Carane njupuk kewarganegaraan Armenian

armenia photo

Apike, sing hukum "On kewarganegaraan" ing Republik Armenia disarujuki ing November 1995 taun, banjur wiwit isih tetep sakbenere panggah, kang underlines Garwane pembangunan related kanggo preparation saka document penting. Mulane, kakehan kangelan, carane kanggo njaluk kewarganegaraan Armenian, pelamar potensial ora arep, sampeyan kudu kasebut kanthi teliti maca hukum lan terus-terusan tundhuk marang syarat sawijining.

The 2007 hukum liyane iki liwati, disebut "On Dual kewarganegaraan". Miturut politikus, Pitakonan bab institute kewarganegaraan dual ing pangertèn tartamtu, iku sawijining Ponggawa. nanging pejabat, ing tartamtu Menteri Kehakiman, tandha, sing tanpa Bill iki angel kanggo ngatasi akeh masalah ing negara, endi Armenian Diaspora, ana ing luar negeri, kakehan liyane, saka nomer warga, Urip langsung ing tlatah Armenia.

Aku bisa njaluk kewarganegaraan Armenian?

Miturut hukum "On kewarganegaraan" ing negara ing wayahe, ana sawetara prinsip disualekno saka kewarganegaraan. Ing dhaptar iki prinsip, pangakon internasional ditampa: wewenange pembarep; ing aturan asal; dening naturalization. latar liyane disualekno saka kewarganegaraan Armenian beda-beda saka, sing bisa ditemokaké ing donya, pisanan, kewarganegaraan lan pangenalan saka grup ndarbeni warga negara.

Uga ing dhaptar gawan pemugaran saka wong hak-hak sipil, wis ilang mau kanggo alesan, Punika kadhangkala dipigunakaké ing laku lan alasan liyane, ora diwènèhaké déning hukum, nanging tumindak ing basis saka prajanjèn internasional, Armenia rampung karo negara liyane.

Pisanan lemah - pengakuan kewarganegaraan Armenian

Wiwit Hukum kewarganegaraan iki diadopsi, nalika Armenia digawe langkah pisanan jroning kamardikan, iku ana pitakonan saka referring kanggo warga negara anyar saka warga mantan saka Armenian SSR. Padha ing Course taun wis arep pitakonan kewarganegaraan mangsa kang.

Kemampuan kanggo njupuk kewarganegaraan Armenian liwat pangenalan iki kabeh wong stateless utawa warga republik Uni Soviet, urip ing Armenia. Ing ngundang wong-wong mau kanggo netepake kewarganegaraan ing telung taun. Lan ing dhaftar padha Armenians, ngadeg ing REGISTER consular, IE urip njaba kelairan sajarah.

Naturalization - path kanggo kewarganegaraan ing Armenia

Diakoni kanggo kewarganegaraan dina cara paling optimal kanggo njaluk passports Armenian. artikel 13 Konstitusi ditulis metu kondisi dhasar, sijine nerusake kanggo calon potensial: Masa diwasa, sik njongko ing umur 18 taun; telung taun panggonan ing negara; kawruh dhasar basa Armenian, cekap kanggo komunikasi; bab Konstitusi.

kualifikasi omah, tetep ing tlatah Armenia, Sampeyan bisa suda kanggo kahanan apik, padha karo sing, sing dumadi ing donya. ora bisa tundhuk karo requirement periode panggonan ing marriage, ing lair ing tlatah Armenia, ing kasus iki, sawise umur mayoritas, sadurunge dangu sasampunipun taun panggonan kudu wara-wara sing kepinginan kanggo nampa kewarganegaraan. Padha ditrapake kanggo ètnis Armenia, sing wis kondur dhateng Indonésia sajarah sing. Nalika expression saka kepinginan kanggo manggon ing Armenia, padha bisa njaluk kewarganegaraan langsung marang rawuh.

Apike, yen hukum wis ditulis pratelan babagan tingkat basa, minangka cekap kanggo komunikasi. Sanalika nampa kewarganegaraan saka Armenia njupuk Panggonan sawise maca saka pesaing potensial sumpah, kang ditulis ing basa Armenian. mangkono, tingkat basa sing Ngartekno luwih, wong kudu bisa ora mung nganggo, nanging maca ing Armenia. Titik menarik kapindho diadegaké ing artikel 15 hukum - Keputusan Presiden Armenia bisa nampa kewarganegaraan saka klompok wong, dasar utama - repatriation.

sirah 3 Konstitusi nglindhungi hak anak, rembagan macem-macem masalah, contone, kewarganegaraan wiyosan, kewarganegaraan saka anak amarga owah-owahan saka negara saka tuwane. masalah kapisah, hubungane nggayuh hak sipil diadopsi anak. Lan cathetan penting - nalika owah-owahan saka warga negara saka anak suntingan eksekusi 14-taun-tuwone arep biyung utawa tuwane, saka 14 kanggo 18 taun - iku ditulis idin perlu. Sawise teka saka umur wong enom wis hak kanggo netepake pitakonan kewarganegaraan.

Nanging saka tembung "mundhut saka warga negara" ing Konstitusi Armenian migunakake tembung "mandap kewarganegaraan". Ing latar sing sukarela (poto-ngaku, owah-owahan) lan involuntary, nalika wong sampun angsal passport, pun dokumen palsu, nyediakake informasi palsu.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!