing wara-wara sing bojone

Marriage kanggo warga Inggris Spanyol minangka basis kanggo nggayuh status penduduk, lan, rencana Track Fast. Sawise ngempalaken dokumen sing dibutuhake, mantèn anyar marriage REGISTER lan nguripake banjur kanggo kotamadya lokal kanggo kertu karo ijin panggonan.

Minangka ing kabeh negara Eropah, prosedur luwih kanggo nggayuh kewarganegaraan kalebu pitakonan karo wakil saka layanan migrasi lan kempalan bukti, marriage sing ora Sham. Ing cilik saka nglanggar kahanan, Karesidenan layak liwat marriage menyang Spaniard pasuryan deportasi.

Kabeh karya becik

kamungkinan liyané yaiku kanggo ninggalake kanggo panggonan permanen ing Spanyol - uleman saka juragan. Kontrak Employment karo perusahaan manca kudu ngemot bukti mestekake, apa perlu kanggo duwe ing wayahe, yaiku:

  • Lack of warga pelamar njupuk posisi dituduhake ing kontrak.
  • konfirmasi, posisi sing stabil.
  • njamin pembayaran Financial bayaran kanggo manca kanggo taun sabanjuré sawise kesimpulan saka kontrak.

Nanging kabeh TCTerms iki kasepakatan ing kalbu juragan Spanyol, nalika wong manca kapekso kanggo nyedhiyani bukti saka aturan kirim mangsa - diploma lan bukti pengalaman karya ing beluk.

Business in Russian

Dening nandur modal ing ekonomi Spanyol lan nggawe proyek anyar, a investor asing mungkin diwenehi ijin panggonan ing negara cukup gampang. Kawontenan utama - a jumlah pinunjul saka investasi:

  • Nalika nerangake pasar Simpenan, ibukutha dhisikan bakal ora kurang saka 2 yuta. euro.
  • Investasi ing perusahaan Spanyol lan Enterprises arep saka 1 yuta. euro.
  • The 1 yuta. ijin kira-kira panggonan Euro ing cilik saka manggonke simpenan awis ing bank Spanyol.

A investor manca uga bisa njupuk bagéyan ing project bisnis, saka kapentingan ekonomi utawa nasional tartamtu kanggo negara. manungsa waé khusus wis mbayar kanggo nggawe proyek anyar, nganakake karya aktif, asil kang dadi wutah sosial-ékonomi saka wilayah, utawa ndhukung lingkup teknologi inovatif lan riset.

mikir dhewe, netepake dhewe

panggonan ing Spanyol View ngidini wong kanggo sah manggon ing sawijining tlatah lan kanggo mindhah bebas tengen negara, klebu ing persetujuan Schengen. Nanging, penting kanggo ngerti, ora kurang 183 dina taun iku kudu tetep ing Kratoning, digunakake ing layanan migration nullify kertu penduduk. Pangecualian punika tampilan panggonan ing investor kang, sing nduwèni kang cukup kanggo ngunjungi negara ing paling sapisan sak tembung saka panggonan ing. Nanging, kanggo wong, sing mutusaké kanggo pindhah kanggo Spanyol, Watesan kuwi sing dipercaya kanggo ngawula minangka pitakonan negatif.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!