Carane pindhah menyang Italia

italy photo

Emosi Italia utang akeh saka karakter sawijining fitur iklim Mediterania anget, kang ditondoi dening akeh panas dina ing taun. ora wonder, sing apennines asring ajang kanggo preian panas ing turis manca. Warga Rusia, sayah ing pesisir Rimini lan Sorrento, asring mikir, carane kanggo pindhah menyang Italia lan tetep permanen manggon ing negara panas.

The 1990 Italia wis dadi pihak ing CITES Schengen, ngendi cetha ditetepake hukum lan kahanan migration, Kasedhiya ing entri manca. sistem prioritas, miturut kang aliran diatur saka imigrasi, Iku kalebu ora mung asas ekonomi, lan pilihan budaya. Sing ngapa lack of buruh ing sektor tartamtu saka ekonomi ora tansah ngawula minangka basis kanggo ditokake massa saka karya visa manca. Miturut undang-undang diadopsi, Komite Migration strictly kontrol jumlah pengunjung manca, ngetik negara ing pangentukan tradisional, lan kaluwihan ing preparation saka papan sing isih residents saka Italia dhewe lan EU.

A dicokot sethitik babagan negara

Alasan kanggo pindhah menyang Italia permanen, utawa ing paling manggon ing kathah dadi ing sawetara taun:

  • Cukup kualitas urip warga lan stabilitas relatif saka ekonomi semenanjung.
  • Gampang kanggo sinau Italia.
  • Kemampuan kanggo menehi anak pendhidhikan Éropah.
  • Ing pangarep-arep urip dhuwur saka Italia.
  • Iklim becik, produk lingkungan loropaken.
  • Quality of Care.
  • Kamungkinan visa-free rawuh paling donya ing acara nggayuh kewarganegaraan ing Italia.

Ing tengen wong manca sing manggon ing Italia nandheske ing panggonan ijin. Iku diarani Permesso di soggiorno lan ngidini pengungsi kanggo gain akses kanggo hak lan layanan tartamtu. Kesahihan saka ijin panggonan kanggo alasan, kanggo kang ditanggepi. contone, ing cilik saka kursus sinau diwènèhaké kanggo taun, kanggo melu ing mangsan karya - saka 6 sasi, lan ijin kuwi bisa kanggo karya poto-dipunginaaken ditanggepi ing 2 taun.

cara Legal kanggo mindhah Italia kanggo panggonan permanen

Duwe mutusaké ing pamindhahan, Maca lan ngerti kabeh cara legal lan waspada nawakake kanggo tetep ing negara ilegal. Ngancam kanggo alangan lan deportasi. Njaluk ijin lan permanen penduduk status utawa kewarganegaraan ing mangsa duwe hak kanggo warga Rusia lan negara liyane, mutusaké kanggo:

  • Reunite karo kulawarga. Kita ngomong bab pasangan bojo, lan anak utawa tuwane. Program melu anak suntingan, lair saking nikah, yen consents sepah liyane, diwasa anak, dependents ing akun cacat lan tuwane, Maintenance-free amarga umur.
  • Elect panggonan Italia, Iku wong sugih karo income pasif dhuwur.
  • Njaluk proyek utawa miwiti bisnis.
  • Ayo sinau. Education in Italia, menehi kesempatan kanggo rawuh ceramah dening ahli kesuwur sak donya, internships ing negara Eropah, kanggo Master basa lan aktif nggabungake menyang masyarakat. Diploma samubarang universitas ing apennines bakal nemokake proyek apik ing mangsa lan njaluk ijin panggonan permanen.

Cara liya kanggo tetep lan manggon ing Italia - status pangungsi. anak Minor uga dadi warga liwat Adoption.

VIP ложа

aturan Italia nyedhiyakake kanggo kamungkinan saka imigrasi kanggo warga sugih, ing posisi kanggo konfirmasi income pasif dhewe, saka ora kurang saka 80 ewu. saben taun. Ing tembung liyane,, padha bisa aplikasi kanggo ijin panggonan ing apennines, nanging ora duwe hak kanggo bisa lan duwe kesehatan lan sosial insurance. Jinis imigrasi ing Italia diarani "Set Lokasi" (VMZH) lan iku mung ditemokake ing sawetara negara ing donya.

Ing income pasif pancet tegese pangentukan saka negara departure, sing pelamar iku sawijining panggonan ijin Italia bisa nyathet. Iki uga deviden, pensiun, kapentingan ing celengan bank lan liyane. Kanggo imigrasi kanggo Italia dening kahanan panggonan milih panggonan kanggo nèng saubenging kepemilikan prentah saka real estate ing negara obah utawa nyewa.

Kabeh karya becik

apa atraktif sabab saka narik migran saka negara liya. Manca pados kesempatan kanggo njaluk proyek, kanggo nampa kanggo bayaran karya prayoga lan Ngartekno nambah uga-kang dhewe.

Diwenehi ijin panggonan amarga Employment, imigran potensial kudu enlist dhukungan saka juragan Italia. Ngajak wong sunantara kanggo posisi ing perusahaan utawa perusahaan lan nandatangani kontrak ing kerjasama. Dokumen dikirim menyang departemen Kebangsaan, nelusuri ing Nagara saka quotas kanggo proyek kanggo manca.

pelamar bakal kanggo pass a test language sawisé bisa diowahi saringan, pun a diploma utawa kualifikasi liyane. buruh unskilled ing Italia sering nannies lan para réwangé, perduli lan buruh mangsan ing farms.
A ijin karya ditanggepi kanggo nem sasi ing Italia, lan banjur lengkap, yen juragan terus kudu layanan saka pegawe, lan kang nerak kabeh syarat aturan migration.

mikir dhewe, netepake dhewe

Dadi Italia bakal imigran warga penuh ing 2-10 taun, gumantung carane naturalization ing. Paling kabeh kudu ngenteni passport asing tau kang, Dheweke nikah karo warga Italia. Yen pasangan bojo wis urip kabeh wektu iki ing negara, document kewarganegaraan ditanggepi sawise rong taun, yen padha luar negeri, kudu ngenteni taun maneh.

manca, lair ing Italia, dadi warga sawise telung taun saka panggonan legal, lan warga, njaba EU - ing papat. Kabeh wong liyane interested kudu lunga liwat tataran saka panggonan ijin sauntara, tahan limang taun, lan banjur, liyane minangka akeh Enteni ing status kewarganegaraan penduduk permanen.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!