Carane pindhah menyang Selandia Baru

new zealand photo

Senajan, sing planet kita babak, wilayah bumi isih ana, miturut apa Eropah, dumunung ing New Zealand Nanging pedunung pulo remot, nestled near dening Australia lan salah siji ing donya kanggo ngrameke Day New, karo ngrumusake iki dipercaya kanggo setuju. About, obah kanggo New Zealand, asring mikir spesies pembuangan pastoral, pembuangan lan kabeh produk Organic, sing seneng udara seger saka lawns ijo bustle saka megacities reget.

A dicokot sethitik babagan negara

Ing New Zealand ana tlaga cetha lan pesisir segara, standar dhuwur urip saka warga lan tarif stabil pembangunan ekonomi. Kapuloan punika meh ora angkara lan resiko pancet kang ing Laka, contradictions rasis lan nasional kasenengan, nanging padha kasedhiya kanggo residents pendidikan gratis lan kesehatan, sosial keamanan lengkap lan akeh keuntungan.

cara Legal kanggo pindhah menyang Selandia Baru kanggo panggonan permanen

ijin Residence, ditanggepi dening panguwasa kanggo wong neneko ing New Zealand, Ana sawetara jinis. Milih cocok kanggo sampeyan, sampeyan bakal bisa kanggo manggon ing negara kanggo dangu lan salajengipun kanggo ngetokake kewarganegaraan:

  • ijin panggonan kulawarga bakal bisa kanggo njaluk, yen sampeyan duwe sederek ing New Zealand. Jinis padha panggonan dekorasi sing pengungsi, sing kawin karo warga utawa warga negara.
  • Lack trampil buruh lan karo tatanan sing luwih dhuwur lan - sabab saka akeh ditokake ijin apa. ijin panggonan iki ngidini duwe nuntut dagang lan gumantung ing Pambébasan tartamtu saka negara.
  • Pengusaha bisa nyoba tangan ing organisasi saka Kepulauan. panggonan bisnis ora mung bakal pindhah menyang Selandia Baru, nanging uga kanggo ngatur bisnis duwe bathi.
  • manca sing sugih, nandur modhal ing negara kang ekonomi, duwe hak kanggo gumantung ing ijin investasi. Negara dijamin keuntungan lan dhukungan.

Real Estate in kepemilikan pribadi iku sawijining kauntungan kanggo wong sunantara, mutusaké kanggo njupuk New Zealand kewarganegaraan.
Latar kanggo nggayuh ijin panggonan

manca nasional, ngetik menyang marriage bener karo penduduk New Zealand, Wis hak oleh ijin panggonan sawise rong taun cohabitation. Kabeh wektu iki, panguwasa peraturan sing nonton Pasangan lan kapekso kanggo nyedhiyani bukti, marriage sing ora Sham.
status penduduk wis dijupuk wong, nandur modal ing ekonomi negara kang kanggo ing paling setengah yuta dolar New Zealand. Kanggo syarat liyane, ing kasus iki nyangkut umur investor - ora luwih saka 65 taun, lan kang tetep ing negara kanggo ing paling 146 dina ing saben telung taun pungkasan. Inggris uga antarane kahanan perlu. Ngukur Relief ngenalaken bisnis, nandur modhal liyane 10 yuta. dolar. pelamar ijin kuwi uga liwat 65 taun lan kapekso kanggo Maori negara mung 44 dina saben taun.
Yen wong sunantara wis dibukak bisnis dhewe karo ibukutha negara saka 100 ewu. dolar New Zealand lan dipastekake pengembangan sawijining kanggo ing rong taun, kang nduweni hak dadi pesaing saka panggonan ijin. Ing cilik saka Tambah ibukutha kanggo setengah yuta, ing status penduduk bisa pratelan pengusaha ing enem sasi.

Kabeh karya becik

ijin panggonan New Zealand kanggo trampil buruh, gelem bisa ing negara, kasedhiya kanggo pelamar, profil kang meets syarat khusus. Kanggo miwiti ing situs Kebangsaan Maori negara bakal kuesioner ing pendidikan, tingkat Inggris, umur lan pengalaman ing beluk iki. nelpon 100 lan liyane TCTerms bisa njupuk bagéyan ing babak kapindho pilihan, ngirim wis dokumen, nyantosakaké kabeh rincian iki bab sampeyan dhewe ing questionnaire pisanan.

kewarganegaraan. Miwiti?

Njaluk New Zealand kewarganegaraan kabeh lair ing sawijining wilayah tanpa masalah kanggo 2006 wong saka taun, utawa padha, sing wis New Zealand werna. Kabeh warga liyane saka Rusia, sing dipengini kanggo Polynesia adoh kanggo nadhahi, Sampeyan kudu lunga liwat proses naturalization. Butuh cukup wektu dawa lan integrasi, ing masyarakat lokal cukup Komplek. pelamar kapekso kanggo:

  • Ahli ing Inggris ing tingkat-rahmaté pangerten lan Komunikasi.
  • Dadi diwasa lan ora duwe masalah karo hukum lan rekaman pidana.
  • Kang aman musna.
  • Ing wektu nglamar kanggo kewarganegaraan panggonan permanen kanggo ing paling telung taun ing New Zealand.

mikir dhewe, netepake dhewe

Urip ing Selandia Anyar lan duwe kewarganegaraan dheweke bisa, tanpa renouncing kewarganegaraan Russian. Malah panggonan menehi wong tengen ora mung manggon ing negara, nanging uga kanggo nampa medical care free, sinau lan seneng macem-macem keuntungan.
diaspora Russian ing pulo wis babagan 20 ewu. wong. Bagian utama ring urip ing Auckland lan pinggiran. Doctors lan ngirit, engineers lan guru, pengungsi Russian banget wareg karo kahanan sing, lan mung, sing padha arep kadang owah-owahan, posisi geografis iki New Zealand, dumunung supaya adoh saka Tanah kelairan sajarah.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!