Carane pindhah menyang Israel

israel photo

A Strip cilik saka tanah, mulet bebarengan gisik wétan Segara Tengah, Punika disebut prajanji Land. Sanalika pérangan pisanan saka nomer 150 negara ing wilayah dikuwasani, Israel, pancet, Punika dikenal minangka negara multi-nasional, kang hak ingatase kanggo wong-wong Yahudi duwe kabeh klompok ètnik liyane. Nanging, Rusian warga, looking for cara, carane kanggo pindhah menyang Israel, ora faktor kurang atraktif lan liyane koyone: iklim anget lan kesempatan kanggo ketemu karo sederek, keuntungan sosial keamanan lan pensiun, medicine, Aku disebut siji sing paling apik ing donya, lan sistem maju pendidikan.

A dicokot sethitik babagan negara

Miturut cara manfaat saka Tanah Prajanjian bisa aman lantaran kemungkinan nyata kanggo nitahaken sarta ngupakara bisnis dhuwur-tech, anané anti-Semitism, pangarep-arep urip luwih lan urutan gedhene murah, saka Rusian, kamungkinan kanggo mati sadurunge lagi, ora mung amarga saka kualitas banget saka care, nanging kurang tarif saka statistik Laka dalan lan kacilakan liyane.
Israel wis dikembangaké nomer paling gedhé ing donya saka program kanggo ndhukung, sing mutusaké kanggo pindhah lan arep njaluk ijin panggonan lan dadi warga. Pengungsi nampa keuntungan tax sak taun pisanan wonten ing negara, pendidikan gratis ing sekolah, kono mulang Hebrew, kesempatan kanggo nampa pendidikan ing pendidikan lan luwih, lan liyane.

The Law of Bali

kawicaksanan Migration Israel ngarahke ing manèh saka wong Yahudi, lan mila free kanggo nglintasi wewatesan ing lan bali menyang tanah air sajarah sing bisa sapa, gadhah "werna Yahudi". liya istilah iki, sing imigran potensial kudu teka ing Law of Bali. Dheweke ngakoni kanggo 1950 taun lan waé - kanggo ngrangsang wong-wong Yahudi, kasebar kabeh ndonya, bali menyang tanah air sajarah sing.
Yen wong tumiba ing lingkup hukum, dening otomatis wis hak status warga. Mung kondisi - ora kanggo dadi pidana ing negara liyane, kanggo melu ing aktivitas, diarahake marang wong Yahudi lan ora dadi ancaman kanggo supaya umum lan keamanan Israel. ing tembung liyane, integritas lan maksud apik, malah wong Yahudi bakal duwe mbuktekaken dokumen.
Carane aku ngerti, yen sampeyan duwe "werna Yahudi"? Ing Law of Bali, sapa nemu, yen:

  • Ing sembarang nyuda ing sisih ibu ana Jewess - ibu, mbah, gedhe-mbah, lan ing.
  • Miturut mbah Simbah Yahudi bisa dadi kaki-nini utawa. Kabeh, sing sadurunge, kanggo kasus ora bakal dianggep.

Miturut Angger saka Bali kaya wong Yahudi iku sapa, giyyur setya. Upacara njupuk yahudi angel banget lan tartamtu, lan mulane ora banget populer karo sing pengarepan kanggo pindhah menyang Israel kanggo panggonan permanen, kajaba wong ora nggawe wong pancene ing dictates jantung.
Nggawe percoyo saka "werna Yahudi" poto, sampeyan kudu ngumpulake bukti irrefutable kanggo konsul Israel. Iki kalebu sertifikat lair saka kabeh anggota kulawarga kanggo titik, sing wong Yahudi, lan certificate saka rekaman pidana. Yen asil saka Interview bakal gawe marem konsul, iku nandheske hak bali.
Tahap sabanjure - passport kanggo panggonan luar negeri. Iki jenis khusus saka passport kanggo Rusian warga, kang konsul Israel bisa sijine visa, saéngga panggonan permanen ing Tanah Prajanjian.
Nggayuh passports lan visa njamin free tiket bidang siji cara kanggo sampeyan lan anggota kulawarga. Senadyan rawuh ing Ben Gurion Airport, warga anyar Israel nampa passport internal, kertu SIM kanggo mobile, "Lifting" tegese kabeh kanggo panggonan anyar lan insurance kesehatan.

cara Legal teka Israel kanggo panggonan permanen

Yen sampeyan konfirmasi werna Yahudi gagal, lan manggon isih penasaran kanggo pindhah kanggo Israel, nyoba kanggo njaluk ijin panggonan ing cara liyane:

  • Marry warga utawa nasional saka negara. Ngawasi katulusan maksud bakal Kamentrian Dalam, lan ijin panggonan taunan kudu ngluwihi liwat sawetara taun.
  • Golek juragan lan nggawe wong tawaran, saka kang ora bisa nolak. Yen beluk iku unik, lan kualifikasi dhuwur, kasempatan kanggo pindhah kanggo Israel kanggo taun lan banjur ngluwihi visa, dhuwur banget.

Israel - salah siji saka sawetara negara ing donya, ora ndhukung idea saka migrasi bisnis. Ora jumlah dhuwit, janji kanggo nandur modal ing negara kang ekonomi, ora bakal ngawula malah kauntungan cilik ing sih saka nerbitake sing ijin panggonan.
Nanging wong tuwa, mung anak kang urip ing Israel lan salah siji saka nasional sawijining, kalean kanggo panggonan permanen meh langsung.

Sinau dadi seneng

Land The DATENG dikenal minangka negara kanthi sistem pendidikan ngrembaka. Study in Israel tegese kanggo nampa diploma qualified profesional lan duwe prospek banget menawa ing dina salanjuté. pengungsi Sayange potensial, training in universities Israel ora basis kanggo nggayuh ijin panggonan. visa sinau bener kanggo mung rong taun, nanging sak iki wektu mahasiswa wis kasempatan apik nemokake proyek sawise lulus lan gain foothold ing negara ing visa apa, utawa omah-omah lan dadi wong kang duwe panggonan ijin minangka anggota kulawarga saka warga utawa warga Israel.

mikir dhewe, netepake dhewe

Russian-speaking Yahudi sing kapitu saka total populasi Israel, nanging amarga pengungsi mentas tekan ora bakal aran sepi kene, utawa suwek saka tanah. Dhukungan liwat macem-macem program sosial mbantu langsung entuk pahargyan marang kaki ing wektu cendhak relatif wektu lan aran lengkap anggota masyarakat. malih, Israel wis asring digunakake minangka springboard kanggo pindhah menyang negara liyane. ing tartamtu, US menehi warga visa 10-taun, Amerika lan imigrasi privasi ing hubungan kanggo Israel luwih manut, saka kanggo wong saka negara liya.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!