Carane njaluk kewarganegaraan saka Andorra

Unknown, kanggo alasan apa, nanging akeh pengungsi minangka panggonan final saka panggonan ngimpi weruh siji saka negara dwarf, dumunung ing jantung Eropah. Mungkin, padha pracaya, iku luwih gampang kanggo ngganti ing negara cilik, nggabungake menyang masyarakat lokal, golek dhewe. inquiry, carane kanggo njaluk kewarganegaraan saka Andorra, Ketemu minangka asring, uga panjalukan kanggo Belgium, Prancis utawa Spanyol.

Ing ngisor iki kita ngomong bab, atraktif tinimbang negara kanggo pengungsi, mekanisme apa sing kadhaftar ing aturan Andorran ing kewarganegaraan, apa ana rencana prasaja saka passport saka warga Andorra.

Aku bisa njaluk kewarganegaraan saka Andorra?

Kaputusan-nggawe imigrasi ing Eropah punika langkah serius kanggo wong, malah luwih penting bakal pilihan saka panggonan ing mangsa, amarga ora kabeh kakuwasan Eropah sing mbukak kanggo manca, ngimpi kanggo mindhah kene permanen. panrimo Legal, mundhut utawa, contone, pemugaran saka kewarganegaraan saka Andorra highlights, pisanan, ing konstitusi, uga "On kewarganegaraan" undhang, Edition paling anyar kang ditampa ing 1997 taun. Kanggo preparation saka hak-hak sipil ing Kadipaten ing sawetara prinsip: "Kanan getih"; asas kesetaraan gender; "Kanan saka lemah"; asas panggonan.

More fokus ing latar iki. Otomatis nampa kewarganegaraan Andorra bayi kasedhiya, sing tuwane sing warga negara. Papan lair saka anak ing kasus iki ora muter peran, anak dados warga wiyosan. fitur wigati ing asas iki, sing dianggo kanggo generasi pisanan, yen dadi warga asal Andorra terus manggon ing luar negeri, anak kanggo njaluk kewarganegaraan saka Kadipaten ing basis saka asas iki ora bakal bisa.

Prinsip "kewarganegaraan dening lair" ditrapake kanggo sing anak, sing lair ing tanah Andorra, lan sing ibu-bapak utawa dingerteni, salah siji ing wektu lair ana stateless. Njaluk Kadipaten kewarganegaraan bisa baby, lair saka tuwane manca, yen, Yen ibu utawa bapak wis urip ing negara liyane 18 taun. lan, Masa diwasa (padha wolulas) bisa dadi warga Andorran, yen kabeh wektu kanggo manggon ing negara cilik.

Prinsip "kesetaraan gender" liya, sing anak bisa dadi warga Andorra, ing ngarsane saka Kadipaten kewarganegaraan salah tuwane. asas iki dilestarekake ing artikel 1 konstitusi.

Lan Suasana penting kawicaksanan negara ing hubungan kanggo negara - ing tlatah negara ora bisa institusi kewarganegaraan dual. Iki ki, kudu ngerti pengungsi, wis arep dadi bagéan saka masyarakat Andorran. Sadurunge passport ajéni, wong bakal kudu mratobat saka pratingkahé kewarganegaraan saka negara sing, dumunung wonten ing mrika sadurunge obah kanggo Andorra.

Kahanan liya kanggo nggayuh kewarganegaraan Andorran

Ing negara iki, ana mekanisme, nggunakake sing, Sampeyan bisa njaluk passport biasa. contone, kewarganegaraan liwat Adoption / Adoption, mung penting, kanggo nampa anak kurang saka 14 taun.

cara liyane, kang cocok kanggo wong manca diwasa, - Ing kesimpulan saka marriage formal karo warga Andorra. Relations Registration ngidini wacana kanthi cepet saka tata cara legal, ngurangi Karesidenan syarat, saka perlu kanggo mbuktekaken pasangan, sing periode kang tetep ing tlatah Kadipaten ora kurang saka telung taun. Lan ing wektu iki kalebu wektu, urip kepungkur sadurunge marriage, marriage utawa kombinasi saka rong periode.

Naturalization - kewarganegaraan ing basis general

Ing anané saka aransemen liyane, Andorra nyediakake kanggo kewarganegaraan ing rencana prasaja, manca tetep mung siji cara - naturalization. Iku cukup dawa, ing gati, ing pamrentahan punika privasi nyedhaki angel. sepisanan, requirement Karesidenan punika 20 taun, sing, sing pelamar potensial kudu mbuktekaken, sing sak wektu iki kang ana habitually penduduk ing negara.

sareh, Sampeyan mbutuhake certificate saka, Gusti Yesus banjur mundhut mesthi pendidikan lampu, lan ing tlatah Andorra. Kursus luar negeri, iku ora Matter, negara kang lagi liwati, ora diitung. Pangeran, warga negara Andorran saka pelamar mbutuhake bukti integrasi menyang masyarakat lokal lan nêm saka kewarganegaraan sadurungé.

Nanging akeh wong manca setuju kanggo pindhah kuwi cara dawa kanggo antuk saka passport saka warga Andorra, amarga padha weruh kabeh kaluwihan kang golek kewarganegaraan. Sabanjure, iku penting kanggo ana dening Konstitusi, hukum negara, kalebu kewarganegaraan ing, ora ilang document, diprodhuksi supaya hard.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!