Carane njaluk kewarganegaraan saka Belize

belize photo

Amerika Tengah ditondoi dening nomer cekap saka negara cilik-ukuran. Sawetara wong sing uga dikenal kanggo turis saka Eropah, liyane, Kosok baline, golek meh ora informasi. Lan amarga akeh sing kaget, nalika padha sinau - ing panjalukan saka popularitas, Carane njaluk kewarganegaraan saka Belize.

Negara cilik, disebut munggah 1973 Honduras Inggris, nanging saiki mung Belize, ing wektu tartamtu dumadakan dadi populèr, bebener, ora antarane turis biasanipun, looking for srengenge, pesisir lan sayah liburan ing pinggir segara Azure. Rahasia punika ing program tartamtu, sing ana kewarganegaraan ing ijol-ijolan kanggo investasi. Ing ngisor iki kita ngomong bab, apa kondisi padha potensial pelamar sugih, apa sing syarat needed kanggo tundhuk karo nampa kewarganegaraan ing manca biasa Belize.

Naturalization - cara kanggo dadi warga Belize

Two document legal dhasar, operasi ing negara, mrentah kabeh pitakonan saka warga negara, - Iki Konstitusi Belize, alamiah, lan Hukum "On kewarganegaraan", diadopsi ing 1981 taun, Owah-owahan lan tambahan ing 1985 taun. manca nasional, ngalamun kanggo ngganti panggonan permanen kanggo negara Amérika Tengah iki, sampeyan kudu peruse iki tumindak, sadurunge nglamar kanggo kewarganegaraan.

Ing Belize, ing wayahe ana sawetara cara kanggo nampa kewarganegaraan ing negara, kang dirancang kanggo macem-macem kategori pelamar. Sawetara wong otomatis nemu hak dadi warga Cenang, contone, anak, lair saka tuwane, nampani kewarganegaraan utawa naturalization. Kanggo paling manca pilihan paling apik naturalization ing, antarane kahanan, kang ditampilake kanggo potensial pelamar Cenang kewarganegaraan, sing ing ngisor iki:

  • wontenipun document, nyantosakaké panggonan permanen ing negara iki;
  • kualifikasi omah, sing, sing wektu panggonan dadi, saka ora kurang saka limang taun;
  • income stabil permanen, IE karya ing perusahaan umum utawa pribadi, tumindak bisnis sawijining, kasedhiyan finance ing akun;
  • blagonadežnost', tegese anané kedadosan, pungkasan ing stasiun polisi, Iku ing diselidiki utawa ing "lapangan, ora supaya remot ".

Sejatine, Paling kahanan iki bisa ditemokaké ing aturan saka negara liya ing donya. alamiah, malah salah siji kondisi wis dadi Integrasi menyang masyarakat lokal, bisa, Potensi pelamar bakal kanggo pass Interview ing kawruh basa lan budaya negara kang. Ing Belize, kawruh sing dibutuhake saka basa negara, peran saka kang diutus menyang basa Inggris. Kanthi kondisi iki, masalah ing pelamar, biasane absen, wiwit, saya urip lan sesambungan, Vocabulary ngencengi kabeh. Test liya, kang tes kawruh saka sajarah lan budaya saka negara, kudu disiapake dhewe. Ing tangan liyane, kok ora sinau, minangka pedunung kapisan urip lan apa sing prospek negara ing mangsa, Iki mbantu kanggo cepet nggabungake menyang masyarakat lokal.

Kaya ing cara liyane kanggo njupuk kewarganegaraan saka Belize?

Ana cara liyane ing Belize dadi anggota penuh saka masyarakat lan kanggo njupuk passport lokal. Salah siji cara sing paling gampang - nikah warga negara, requirement panggonan ing kasus iki wis suda, sawise taun panggonan ing, Iku ing hubungan legal, Sampeyan bisa aplikasi kanggo kewarganegaraan. Yen marriage iki ana bocah, padha bakal kanthi otomatis ndarbeni kewarganegaraan negara, lan tiyang sepah manca sing ditampa pilihan, ing tartamtu, periode panggonan uga ora dijupuk menyang akun.

Ing siji wektu ing tlatah Belize sapérangan program, wis luwih gampang kanggo njupuk kewarganegaraan lokal, antarane wong-wong mau kanggo kewarganegaraan dening pasangan bojo manca, manca, umur leren ngrambah, program ekonomi. Pet terakhir iki sing, Belize panguwasa sing nyedhiyani kamungkinan nggayuh kewarganegaraan ing ijol-ijolan kanggo infus financial substansial.

Lan pelamar potensial, cumadhang kanggo nandur modal dhuwit ing perkembangan ekonomi, business tourism, isih ora duwe hak bebas lengkap. kondisi tartamtu kedah wareg ing kasus iki,, contone, Dheweke ora bisa ngatur usaha mandhiri, First iku perlu kanggo golek partner, Belize wis passport, utawa ijin panggonan (permanen). Iki banjur diterusaké kanthi organisasi bisnis, support legislative, Pendhaftaran karo panguwasa tax, kanggo akun bank lan insurance. Simpen lan Karesidenan, IE wong akèh dhuwit lan kepinginan kanggo dadi warga negara, nglampahi sawetara wektu ing status penduduk permanen.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!