Carane njaluk kewarganegaraan Bulgarian

bulgaria photo

Ing wektu, Uni Soviet lan Bulgaria, sesambetan banget anget, akeh warga Soviet serat kaliyan kanca Bulgarian, We tindak ing vacation wong-wong mau ing. Mulane, dina iki, nalika nerangake ngomong bab negara iki, koyo mirip. Individu saiki kabeh Russian lan ngimpi kanggo mindhah nyedhaki segara, lan mila interested in pitakonan, carane kanggo njaluk kewarganegaraan Bulgarian.

Iku tantangan, nanging cukup saged wong purposeful, titik, ngerti persis, kang kahanan kudu klakon, apa dokumen kudu nglumpukake. Ngisor sampeyan bakal mangerteni carane diwenehi kewarganegaraan Bulgarian, masalah lan prospek.

Minangka iku luwih gampang kanggo njupuk kewarganegaraan saka Bulgaria?

ing Bulgaria, uga ing negara-negara tanggané, ana akeh cara, kang mimpin kanggo disualekno saka kewarganegaraan: wewenange pembarep; marriage karo warga Bulgarian; negara restorasi kewarganegaraan; werna suku; naturalization; prestasi pinunjul ing lapangan politik, ekonomi, Ilmu, budaya; program investasi.

Cara migunakaké nggayuh kewarganegaraan milih Bulgaria menyang negara-negara liya planet iki. Kanggo passport coveted, wong perlu kanggo nandur modal ing ekonomi Bulgaria jumlah tartamtu. Punika cetha nyatakake ing aturan, nanging cukup amba. mangkono, mantun sawetara masalah ing wektu sing padha, ekonomi nemu liyane pendanaan, ing tangan liyane, amarga jumlah gedhe, bunder sing pengarepan diwenehi kewarganegaraan liwat investasi rodo winates.

Tambahan saka macem-macem cara kanggo njupuk kewarganegaraan

werna Bulgaria deteksi ing wit sarasilah bisa nemen menakake prosedur kanggo nggayuh passport long-ngenteni. Mung wektu, wawasan saka aplikasi kanthi suku Bulgaria bisa njupuk cukup dangu. Ing sawetara kasus, periode bisa nganti telung taun, iki amarga workload heavy. Utamané aktif mbuktekaken dadi warga Moldova, ing tlatah kang ing siji wektu ana akeh wakil pribumi ing negara tanggané. saiki, njupuk kesempatan iki, akeh wong sing nyoba kanggo bali menyang tanah air sajarah sing, njaluk kewarganegaraan.

Kanggo kabeh warga liyane saka planet cara sing paling cocok kanggo njaluk passport Bulgaria tetep sah naturalization. Highlights diwènèhaké ing artikel 12 misuwur "undhang kewarganegaraan ing Bulgaria". Sawise patemon kahanan tartamtu, implementasine saka sawetara claims lan pambayaran ragad kanggo ujian dokumen, pelamar potensial kewarganegaraan Bulgaria mung bisa ngenteni. Katentuan Pangginaan supados langkung wawasan diadegaké ing 3 taun saka Adoption paket saka dokumen.

Miturut salah siji saka artikel ndhuwur-kasebut saka Hukum kewarganegaraan, sawetara kategori warga duwe kesempatan unik kanggo njupuk ing negara saka negara tanpa ketula karo kahanan. iki mbutuhake, relatif ngandika, nindakake feat ing, langsung utawa figuratively. Kamungkinan kanggo aplikasi kanggo kewarganegaraan duwe tokoh ekonomi pinunjul, politik utawa budaya. alamiah, sing asil saka aktivitas sing, panemon lan prestasi kudu langsung hubungané Bulgaria, kasunyatan modern, latar lan prospek.

Kewarganegaraan - ing ijol-ijolan kanggo investasi

Angger-anggering Toret kasebut ing dhuwur, ana artikel liya, kang cetha ditulis metu, sing liya bisa tenan pelamar aplikasi kanggo kewarganegaraan Bulgaria ing kahanan khusus. Kategori punika pelamar warga sugih samubarang negara planet, siap kanggo nandur modal dhuwit dhewe ing pembangunan ekonomi Bulgarian. Diwenehi passports Bulgaria mbutuhake wektu kurang lan investasi financial cukup gedhe: nanemake yuta leva ing pamaréntahan obligasi ngidini siji taun diwenehi panggonan permanen ing Bulgaria; nandur modal luwih saka siji yuta leva, lan ing taun investor ditampa ing passport Bulgaria tau.

Ana kaluwihan tambahan cara iki entuk kewarganegaraan, contone, bebarengan karo pelamar kanggo dadi warga negara Eropah bakal bisa kanggo pasangan lan anak, wis ora ngrambah ing umur mayoritas, ing aturan Bulgarian - 18 taun.

Pengacara ngomong, sing laku kang éntuk kewarganegaraan dening investasi umum ing Eropah Kulon, nanging jumlah, perlu kanggo entuk adil, liya ing urutan liyane, saka ing Bulgaria.

considering, sing ana cara nggayuh document dhasar saka warga Bulgarian, saben wong duwe hak kanggo netepake ing pilihan saka cara dening dhewe. saran rinci bisa ing Kementerian Luar Negeri, institusi, dealing with masalah imigrasi.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!