Carane njaluk kewarganegaraan ing Austria

austria photo

Attractiveness negara Western wis tambah banget ing mata saka Rusian warga sawise manunggalaken Uni Eropa. Iki utamané bener sing, sing arep dipindhah menyang panggonan permanen ing sawetara cilik, negara sepi lan tentrem, isih duwe hak bebas ngalih antarane liyane saka negara saka aliansi ing. Popularitas saka Republik Austria wis tambah Ngartekno amarga acara kondhang ing Jerman lan Prancis, nomer nambah saka Rusia kasengsem, carane kanggo njaluk kewarganegaraan ing Austria.

Sinau cara kanggo imigrasi, kesempatan lan dokumen uga ing macem-macem cara, kalebu liwat internet. nanging, document utama, sing arep tarik calon potensial kanggo nampa paspor Austria, - A hukum ing kewarganegaraan, liwati ing 1999 taun. Kaca-kaca sing ngangap, pisanan, wayahe, minangka integrasi saka manggon anyar negara ing masyarakat Austria, pamukiman tradisi lan dhasar. Menapa malih, lan prasyarat penting kanggo iki dianggep dadi basa negara, peran kang ing Austria nerak Jerman.

Carane cepet diwenehi kewarganegaraan ing Austria?

Konyangan, sing imigrasi menyang negara ora ateges nggayuh hak kuwi, kaya pribumi warga. Salah siji kondisi penting tetep Tetep ing panggonan anyar, sing saben negara nemtokake dhewe. Saiki iki aplikasi kanggo Austria: karo drajat 30 s dijamin kanggo njaluk kewarganegaraan sawise telpon kanggo panguwasa cocok; manca karo drajat maneh 10 taun nampa kewarganegaraan mung, yen mbuktèkaken integrasi profesional lan pribadi menyang masyarakat Austria.

Ana kahanan khusus, sing ngidini kanggo dadi warga Austria kanggo suwé luwih cendhek saka panggonan ing negara. Ing dhaptar "ndarbeni hak istimewa" kelompok warga - anak lair manca, wong, status pangungsi diwenehake, utawa sing wis maringi kontribusi gedhe kanggo ekonomi lan budaya Austria. Seng bisa digawe kanggo bisnis, ilmuwan pinunjul, gambar.

"Integrasi Utamané kuwat" - wusana kanggo kewarganegaraan dicepetake

Apike, sing konsep "integrasi sing luwih abot" ditulis ing angger-anggering Toret, nanging ora ing tumindak legal iki, sembarang dokumen resmi liyane ana definisi langit, apa tegese, apa kritéria ditemtokake. Mulane Kayata, sing ngelingi aplikasi kanggo hak warga kang, adhedhasar persepsi dhewe pribadi sing, Agencies ing proses. Ing ngelingi kahanan bisa dijupuk menyang akun TCTerms ngisor:

  • ing ngarsane saka visa indefinite;
  • panggonan karo kesahihan gedhe;
  • Profesi apik lan income stabil;
  • pass tingkat pelatihan karya kanggo panggonan anyar panggonan.

Tambahan ditambahaké ing kasus iki kekerabatan, contone, sak panggonan saka manca wis nikah. tembung cekak More (papat taun) Sampeyan bisa ngeset kanggo èntitas, nampa status pangungsi politik, warga negara liya, njaba Uni Eropa.

Kondisi kanggo naturalization ing latar umum

Minangka ing akèh negara Eropah, dawa Tetep, lan basa skills ora mung kahanan kanggo passport Austria. Peran penting diputer dening dateng potensial saka kewarganegaraan pelamar, ora angkara ing urip lan karya. Dhaptar faktor positif - lack of rekaman pidana, uga kang mejang ing periode Pendhaftaran lan ujian dokumen. Apike, sing nyinggung malah suntingan, contone, car tahap driving, parking samesthine lan kang nyepetke, uga mengaruhi Adoption respon negatif, dianggep minangka, carane prilaku mbebayani, anceman keamanan warga, pasulayan.

Titik penting proses naturalization digandhengake karo income saben wulan saka pelamar. Ing Austria, pandhuan iki ukuran keuntungan sosial, sing potensial income saka kewarganegaraan pelamar ngirim ora kurang saka jumlah iki,. Yen uga nduwe kulawarga, income kudu nutupi jumlah ing bab saben anggota kulawarga. titik iki ora aplikasi kanggo bocah cilik, kanggo kang syarat pangentukan ora digawe. Nanging, tuwane, sederek utawa Foster, kang care iku anak, Sampeyan kudu nampa penghasilan, njupuk akun saka anggota kulawarga liyane.

Ana jenis liyane saka kewarganegaraan ing Austria - Investment Kebangsaan. Iku ora dianggep stabil, tumindak ing basis saka sawetara hukum lan angger, nanging diijini ing laku. Ing saben cilik kuwi, nalika pengusaha sugih kepengin njaluk hak warga ing bali kanggo panganggo financial ing ekonomi Austria, Government dianggep individu.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!