Carane njaluk kewarganegaraan ing Brazil

brazil photo

Tresna ayu Rio de Janeiro ing nanem ing warga Soviet ora ana liyane, carane peerless Bender. Amarga dina iki akeh ngimpi dadi ing pesisir swarga Copacabana, ndeleng patung grandiose Kristus, utawa karnaval Brasil misuwur. Lan akeh ora ngimpi, lan cocok kanggo bisnis akeh, immigrating kanggo negara iki kanggo panggonan permanen. materi iki kanggo wong-wong, sing seneng sinau, carane kanggo njaluk kewarganegaraan ing Brazil, carane kanggo dadi warga wonten ing rencana prasaja lan apa ana program bisnis imigrasi, saéngga diwenehi passport Brasil ing ijol-ijolan kanggo jumlah tartamtu, ditempelake ing ekonomi utawa industri pariwisata.

Aku bisa njaluk kewarganegaraan Brasil?

Saiki, ing Brazil dokumen utama, masalah peraturan lan mekanisme kanggo nggayuh kewarganegaraan, sing Konstitusi, hukum negara. Apa kanggo akeh manca wis dadi passport Brasil penting, apa keuntungan menehi? Aspek utama, narik kawigaten potensial pelamar, - A entri visa-free, kang menehi kewarganegaraan Brasil, ing akèh negara ing donya, kalebu Uni Eropa.

Miturut Konstitusi Republik Federal Brasil, kabeh anak, lair ing negara, kanthi otomatis nampa kewarganegaraan Brasil. Istiméwa mung ditrapake kanggo anak, tuwane sing wakil saka Kedutaan Besar utawa konsulat negara liyane. Cara liya kanggo dadi warga - naturalization, lan nawakake rong cara: эkstraordinarnaya naturalization; obыchnaya naturalization.

Cara pisanan melu nggayuh kewarganegaraan Brasil saka manca nasional, sing wis urip ing negara liyane 15 taun. Cara kapindho melu, sing pelamar potensial tumiba ing kahanan tartamtu, kang wis bisa kanggo ngurangi Karesidenan syarat. Kurang taun panggonan dadi ing Brazil mbutuhake manca, wis ngetik menyang marriage bener karo warga negara. Ibu-manca, nglairaké ing wilayah Brasil, kanthi otomatis nggawe anak sing dening warga Brasil, Sampeyan bakal njaluk kasempatan kanggo njaluk hak sipil padha, sing pendhudhuk.

Award kanggo karya - Kewarganegaraan

Salah siji cara kanggo njupuk visa Brasil dadi operasi ing negara, kanggo njaluk passport bakal bisa hard kanggo entuk manfaat saka negara, endi secara harfiah. bangsa ing donya kudu lunga liwat sawetara orane tumrap sekolah:

  • a visa ora kanggo rong taun;
  • extension visa digunakake kanggo loro taun liyane;
  • nggayuh visa permanen;
  • naturalization lan kewarganegaraan (liyane papat taun).

Nalika sampeyan bisa ndeleng, cara kanggo dadi warga Republik Federal Brasil cukup dawa, Iku bisa uga ora cocok kanggo kabeh kategori manca nasional, pengarepan diwenehi passport Brasil.

A prasaja saka entri menyang kewarganegaraan, sayangé, ora kanggo Rusian warga, Iku kanggo nyedhiyani visa pensiun. sapa, umur leren ngrambah, bisa cepet dadi warga, gambar, sing pensiun saka ora kurang saka telung ewu dolar. Kanggo saben anggota kulawarga, nation bebarengan karo pensioner ing, dibutuhake kanggo gawé siji ewu dolar.

Money in ijol-ijolan kanggo passport

investasi bisnis ing ekonomi Brasil - cara cepet liyane kanggo dadi warga Republik, nanging, maneh, ora cocok kanggo kabeh. Hak kanggo njupuk passport miturut tata cara prasaja sing pengusaha, siap kanggo nandur modal menyang bisnis bab 75 ewu dolar. Basis iki kaputusan peraturan, diadopsi dening Dewan Kebangsaan National.

Nanging pengusaha ngarepake sawetara undercurrents ing cara passport Brasil cepet. Ing rahasia utama - Brazil wis birokrasi dikembangaké, supaya Papan khusus bakal arep, pinten dhuwit perlu, potensial ana dening kewarganegaraan pelamar, manawa ana bakal jobs anyar, apa utawa ora biaya efektif kanggo proyek bisnis ngajokaken negara.

Kulawarga - alesan kanggo njaluk passport

hukum Brasil ngidini pasangan bojo manca dadi warga negara. Penting kanggo tundhuk karo kahanan tartamtu, contone, ndhaftar sesambetan ing Brazil, banjur njaluk papan permanen saka panggonan.

Sampeyan perlu kanggo njupuk menyang akun, polisi lokal bakal ngontrol urip kulawarga, kanggo panguwasa penting kanggo mesthekake, marriage sing ora lamunan. Sawise taun urip ing hubungan legal karo warga negara bisa aplikasi kanggo naturalization (caveat - sampeyan bisa ora njaba negara liyane saka angka tinamtu saka dina, taun liyane ora bakal diitung).

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!