Carane kanggo mindhah menyang US

america photo

Ing negara witjaksono kesempatan, lagi nelpon AS, Sampun suwene mandhek dadi for everyone, lan saiki sukses ing Amérika sing nggawe mung sawetara pengungsi. pancet, takon, carane kanggo pindhah menyang US, terus nelusuri yuta sing arep entuk ngimpi Amérika lan dadi sukses, sugih lan misuwur.

cara Legal kanggo pindhah menyang Amerika Serikat kanggo panggonan permanen

Yen ing plans Panjenengan - kanggo ijin panggonan, disebut ing Amerika Serikat Green Card, sampeyan bisa:

  • Njupuk bagéyan ing lotre lan menang kertu ijo.
  • Njupuk kauntungan saka kamungkinan nggayuh K-1 visa lan omah-omah warga US.
  • Aplikasi kanggo Reuni karo kulawarga.
  • Njaluk asylum politik utawa status pangungsi.
  • Kanggo nindakake pamindhahan saka Rusia kanggo Amerika Serikat, gadhah penawaran proyek saka juragan Amérika.

US Imigrasi Service ditampa saben taun kanggo telung yuta aplikasi, kaping Processing kang sawetara saka enem sasi kanggo 10 taun.

Bhinéka imigran Visa

Yen sampeyan pengin urip ing Amerika, Sampeyan bisa nyoba kanggo njupuk bagéyan ing lotre online, dianakaké saben taun dening Pemerintah Amerika Serikat. lotre njupuk Panggonan ing sesuai karo Angger Kebangsaan lan Undhang-undhang lan menehi status penduduk permanen kanggo pelamar, sing ketemu kritéria pilihan. Nomer paling visa ditanggepi pelamar, urip ing wilayah karo kurang tarif saka imigrasi. Pelamar milih komputer, lan kanggo, kanggo njupuk bagéyan ing lotre cukup kanggo isi wangun ing situs saka pamaréntah AS.

Sing wara-wara sing bojone

Yen sampeyan ora rakulino kanggo menehi nasibe kanggo kasempatan, lan kanggo muter lotre saka negara - ora ing aturan Panjenengan, Sampeyan bisa mindhah menyang US, ngetik menyang marriage bener karo warga negara. Ing kasus iki ing Green Card bakal maksimal kanthong saka setahun.
Ing phase pisanan pelamar bakal nampa wangun visa K-1 ing Kedutaan Besar US ing Rusia. Iku diarani visa putri kang (ngresiki) lan menehi kabeh, sing bisa nyedhiyani bukti-bukti hubungan romantis ana karo penduduk Amerika Serikat. Minangka bukti bisa nggawe foto peserta, flights, nyantosakaké kasunyatan saka patemon penyayang, visa, Correspondence lan peparingé. Sawise nyediakake dokumen perlu, lan wawancara karo konsul pelamar, njaluk visa K-1, sampeyan kudu pindhah dhateng mlebu karo pasangan potensial kanggo telung sasi saka tanggal nyebrang ing.
Aja mikir, sing iki kabeh tekan pungkasan. Kasunyatan sing marriage ora bukti final maksud tulus Panjenengan, lan ing dina iku pejabat imigrasi wiwit utamané rapet ngawasi urip. Sampeyan kudu aplikasi kanggo owah-owahan saka status, ngalami fingerprinting lan ujian medical, nggawe vaccinations perlu lan njupuk bagéyan ing sawetara pitakonan. Sadurunge panrimo saka interim, lan banjur ing Green Card permanen penting kanggo klumpukne bukti sesambetan kulawarga tulus Panjenengan - dokumen financial, gambar romantis, pengalaman apik lan macem-macem tanggi liyane.

Work in Amerika

Kamungkinan panggonan permanen ing Amerika Serikat bisa dijupuk kanthi nggunakake visa karya H-1B. ahli nyedhiyani, We sing lelungan menyang negara kanggo bisa ing juragan US. Peculiarity saka visa kuwi, sing aplikasi kanggo iku juragan American padha lan ndudohke. Panjenengane bakal duwe mbuktekaken perlu kanggo departemen Kebangsaan ana ing kowé, ing mung spesialis tengen. Panjenenganipun kapekso kanggo saiki bukti, kang ora bisa ngrekrut pegawe tingkat lan saringan ing negara dhewe.
Kawontenan utama kanggo nggayuh visa karya - tingkat cocok pendidikan utawa laku ing Seluk-beluk milih.
Given kasunyatan, sing karya ilegal - iki salah siji saka Kadurjanan paling ing Amerika Serikat, Visa H-1B lan rawuh ing negara ing ndadekake iku bisa kanggo bisa alami lan diwenehi status imigrasi cukup prasaja.

panggolekan tas

Sawise nampa ijin tau lan mutusaké kanggo pindhah kanggo US, ora Rush kanggo tuku tiket bidang. Sadurunge kowe lan miwiti urip ing Stars lan Stripes, nyiyapake area pementasan:

  • Priksa, sing duwe ing kanthong punika perlu wiwitan-up ibukutha, sing bakal dibutuhake kanggo pisanan, dumunung ing. Ukurane bisa beda-beda saka negara kanggo negara lan kutha, ngendi sing dienggo kanggo dumunung.
  • Rent omah utawa ing paling supaya opsi mripat lan mriksa prices ing situs specialized. Aja Rush kanggo tandha tangan kontrak long-term, ora ilang jumlah tambahan, yen sampeyan duwe kanggo langsung ngalih menyang pilihan liyane atraktif.
  • Yen sampeyan teka ing provinsi, Sampeyan kudu tuku mobil. Low-munggah, Amerika bisa boast saka transportasi umum lan tanpa mobil sampeyan, secara harfiah, ora bisa kanggo tuku produk, utawa bisa.

ngempalaken tas, discard iku superfluous, Busana lan kluwarga barang ing toko Amérika sing luwih murah, saka Rusian. Prices kanggo montor ing Amerika Serikat banget demokratis, utamané, nalika nerangake digunakake kendaraan saka produksi lokal.
layanan bisnis liyane, biaya akeh kang bisa koyone Space. contone, komunikasi mRNA biaya sing bakal saka 45$ kanggo 100$ sasi, lelungan ing sepur - by 2,5$ saben trip gumantung ing kutha lan kadohan, kanggo cukuran ing Barber kualifikasi banget kurang sampeyan bakal dijaluk 30$ plus tip, lan extraction waos "bakal mabur" in 200$ liyane, gumantung ing "mangkelake" kahanan.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!