Carane mindhah manggon ing Jerman

germany photo

Tlatah relatif cilik, Jerman, pancet, dumunung ing liya panggonan kang tentrem ing donya sawisé Amérika Sarékat ing nomer saka wong neneko anyar. Saben taun ana nerangake setengah yuta wong saka Eropah, Timur tengah, Asia lan Afrika. kanggo wong-wong, sing nemtokaken, carane kanggo pindhah menyang Jerman, Pemerintah wis kasedhiya macem-macem opsi, antarane kang ana kesempatan kanggo sing pengarepan kanggo sinau utawa karya, lan kanggo sing seeking manèh kulawarga.

A dicokot sethitik babagan negara

Perang Donya II mimpin kanggo butuh populasi bisa-orong, lan sasampunipun rampung ing Jerman ing pangentukan warga akèh negara Eropah ngrambah. Akeh wong neneko uga Turki lan Maroko. Wong looking for cara kanggo nggawe dhuwit lan miwiti urip anyar, lan Jerman - waras saka jugrugan lan dadi negara makmur.
Salah paling standar negara urip, Jerman dina banget atraktif kanggo migran. Njaluk visa utawa ijin panggonan permanen atusan ewu wong saben taun ngupaya.

cara Legal kanggo pindhah menyang Jerman kanggo panggonan permanen

Yen sampeyan - warga saka Rusia, lan pamindhahan ke Jerman wis dawa wis goal ajéni saka, Gunakake salah siji kesempatan kanggo imigrasi legal:

  • "Yahudi" dituduhake ing birth certificate bakal menehi hak dadi warga negara ing Jerman lan diwenehi ijin karya sakbenere unhindered. kesukuan padha ing sertifikat lair saka tuwane utawa kaki-nini - uga plus ing sih. panggonan permanen ditanggepi langsung marang rawuh, kewarganegaraan - liwat 6 taun.
  • Residents saka Rusia lan negara liyane sing dijamin kewarganegaraan cepet, yen cap "Jerman" ing kolom ing negara ing birth certificate. Aturan uga ditrapake kanggo bojo lan anak.
  • Ing dadi Tetep ing Jerman, pengusaha bisa count tanpa Watesan, siap kanggo nandur modal ing ekonomi 300 ewu. Euro utawa kanggo ngatur kaca ing jumlah 1 yuta. Euros tahunan. liwat 1-3 , Pengusaha ditampa ijin panggonan, lan banjur, ing bakal, lan kewarganegaraan.

Sinau dadi seneng

Akeh kesempatan kanggo manggon ing Jerman kurban macem-macem program latihan. contone, SMA 15 taun bisa nampa certificate ing sekolah Jerman, yen satus persen pribadi diduweni lan ora support negara. Kanggo pindhah menyang negara ing kasus iki, anak nduweni hak kanggo misahake saka tiyang sepah, lan ijin panggonan ditanggepi kanggo wektu sinau.
Terus pendidikan uga ing Universitas German - carane éntuk pendhidhikan profesional, lan program karo universities Russian nuduhake.
Ing Jerman lan teka kanggo mangerteni Jerman. Minangka bagéan saka latihan diwenehake dening Tetep ing negara kanggo nganti 90 dina utawa luwih. Ing kasus liyane, ijin panggonan bakal ditanggepi kanggo 6-12 sasi, nanging diwenehi ijin kanggo ketik konsulat kudu mbuktekaken serius babagan sinau bab lan nerangake dhasar dhewe.

Hello, Maria Poppins!

Sadurunge permanen ninggalake Rusia, akeh wong golek proyek enom status nyathet ijin ing Jerman nyoba sing kekuatan ing program Tetep ing negara ing visa O-Per. Iku ditanggepi kanggo periode nganti setahun, lan nampa iku nduweni hak kanggo kerja ing omah ing kulawarga Jerman lan katon sawise anak.

Antarane kahanan ing program kang kanggo visa O-Per:

  • Kulawarga inang kebayar kursus basa manca.
  • Pemilik saka O-Per visa urip ing kamar dhewe ing ngarep kulawarga lan ditampa saka dhuwit nduweni kanthong sawijining - bab 260 Euro saben sasi.
  • Pakaryan saka tamu punika bantuan karo rumah tangga lan ngrawat. wektu, kang biasane wis nglampahi apa karya, ngirim ora ngluwihi 4-6 jam. Weekly nawakake inang tamu 1,5 dina mati, lan saben taun - 4 minggu saka vacation.
  • Anggota saka program kudu paling sethithik 18 lan ora lawas saka 26 taun lan duwe kawruh dhasar basa Jerman. The plus amba bakal ngarsane pembalap kang lisènsi, diploma ing completion saka studio gambar, music utawa sekolah tari lan pengalaman apa karo anak.

Miturut syarat-syarat ing program O-Per, Guest kapekso kanggo manggon karo kulawarga inang, kang wiwite kontrak, nanging yen ana masalah ing pangerten lan sesambungan, Maria Poppins bisa kanggo ngganti alamat lan panggonan karya.

Sing wara-wara sing bojone

Pindhah menyang Jerman, ngetik menyang marriage bener karo warga negara, - cara liya sah dadi imigran. watesan umur ing kasus iki ora ana, nanging prabédan antarane pasangan bojo ora kudu ing pangertèn iki kegedhen. Ijin panggonan teka newlywed nemu telung taun, banjur diwenehi kesempatan kanggo aplikasi kanggo panggonan permanen utawa kewarganegaraan.
Kanggo pindhah menyang Jerman ing kasus iki, ana rong jinis visa: ngresiki utawa putri visa kanggo sing, sing arep omah-omah, lan wong wadon utawa bojomu visa kanggo pasangan bojo, hubungan wis lawfully.

Kabeh karya becik

Ing sembarang wektu tartamtu wektu tanpa Watesan, sampeyan bisa mindhah manggon ing Jerman, yen sampeyan duwe diploma in profesi dikarepake ing negara lan tingkat cekap saka Jerman. Keahlian Iki tansah perawat lan Doctors, programer lan engineers. Mung prasyarat, Saliyane iki, Iku watesan umur - biasane, wong liwat 55 taun, duwe sethitik kasempatan kanggo nggunakake program Kebangsaan padha. Work at nrima juragan - ora tugas satus persen, lan Teknisi layanan panggonan bisa ngganti yen pengin.

mikir dhewe, netepake dhewe

Ing kasus paling, njupuk kewarganegaraan Jerman mung bisa mung sawise larangan saka Rusian. hukum imigrasi Local punika atos, nanging hukum ...

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!