Carane kanggo pindhah menyang Jepang

japan photo

negara ora mung srengenge Rising, lan kemajuan ngelmu, Japan dadi specialists kelas ngimpi aji ing lapangan teknologi dhuwur. Ing istilah statistik, lan ing comparison karo bangsa berkembang liyane saka planet asil saka pengungsi kene tetep kurang, nanging kesempatan, carane kanggo pindhah menyang Jepang, saben puluhan taun ewu wong kasengsem. Sing akeh saka manca, pengunjung kanggo ing tanah Rising Sun kanggo panggonan permanen - Asia, nanging uga warga Russian antarane pengungsi dumadi asring cukup.

A dicokot sethitik babagan negara

alesan ora popularitas gedhe banget saka negara karo tampilan Gunung Fuji diarani ing Panggonan pisanan privasi Kebangsaan ketat. Japan iku salah siji saka ndhuwur donya peringkat garis, ora mung ing syarat-syarat urip, lan Kapadhetan pedunung, nanging amarga manca mung kontribusi menyang Tambah ing wilayah defisit kanggo construction saka omah bangunan lan munggah saka prices saben kothak meter.
Lan ing Tanah Rising Sun, ana mung siji basa, lan malah kawruh sampurna saka Inggris ora bantuan pengungsi potensial kanggo dumunung kene kanggo panggonan permanen. Ngakoni status penduduk, kang bakal kanggo pisanan nglampahi ujian ing Jepang lan sinau kanggo nampilake karakter.

cara Legal kanggo pindhah menyang Jepang kanggo panggonan permanen

Ijin panggonan sak wentoro ditanggepi ing Jepang kanggo setahun, sawise kang bisa lengkap, yen ana alesan sah. Sawise nemokake pengungsi ing status iki limang taun lan tundhuk, sing kabeh imigrasi lan liyane hukum negara padha strictly mèlu, ing sisih tengen pelamar kanggo status penduduk permanen, lan banjur kewarganegaraan.
Sampeyan bakal bisa kanggo manggon ing Jepang sah, yen:

  • Nerusake kanggo sinau ing salah siji saka institusi pendidikan sing luwih.
  • Sampeyan bakal nemokake proyek ing perusahaan Jepang.
  • Register pernikahané karo warga ing Tanah Rising Sun..
  • Bisa mbuktekaken perlu kanggo politik asylum.

Kabeh karya becik

A ekonomi stabil lan teknologi modern - ing basis saka tingkat dhuwur saka urip Japanese. Lagi akeh kurang kamungkinan saka specialists manca sing ditemokaké ing negara liyane, nanging Kebangsaan isih digunakake bisa. Kanggo lengkap integrasi menyang masyarakat lokal bisa aman gumantung wong semangat purposeful karo Profesi populer, kawruh saka basa nasional lan kerja ing bisnis lan perusahaan Etika.
Kanggo pindhah menyang Jepang kanggo karya bakal nampa visa khusus lan uleman saka juragan. Sabanjure, pelamar ditampa ijin panggonan, sawise kang 12 sasi bakal kudu gawe anyar, yen kontrak wis lengkap. Ing cilik saka kinerja impeccable pakaryan profesional lan selaras karo Etika bisnis, buruh manca bisa Count ora mung ing upah dhuwur, nanging uga ing premium, pembayaran saka biyaya, insurance medical lan panganggo kanggo ngalangi dana pensiun.
Land saka Sun Rising utamané needed ing IT-buruh, Komunitas panjarwa lan ing lapangan finance, pendidik.

Lan penting lan perlu

Ngelingi kabeh emigrasi cara kanggo Japan, Aja lali bab aturan penting, kang prescribes Kebangsaan Departemen Mentri Kehakiman:

  • Ing negara ana angger-angger, kang kudu ora digunakake minangka manca unskilled. Nglanggar pasuryan dendo dibalèkaké lan juragan deportasi - pegawe. Njaluk hak kanggo nindakake karya kuwi wis pasuryan, dumunung ing Jepang kanggo internship utawa sinau minangka proyek part-wektu.
  • Yen padha diboyong kanggo nglanggar hukum imigrasi, sampeyan bakal bisa dadi bali ing Tanah Rising Sun mung liwat 10 taun, Malah yen goal punika tourism.
  • Branch khusus rapet Pemantau pasangan urip, salah siji saka anggota saka kang - wong sunantara. wakil layanan duwe hak lan ing kunjungan surprise, lan telpon ing saperangan pirembagan, lan kanggo ngobrol karo tanggi kanggo ngumpulake informasi.
  • Aplikasi kanggo kewarganegaraan bisa diajukake ora sadurungé saka, saka limang taun ing Jepang ing status penduduk permanen. Ing jalur iki, pelamar kudu tekan 20 taun, ora rekaman pidana lan kanggo nolak kasedhiya ing kewarganegaraan negara liyane.

Komisi, Ing nggawe keputusan ing cilik saka amal kewarganegaraan ing Jepang, dituduhake dening saperangan peserta, lan putusan punika Highly gumantung ing sikap subyektif saben wong. Yen kewarganegaraan wis rek, mréntahaké artine. Cara mung kanggo njaluk passport coveted - balèkna menyang Komisi ing limang taun.

mikir dhewe, netepake dhewe

bab Japanese, minangka Workaholics paling nekat, ing donya Legenda. Nanging, lagi ora dadi adoh saka bebener, amarga minggu apa saka wong ing negara saka Sun Rising punika OK 60 jam, lan nyonggo kode pegawe kene mung bisa dadi wong karo roh sing baku saka Samurai. Ing Enterprises Japanese lan perusahaan mutusaké kanggo teka bisa ing paling setengah jam sadurunge shift sore lan linger, minimal, saperangan jam. Yen iki ora rampung, pegawe bisa nduga kesed gedhe banget lan nimbang wong minangka calon antarane pisanan, yen sampeyan duwe wong kanggo ngurangi utawa ngilangi.
Lan Jepang pancen free saka prinsip bener politik, nanging amarga wakil beda balapan, wanita, enom ing umur lan pangkat tansah luwih murah ing status, saka kabeh liyane.
Basa Jepang banget angel, lan dijupuk, kanggo njaluk proyek prayoga lan bab ing masyarakat, duwe sampurna.
Lan ing ngarep Samurai dilarang dual kewarganegaraan. lan, larangan passport Russian, sampeyan kudu ngatur sadurunge, carane kanggo pindhah menyang manggon ing Jepang ing status penduduk permanen. Mungkin, lan sampeyan bakal nemokake ana ngarep liya, nanging hubungan formal karo ngilangi pisanan mati kanggo sampeyan tho.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!