Carane njaluk kewarganegaraan saka Albania

albania photo

Ing Eropah, akèh negara, amba lan cilik, karo ekonomi ngrembaka, utawa isih kanggo path pembangunan dhewe. Ing cara padha Tembang pengungsi, Mulane ndeleng Jeksa Agung bisa ngetokake, carane kanggo njaluk kewarganegaraan ing Albania, Iku bisa dadi akeh kurang, Pitakonan isi sing padha, nanging kanthi jeneng negara liyane (pisanan, Prancis lan Jerman).

Isih menarik kanggo ngerti, Apa tumindak legislative aturan masalah ing Albania, Kebangsaan lan Kewarganegaraan, apa ana prabédan pinunjul saka laku donya. Ayo dadi nyoba kanggo nemokake jawaban, ing cara sing paling gampang kanggo nggunakake kanggo apa, dadi anggota penuh saka masyarakat sipil Albanian.

Aku bisa njaluk kewarganegaraan Albanian?

document utama, pengin peruse pelamar potensial kewarganegaraan Republik Albania, - A hukum ing kewarganegaraan, diadopsi ing 1998 taun. Sesuai karo tumindak legal iki bisa ndarbeni kewarganegaraan, ilang, reestablish, lan dipun kanggo siji utawa Alasan liyane. Miturut artikel 6 hukum iki, ing negara Eropah iki menehi telung cara kanggo nggayuh kewarganegaraan: wiyosan; Adoption; naturalization.

Artikel ing ngisor iki menehi hasil ing rinci saben cara iki entuk hak-hak sipil. contone, yen tuwane duwe kewarganegaraan Albanian (lan, cukup, sing paling sethithik siji), anak kanthi otomatis dadi warga Albania. Mekanisme padha ditrapake kanggo anak, kang tuwane ora kewarganegaraan, utawa tuwane sing dingerteni, nginstal gagal.

Ing kontras kanggo hukum negara, diadopsi ing negara Eropah, tumindak legal Albanian cilik analisa rinci, nalika tuwane "foundling" dadi dikenal. Ing cilik saka, yen tuwane - Albanian, kangelan ana, anak warga Albania. Yen ibu lan bapak sing subjek saka negara liyane, banjur ing panjalukan saka tuwane, nganti anak 14 taun, kewarganegaraan bisa revoked. bebener, nglindhungi hak anak, State mbutuhake bukti, sing bakal njaluk kewarganegaraan tuwane, sing, ing kasus, bakal ora tetep stateless.

Naturalization - kanggo pengungsi

Cara mung kanggo wong manca diwasa dadi warga kebak Republik Albania dadi naturalization. Aplikasi kanggo kewarganegaraan, Nggunakake metode iki, bisa apa manca diwasa, nanging ing kahanan tartamtu:

  • requirement Karesidenan - ora kurang saka limang taun panggonan dadi ing negara;
  • kasedhiyan property dhewe;
  • sumbangan, income stabil;
  • tingkat cekap kawruh saka basa Albania, Basa iki basa resmi ing negara.

Ana sawetara syarat, kang dibutuhake kanggo nindakake sak wacana naturalization ing Republik Albania. Padha hubungané keamanan negara, warga. Rek naturalization pelamar bakal, sing didakwo ing negara kanggo Kadurjanan luwih saka telung taun. Seng kasus tawanan politik.

Minangka ing akèh negara liyane, hukum Albanian ing kewarganegaraan nyedhiyakake kanggo kasus shortening saka panggonan, uga kasus tartamtu amal kewarganegaraan dening naturalization. supaya, requirement Karesidenan bisa suda kanggo telung taun pelamar potensial kanggo kewarganegaraan, yen bisa mbuktekaken asal Albanian kang, Suasana - dijupuk menyang akun mung kewarganegaraan Albanian tuwane. Tetep bisa suda kanggo setahun kanggo wong, ngetik menyang marriage bener karo warga Albania.

kasus khusus, yen meh kabeh kahanan dadi ora penting, nyedhiyani kanggo disualekno saka warga negara kanggo kontribusi sing pinunjul menyang pasuryan ekonomi, ilmu, budaya Republik Albania utawa duwe kapentingan nasional kanggo negara.

masalah, Albania gegayutan kewarganegaraan

Ing gati, Albania luwih manut, saka akeh negara ing donya. Ing negara iki ngenali dual kewarganegaraan, imigran ora bisa menehi munggah ing passport tilas panggonan, yen dileksanakake dening hukum mantan kelairane.

Albania iku calon potensial kanggo anggota Uni Eropah, kang kok pitakonan diakoni kewarganegaraan saka manca nasional sing ing kontrol khusus saka panguwasa. Saka pandelengan iki,, minangka anggota mangsa saka EU, negara dadi banget kanggo wong njaba negoro, ing siji, dina iki conducted diskusi serius banget bab carane diwenehi kewarganegaraan Albanian kanggo investasi. Yen investasi babak menyang ekonomi, minangka kontribusi penting bab pembangunan ekonomi negara, prosedur kewarganegaraan dadi titik meh formal.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!