Carane pindhah menyang Norwegia

oslo photo

Swara suwene sawetara taun kepungkur, ing Inggris Norwegia mesthi menang dhaptar negara ing IPM - Pengembangan Human, Ngirit nyana yen donya saben taun kanggo ukuran lan mbandingaken taraf, pendidikan, dhowo umure lan kesusastraan ing negara. ora kaget, sing jawaban kanggo pitakonan, obah kanggo Norway, Dheweke looking for nomer ageng emigrants potensial lan, kalebu, saka Rusia.

A dicokot sethitik babagan negara

The Kingdom of Norway iku salah siji sing paling angel kanggo pindhah. Jumlah potensial warga mangsa sing strictly kontrol, lan maksud jujur ​​sing bola-bali rechecked. Nanging gaweyan lan nyedhiyani dawa-ngenteni kewarganegaraan vasal Kratoning sudhut macem-macem program sosial, njupuk standar dhuwur urip, upah kajen keringan, care free kesehatan lan pendidikan, lan ukuran prayoga pensiun.

cara Legal kanggo pindhah menyang Norwegia kanggo panggonan permanen

Njaluk visa kanggo pegawe Norway ora. Iku Schengen umum lan mbutuhake pesawat standar saka dokumen. Kanggo ndarbeni ijin panggonan utawa kewarganegaraan Norwegia luwih angel, nanging uga bisa. Ana sawetara cara sah kanggo permanen ninggalake kerajaan lor:

  • seko. Diwenehi ijin panggonan sampeyan kudu golek juragan, sing kudu layanan langsung lan kanggo mlebu kontrak karo wong. pegawe manca ing Norwegia - kedadean menowo.
  • training. Education in Norway gratis lan, nyediakake Mentri kanggo Migration kontrak karo sekolah, gelem njupuk siswa kanggo nyinaoni, sampeyan bisa njaluk ijin panggonan ing negara lan ijin panggonan lan kewarganegaraan mengko.
  • manèh kulawarga. Diwenehi ijin panggonan pengungsi Russian, omah-omah warga Norway, Bakal njupuk limang taun.

Liyane cara legal kanggo long-term Kerep lan ing Norwegia - disualekno saka real estate ing Kratoning. omah Registration real estate ora nyedhiyani panggonan ijin otomatis, nanging ngidini kanggo ngunjungi negara kanggo multivisa Unlimited nomer kaping. Duwe property dhewe menehi hak wis emptive golek ijin panggonan lan pelamar kanggo kategori ndhuwur.
Oalah, ing basis kanggo disualekno saka kewarganegaraan Norwegia punika nemokake legal pitung taun ing sawijining wilayah.

Sinau dadi seneng

pendidikan Free in Norway ngidini sampeyan arep pindhah kabeh pengarepan kanggo sinau. Mung kondisi iku, sing mahasiswa kudu ndhukung piyambak pasinaon. jumlah required padha karo kira-kira 13 ewu. saben taun lan kasedhiyan dhuwit kudu konfirmasi certificate saka bank.
Ana program latihan, nyediakake beasiswa siswa manca, nanging ing panggonan kuwi kompetisi dhuwur banget. Yen mahasiswa mangsa bisa kanggo poto-Financing, bakal njaluk panggonan ing universitas tanpa masalah.
Study in Norway ngijini sampeyan kanggo sosialisasi ing negara, sinau basa, Norwegian lan diwenehi diploma sing meh dijamin kanggo golek proyek ing mangsa. Taun sinau sing dietung ing pitung taun pangarepan kewarganegaraan.

Sing wara-wara sing bojone

Golek sing ijin panggonan liwat marriage karo Norwegian cocog mung kanggo sing, sing ora mangu-mangu ing katulusan raos lan teka menyang hubungan resmi supaya nggawe kulawarga nyata. kasunyatan, ing kanggo ing paling limang taun kudu tenanan panguwasa, nyatane ngidini pelamar kudu manggon ing marriage legal punika urip.
Kabeh wektu iki, pasangan bakal ing nliti saka inspektur pengawas lan ngumpulake lan nyedhiyani bukti cohabitation utawa Manajemen dikarepake.

Kabeh karya becik

Nemtokaken kanggo pindhah menyang Norwegia saka Rusia lan planning kanggo golek proyek, Iku mung ing cilik saka sinau ati saka pitakonan. Prospek kanggo karir dhuwur ing kerajaan ora banget rosy, nanging yen sampeyan ora pikiran kesempatan kanggo bisa ing Processing iwak utawa industri lenga, golek juragan ora bakal angel.
Bintang ing negara sing uga dhilahm lan buruh nursery, koki lan asisten sing, buruh mangsan kanggo tetanèn Enterprises, Staff ing camp sosial kanggo cah anom masalah.

mikir dhewe, netepake dhewe

  • baby, lair pasangan, dumunung ing nikah, Dadi kanthi otomatis warga ing Kratoning, yen ing paling siji tiyang sepah wis passport Norwegian. Yen saperangan nikah, kewarganegaraan otomatis cemlorot bocah ing kasus, yen Norway iku kanggo succumb ibu utawa, alamiah, wong tuwane.
  • Norway wis conscription umum, sing karo 2016 Minangka kanggo taun lan setengah ayu saka subjek kerajaan. Tembung militèr punika 12 sasi.

dening cara, ijin kanggo kesempatan kanggo duwe dual kewarganegaraan panguwasa Norwegian ditanggepi mung ing kasus ngédap. Wong-wong liyané kudu ngladosi kewarganegaraan ana, dadi warga resmine ing Inggris. Kosok baline, kewarganegaraan Norwegian otomatis ilang, yen sawijining penduduk ditrapake kanggo passport sembarang daya donya liyane.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!