Carane njaluk kewarganegaraan ing Australia

australia photo

Sampeyan ora asring krungu pitakonan, carane kanggo njaluk kewarganegaraan ing Australia, wiwit kuwi owah-owahan radikal ing gaya urip, ora kabeh sing gelem. Kanggo akèh bawana ijo tetep aneh, aneh lan malah wilayah mbebayani, negara kangaroos, angga lan ula.

Ing kasunyatan, Australia nuduhake cukup negara enom lan kanthi cepet ngembangaken. Mulane, ing panguwasa kasengsem ing nambah jumlah populasi-umur apa, pisanan, amarga migration. Mulane, ing wayahe berlaku liyane 100 macem-macem jinis visa kanggo pengungsi, lan ing kahanan tartamtu bisa nampa kewarganegaraan Australia.

Aja aku kudu lan carane njaluk kewarganegaraan ing Australia?

Miturut statistik kanggo tanggal ing Australia, waktu saka populasi ora kewarganegaraan kanggo siji utawa Alasan liyane. Wiwit sistem nggayuh visa punika prasaja lan transparent, Akeh pengungsi ora nggambarake owahan saka status lan kewarganegaraan, kang entails disualekno saka pakaryan tartamtu.

Kanggo warga penuh saka status anyar saka Australia kudu dipandu dening hukum, diadopsi ing 1948 taun, - Kewarganegaraan undhang Australia. Kanggo tanggal, tembung saiki angger-angger ing 2007 taun, kang nemtokake 4 cara nggayuh kewarganegaraan:

  • lair ing bawana Australia;
  • Adoption / Adoption saka anak saka negara liyane, warga negara Australia;
  • asal;
  • kewarganegaraan dening wong ing planet ing ngarsane saka sawetara kahanan.

Saben cara nduweni ciri lan mekanisme dhewe, gati kanggo tanggal sembarang, acara. Kanggo pengungsi paling cocok iku pilihan papat - penghargaan dhisikan saka kewarganegaraan. Iku ora bisa miwiti "saka ngeruk", hak kanggo aplikasi kanggo status anyar ing cilik saka wong, yen wektu tartamtu kang wis manggon ing Australia, lan iki ana status penduduk permanen saka negara, sing, kang ana ing pemilik saka visa Australia terusan.

Menapa malih, khusus manungsa waé kudu mbayar kanggo periode nalika bawana Australia, sepisanan, A total patang taun kudu, Iku wis digawa metu kanthi nggunakake visa sembarang. sareh, siji taun kang kudu ing status penduduk permanen (ditanggepi karo visa). Bisa teka ing negara, nanging menyang ombone tartamtu, sing, ora luwih saka 12 sasi kanggo patang taun, lan ora luwih saka telung sasi ing pungkasan taun.

Dipun tilar saka wektu total Tetep ing Australia (sanajan ing kasunyatan wong durung ninggalake negara) suwé khusus: nemokake mejang; penjara; Iku ing Clinic kejiwaan kanggo perawatan.

uga elinga, yen periode total anané penduduk permanen ing Australia langgeng liwat 12 sasi, Sampeyan kudu nyedhiyani bukti, nyantosakaké anané rekaman pidana.

algoritma Kaca

Selaras karo kahanan iki ndadekake iku bisa kanggo langsung menyang pandonga key, Australia iku mbok menawa malah liwat internet. ragad prosedur, biaya - 120 dolar Singapura. Sabanjure, sampeyan perlu kanggo pass test ditulis kanggo kewarganegaraan, kang kalebu pitakonan, hubungane karo sistem ekonomi lan politik ing negara, Sajarah, agama, nasional preian. test wis liwati, yen 3/4 nomer total respon sing bener. Ana kategori wong, exempt saka maringaken test, ing dhaptar wong ing yuswa 18 lan lawas 60 taun, masalah karo kesehatan fisik lan mental, lair ing Australia (nanging ora duwe kewarganegaraan).

Test Pitakonan ora rahasia, lagi ana ing wangun brosur, diselehake ing Internet, supaya yen sampeyan pengin dadi warga Australia, sampeyan bisa kanthi gampang entuk asil. Kanggo negara iku penting kanggo, sing warga potensial kanggo ngormati sejarah lan tradhisi ing bawana ijo, Padha ngerti kerja ekonomi lan sistem politik.

Interview - iki serius

Tes liya awaits wong, wis arep dadi warga kebak Australia, - Lan Interview karo wakil saka panguwasa. Pakaryan saka wong iki kanggo mriksa cara kang bener saka Isi usulan, nemokake nimbulaké bener pindhah menyang bawana adoh, gol lan dislametaké. Uga, Officer kudu mesthekake, sing wong liyane iku serius babagan kewarganegaraan Australia, Panjenenganipun weruh saka hak-hak lan kewajiban.

Subject kanggo kabeh kahanan, completion sukses saka test, Interview lan ragad aplikasi kanggo key usulan ing telung sasi, panguwasa bakal ngabari tanggal upacara, kang njupuk Panggonan ing wangun saka sumpah utawa sumpah solemn. Saka wayahe wong wiwit urip ing status anyar - warga Australia.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!