Carane pindhah menyang Kanada

canada photo

Salah siji saka negara paling multikultural ing donya, Canada digawe pesawat pisanan aturan, ngatur asil saka residents anyar, malah ing tengah abad XIX. Dina iki hukum adhedhasar anané Watesan rasis lan sistem nulis biji adil kanggo nentokake saringan saka mangsa pengungsi profesional lan kawruh basa sing. Yen sinau pitakonan, carane kanggo pindhah menyang Kanada, njaluk ngerti kawicaksanan imigrasi negara lan dislametaké saka sawijining. Thanks kanggo dhasar kawruh, sampeyan gampang ngganti menyang lingkungan anyar lan dadi warga lan anggota penuh masyarakat ing negara saka rwaning Maple.

A dicokot sethitik babagan negara

Canada antarane pitung negara paling berkembang ing donya, lan Rusian diaspora ana - paling akeh ing planet. Budaya Negara melu ing tradhisi saka macem-macem bangsa: Inggris lan Eskimos, Native American lan Irish, French lan Cina. Kondisi urip ing negara saka rwaning Maple luwih aman lan njamin lingkungan ing hubungan kanggo akeh bangsa berkembang donya.

cara Legal teka Kanada kanggo panggonan permanen

Saben taun, warga anyar saka negara Amérika Lor iku kira-kira 150 ewu, persentasi owahan saka wong - teka saka Rusia, teka kanggo Kanada kanggo panggonan permanen. Diwenehi ijin panggonan ana sawetara cara sah:

  • pengungsi Independent - Tegal Skilled lan kategori pegawe. Pelamar saka status imigrasi iki dibutuhake kanggo nyedhiyani menyang konsulat utawa Besar ing kemampuan bukti kanggo independen dumunung ing negara. Nanging, hukum ngidini diwenehi ijin panggonan kanggo pasangan lan anak 22 taun, jomblo.
  • Kebangsaan Bisnis - Kelas Bisnis - liya, sing pelamar plans kanggo miwiti bisnis dhewe ing negara lan, liwat investasi, kanggo ndhukung perkembangan ekonomi.
  • kulawarga, или Class Family, Imigrasi - Urut saka reuni kulawarga kang adhedhasar sponsor. Sponsor iku wong, penduduk ing Kanada lan siap kanggo ndhukung biaya anggota kulawarga utawa sederek, pengarepan kanggo dumunung ing negara.
  • Saperangan provinsi Kanada duwe program pilihan imigran dhewe lan pindhah menyang manggon ing Kanada, sampeyan bisa, dening ngajokake aplikasi kanggo pola imigrasi saka siji mau. Biasane, ing administrasi wilayah nominates calon, gadhah kapasitas profesional utawa bisnis tartamtu.
  • Pengungsi lan wong, ing mbetahaken pangayoman - kategori liyane saka calon permanen kewarganegaraan Canadian. Pengungsi mutusaké ing pamindhahan kanggo alasan safety, nalika lagi kuya ing negara dhewe utawa ana Tukang ngupaya asylum ing negara liyane.

Antarane kemungkinan kanggo imigrasi saka bocah cilik iku Adoption nyebar lan internasional. Nanging ngidini sampeyan kanggo njupuk putra angkate, warga negara liyane ing kulawarga Canadian. Sponsor bisa warga diwasa Kanada utawa wong, permanen manggon ing.

setengah Best

Lan Kanada biasa, lan pemerintah ngomong, sing kawicaksanan imigrasi aktif ngowahi negara sing dadi negara maju lan ekonomi raharja, nanging amarga padha banget grapyak menyang, sing mutusaké kanggo miwiti urip anyar jaban rangkah.
Luwih saka setengah saka kabeh wong neneko sing ninggalake kanggo manggon ing Kanada minangka Program Skilled Worker. Kanggo ngleksanakake program iki, Pemerintah dikembangaké dhaptar, dumadi saka 29 Keahlian prioritas, lan pelamar visa ndhuweni wong diwenehi ing Panggonan pisanan. kanggo, statement diadopsi dening Review ing, Sampeyan perlu kanggo mbuktekaken wontenipun ing paling siji senioritas taun ing Seluk-beluk milih ing pungkasan 10 taun lan uleman saka juragan Canadian.
Kawontenan penting kaping pindho kanggo partisipasi ing program Kebangsaan dening Profesi - kemampuan kanggo konfirmasi panguripan financial dumunung menyang Kanada piyambak lan kulawarga. On telung cukup kanggo duwe jumlah ing akun bank, watara 17000 dolar Canadian.
Pelamar saka panggonan ijin saka kategori iki uga sing ngalami ujian medical lan kanggo konfirmasi resmi, sing kesehatan ora bakal impede operasi normal. warga Canadian mangsa ora bisa duwe rekaman pidana lan kudu Skor paling 67 Nilai saben prohodnomu ballu, diadopsi dening Mentri saka Kebangsaan saka negara rwaning Maple. faktor pilihan ing kasus iki:

  • tatanan. Bukaan - 25 nilai ing completion saka latihan full-time, total dadi kang 17 taun. minimal 5 TCTerms sing lulus SMA.
  • Kawruh basa - Inggris utawa French ing pilihan. Loro-lorone sing basa resmi ing Kanada.
  • Pengalaman utawa pengalaman profesional bakal diwilang ing wektu key usulan. max. 21 TCTerms kanggo pengalaman 4 taun.
  • The pengungsi umur paling nuntut ing Kanada - saka 21 kanggo 49 taun. pelamar nampa 10 TCTerms.
  • Daya adaptasi minangka ukuran pilihan kalebu data pribadhi lan kualitas, kanggo kasil dumunung.
  • Dijamin status Employment utawa penawaran proyek permanen saka juragan Canadian bisa nggawa menyang pelamar 15 TCTerms.

Kaca minangka menarik

Visa permanèn Resident Kanada lan Konfirmasi identifikasi punika Residence asring ditanggepi ing negara saka rwaning Maple wong Free lancer. Program Kebangsaan wis dirancang kanggo wong-wong mau kanggo narik kawigaten wong, pengarepan kanggo nggawe skills sing, karya hard lan talent. Kategori punika ing Kanada digawa wong kang budaya lan seni, atlit, kathok dowo lan, cukup curiously, petani.
Kanggo mindhah supaya pelamar kudu paling ora rong taun pengalaman karya karo kahanan khusus ing saben cilik, uga minangka certificate saka kesehatan apik, lack of rekaman pidana lan setengah, liyane saka, maringaken nilai, direkrut saka 100 bisa. Marvel ora perlu, amarga Kanada misuwur sikap khusus kanggo individu Creative. Njupuk, contone misuwur Cirque du Soieil, kang kelompok aktor kasusun saka Welasan bangsa.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!