Carane pindhah menyang Australia

australia photo

Ngirit ana konsep indeks pembangunan manungsa (IPM), kang ngukur lan ngetung tahunan taraf, pendidikan lan dhowo umure sak donya. Miturut statistik,, bawana ijo iku paling gedhé kaloro ing donya, gadhah IPM paling lan njamin warga kualitas becik urip, kesehatan, pendidikan lan sipil lan ekonomi kabebasan-kabebasan. ora wonder, sing jawaban kanggo pitakonan, carane kanggo pindhah menyang Australia, Kutha iki dumunung ing lemah kang paling dhuwur ing kwéri search.

A dicokot sethitik babagan negara

A nomer ageng saka wilayah sing ngenggoni ing bawana remot tahunan nengsemake atusan ewu sing pengin diwenehi ijin panggonan lan kanggo miwiti urip anyar ing Australia. Paling populer pesisir wétan, ngendi Iklim perunggu, kahanan urip lan - cocok. Nanging pengungsi kasil nguwaosi lan liyane ing bawana, mbangun farm, melu ing budidoyo saka crops.
Australia iku salah siji saka negara paling tentrem lan makmur ing donya. Kene, bab kanggo migran: Australia sing mbukak lan loropaken, tulus lan prasaja komunikasi, tansah siap mbantu tanggi anyar.
Pengungsi saka Rusia kathah ing bawana ijo. masyarakat Russian iki diadegaké kene ing tengah abad XIX, lan wiwit banjur anggota sawijining wis thukul Ngartekno.

cara Legal kanggo pindhah menyang Australia kanggo panggonan permanen

Duwe mutusaké ing pamindhahan, ngira-ngira kasempatan kanggo dadi anggota siji saka program, ana dening Pemerintah Australia kanggo pengungsi potensial:

  • Cara sing paling populer kanggo tetep urip ing bawana ijo - Program migran Skilled. Peserta nampa visa sementara, ngijini sampeyan kanggo bisa ing negara kanggo patang taun. Sabanjure, pelamar nduweni hak kanggo aplikasi kanggo kewarganegaraan.
  • program pendidikan saka imigrasi - kesempatan kanggo sinau ing Universitas Australia gawé ing mburi visa panggonan latihan, lan patang taun sawisé - lan kewarganegaraan.
  • pengungsi Business ing kahanan tartamtu dadi duwe sak wentoro, lan banjur visa permanen kanggo sedaya wiraswasta lan investor.

Pamaréntah lan ayahan pembangunan ekonomi negara saya nggawe program anyar kanggo narik kawigaten bawana ijo saka wong enom karo gaya urip aktif. contone, karo 2008 Iku sampun program khusus kanggo imigrasi profesional enom, karo pendidikan SMK secondary utawa luwih lan pengalaman karya saka ing paling setahun. Umur pelamar ora bakal ngluwihi 29 taun.

Sing wara-wara sing bojone

Marriage menyang Australia - cara legal liyane diwenehi kewarganegaraan lan pindhah menyang Continent ijo pungkasanipun. Ijin nginep ing Australia ing kasus iki diprodhuksi ing loro orane tumrap sekolah. Kaping pisanan ditanggepi visa sauntara, miturut kang kanggo rong taun pelamar kanggo kewarganegaraan Australia urip karo bojone, yen perlu, lembaga inspeksi, nuduhake tulus lan asli sesambetan perkawinan lan bukti cohabitation - foto saka lelungan, akun peserta ing bank, kapenuhan ngasilake tax ing wektu kanggo kabeh anggota kulawarga lan liyane. Sawise rong taun, pelamar submits aplikasi kanggo diwenehake hak panggonan permanen.
Yen marriage bener karo Australia wis dadi adoh mung ing plans, bakal kanggo aplikasi kanggo visa gandhengane utawa putri. The kesahihan saka ijin panggonan ing negara 9 sasi. Sak iki wektu, saperangan kudu arep ing pikiran sehat, lan sing paling Jahwéh - kanggo ngetokake marriage, kanggo nerusake karo proses ndhuwur-diterangake nggayuh visa sauntara lan ijin panggonan permanen ing mangsa.

Kabeh karya becik

The 2009 taun teka menyang pasukan program anyar kanggo narik kawigaten buruh lan karyawan. Nanging ngidini sampeyan diwenehi ijin panggonan ing Australia kanggo wong ing yuswa 49 taun, duwe Profesi lan tingkat tartamtu saka pengalaman karya utawa training. Mentri Pendidikan lan Employment wis diterbitake dhaptar, dhaptar sing 152 workings Keahlian. Daftar resmi disebut ing Skilled Pakaryan List (SOL). Gadhah skills perlu lan diploma in samubarang Keahlian ing, Sampeyan bisa aplikasi kanggo partisipasi ing program lan bali manggon lan bisa ing Australia.
Dhaptar profesi - cook lan sandhangan Pola nglereni, baker lan listrik automotive, mason lan smith, Plotnikov lan pematung, glazier lan minerals watu larang.

Sinau dadi seneng

Yen warga Rusia lan arep dipindhah menyang Australia, nanging ora duwe alesan kanggo dadi anggota saka program Kebangsaan profesional, Sampeyan bisa menyang bawana ijo minangka mahasiswa.
Program pendidikan saka imigrasi kanggo Australia ana pluses, lan cons, kang iku seng di pengeni kanggo duwe idea kanggo aplikasi kanggo visa:

  • Sing njamin sukses lan njupuk menyang program, yen padha syarat sawijining, wholly.
  • Kaputusan ing pelamar, pengarepan kanggo sinau ing Australia, Ditampa cepet.
  • Peserta saka program nampa ijin karya.
  • arep sinau, Sampeyan bisa ngowahi bojomu utawa garwa.
  • Miturut cons kalebu mbayar pendidikan lan prouchitsya perlu paling ora rong taun.

Selaras karo kabeh kahanan kanggo partisipasi ing program pendidikan ngijini sampeyan kanggo njaluk imigrasi ing mburi pendidikan lan latihan hak manggon lan bisa permanen ing negara.

mikir dhewe, netepake dhewe

Ing éwadéné saka iklim sarujuk imigrasi, Australia isih tetep panggonan paling populer kanggo Rusian warga, sing mutusaké kanggo ninggalake kanggo panggonan permanen ing luar negeri. Alesan utama ing kadohan saka bawana ijo Eropah lan Rusia. Wis migrasi sabangsa sambat babagan pesawat dawa lan prices tiket dhuwur, nanging amarga patemon karo kelairan lan kulawarga maneh, sawetara wong saged.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!