Carane diwenehi kewarganegaraan Argentina

argentina photo

Pilih negara kanggo imigrasi - prakara banget serius, dideleng saka pinggir lan posisi. Akeh mbayar manungsa waé menyang negara tanggané, ngendi sajarah umum, budaya, basa cedhak. liyane, Kosok baline, kendel numpak kapal ing lelampahan dawa tengen samodra. Ing wong sing wani lan ana masalah, carane kanggo njaluk kewarganegaraan utawa Argentina, contone, Brazil.

Referring kanggo aturan ing kewarganegaraan Republik Argentina, mapan ing posisi angka kalih antarane negara ing Amérika Kidul ing wilayah, lan, bisa, pisanan, ing sawetara sing pengarepan kanggo mindhah kene permanen.

Minangka iku luwih gampang kanggo njupuk kewarganegaraan ing Argentina?

Aturan Argentina, akting ing wayahe, Iku nawakake macem-macem mekanisme kanggo amal kewarganegaraan: wiyosan; hak nampa; karo entri menyang marriage legal karo warga negara; dening naturalization; latar liyane. Titik pungkasan wis sawetara opsi, kang bisa njupuk kauntungan saka manca nasional, nglamar kanggo kewarganegaraan Argentina wonten ing rencana prasaja utawa istilah disingkat.

Iki Amérika Kidul negara karakteristik asas amal kewarganegaraan tengen supaya disebut-kanggo nampa. iku tegese, sing ora ketompo, subjek kang kakuwasan sing tuwane bayi, yen iki lair ing Argentina, bakal njaluk hak warga negara iki.

Padha ditrapake kanggo anak lair luar negeri warga Argentina, aplikasi kanggo kewarganegaraan Argentina bakal diwenehake. Lan malah lair ing banyu Neutral, nanging ing kapal, gadhahanipun Argentina, priori dianggep nasional saka negara sing.

Kewarganegaraan liwat naturalization ing Argentina

Kanggo paling pengungsi, sing ora bathi cukup kanggo bisa lair ing lemah Argentina, nanging aku wanted kanggo dadi warga, Ana cara liyane saka. Salah siji sing paling umum kanggo Argentina proses kanggo preparation saka kewarganegaraan lokal liwat naturalization. alamiah, lan sing ing negara iki, lan ing negara liya ing donya ana sawetara kahanan, sing diwenehi kewarganegaraan. Diwenehi passport kudu warga Argentina: dadi umur (tekan umur wolulas taun); manggon ing negara kanggo ing paling setahun.

Preduli saka wektu panggonan ing tlatah tartamtu kategori pribadi uga ngirim aplikasi kanggo kewarganegaraan. kategori iki pasangan bojo saka warga Argentina, penting, sing hubungan padha resmi kadhaftar, rama (ibu), gadhah bayi, sing warga negara sing. Apike, sing pilihan padha lan nyana wong, sing milih kanggo awake Profesi memulang lan karya ing institusi pendidikan ing posisi guru / dosen.

kategori liyane saka wong, sing bisa njaluk kewarganegaraan Argentina ing prosedur prasaja, - Sing, sing milih kanggo manggon ing tlatah Tierra del Fuego, utawa Kepulauan South Atlantik, State-diduweni.

kahanan, kang bisa gelem

Kanggo tanggal, ana aturan ing Argentina, kang, tartamtu kategori pribadi uga rek diakoni kewarganegaraan, amarga padha ora syarat tartamtu. Alesan kanggo nolak extradition saka passports Argentina uga lack of legal sumber income, karya, dokumen, nyantosakaké anane real estate utawa akun bank.

Alesan liya kanggo tinolak saka kewarganegaraan Argentina bisa nemokake wong ing diselidiki, lan iku ora Matter, iku ing negara iki utawa panggonan panggonan sadurungé. Iku ndadekake ora pangertèn kanggo aplikasi kanggo disualekno saka kewarganegaraan Argentina, nganti pungkasan diselidiki lan ora bakal ngangkat tataran kaluputan utawa wong bakal dipunbebasaken.

Alesan katelu uga digandhengake karo, apa ngajeni angger-angger iku pelamar potensial kanggo kewarganegaraan, - Kanthi rekaman pidana, periode sing luwih saka telung taun, Jeksa Agung bisa ngetokake saka passport warga Republik Argentina ora bisa mundhakaken. Mung sawise limang taun ing mburi paukuman bisa aplikasi.

Katentuan Pangginaan supados langkung wawasan saka dokumen

Kanggo kewarganegaraan Argentina perlu kanggo nepaki sawetara syarat, hubungane umur, periode panggonan permanen ing negara, integritas lan integrasi menyang masyarakat lokal. Sawise pesawat saka dokumen wiwit test serius saka potensial kewarganegaraan Argentina pelamar.

Timing verifikasi lan ditokake saka passports sing ora winates kanggo, njupuk menyang akun birokrasi lokal cumbersome, njaluk kewarganegaraan Argentina sadurunge 3-4 taun ora bisa. Care kudu dijupuk kanggo usulan-usulan saka macem-macem perusahaan Internet, aturan kanggo mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake ing cepet, asring minangka asil saka wong sing nemu passport palsu, kang ngancam deportasi utawa review hukum.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!