Carane njaluk kewarganegaraan Republik Ceko

prague photo

Statistik show, Dina iki paling populer ing antarane pengungsi saka Rusia seneng Republik Ceko, lan ing antarane pamukiman ing timbal, temtu, ibukutha ayu - Golden Prague. Nation punika cantik prasaja, utamané ing ngarsane Pendidikan lan Profesi, wiwit ana kapentingan ing specialists qualified. pitakonan, carane kanggo njaluk kewarganegaraan Republik Ceko, luwih Komplek, proses mbutuhake ketaatan kanggo kondisi penting tartamtu, wektu lan ora njamin sukses.

Aku bisa njaluk kewarganegaraan Republik Ceko?

Accommodation in Republik Ceko kanggo sawetara taun iku salah siji kondisi paling penting kanggo nggayuh kewarganegaraan. Mulane, akeh pengungsi miwiti dening, sing dekorasi ijin panggonan. Wis cukup gampang, nggunakake siji saka latar ngisor: Reuni kulawarga; visa karya; Lisènsi hebat individu; visa mahasiswa; Pendhaftaran perusahaan.

Reuni bisa njupuk Panggonan kanggo macem-macem alasan, contone, Reuni relatif, warga Republik Ceko, pasuryan, sing teka kanggo panggonan permanen utawa duwe ijin panggonan, karo sing relatif kanggo organisasi bisnis peserta.

Work Visa njamin disualekno saka panggonan permanen, lan sawise 2,5 taun, proyek stabil lan gaji, ing mangsa iki bakal dadi basis kanggo kewarganegaraan. visa pelajar ditanggepi kanggo wong enom kanggo memulang, sayangé, iku singkat, karo lulusan ngluwihi angel, kanggo disualekno saka panggonan permanen lan kewarganegaraan akhire perlu ngenteni paling 10 taun.

Lisènsi ing hebat individu nduweni kaluwihan - sampeyan bisa njaluk panggonan permanen sawise limang taun, langsung njupuk maneh karo kulawarga. Cons - mbayar pajak, malah yen ana income, insurance kesehatan kanggo nem sasi maju, tax Pendhaftaran lan badan perdagangan.

paling warga, teka ing visa, sawise limang taun nampa panggonan permanen ing Republik Ceko, lan iki menehi latar kanggo mikir bab langkah penting sabanjuré - nggayuh kewarganegaraan. Takon bab iku, sampeyan bisa, nyadari ing macem-macem latar:

  • karo status wektu panggonan permanen - ora kurang 5 taun, kanggo mantan pedunung ing negara, njaba Uni Eropa, - Paling 3 taun;
  • Iku kelairan Czech Republic, lan istilah, urip ing negara, luwih gedhe 10 taun;
  • pasangan wis kewarganegaraan Czech;
  • transfer wonten minangka asil saka Adoption / Adoption;
  • ana undangan Government Czech, lan dianakaké munggah pamindhahan 31 Desember 1994 taun;
  • ana sing status pangungsi resmi, lan kadhaftar ing republik;
  • prestasi pinunjul ing macem-macem kothak ekonomi, budaya lan sosial.

Katentuan Pangginaan supados langkung disualekno saka Ceko kewarganegaraan

Sayange, Statistik menehi tokoh sad, saka kabeh saka Eropah Czech Republic pameran ing kasetyan paling kanggo pengungsi. Saben wong liya, nyuwun negara nerbitake kewarganegaraan, wis gelem. Sanalika dhaftar kahanan sing perlu ora dadi gedhe lan Komplek, Akeh posisi idhèntik, kang bisa ditemokake ing pitakonan bab kewarganegaraan ing akèh negara.

posisi tombol sing uga dikenal - kamardikan financial, IE karya, income stabil, ora utang. unit penting - jurusan dhuwure integrasi menyang masyarakat Czech, kene nuduhake kawruh saka negara (Czech) basa miturut tingkat ing, maringaken test karo pitakonan saka Sajarah, geografi, sosial. alamiah, panggonan permanen ing Republik Ceko, sing wis diijini lelungan ing njaban negara kanggo nganti 2 months (tanpa panjelasan), nganti 6 sasi (nuduhake alesan sing apik).

Dhaftar dokumen, dibutuhake kanggo key usulan kanggo Czech kewarganegaraan, maneh. Iku kalebu - profil, kang kapenuhan karyawan Mentri Kreisky, bebarengan karo usulan. pemblokiran menarik, dibutuhake miturut hukum, - Iki karakteristik, padha kudu nyiapake Dhéwan kutha desa, kang ngarep kanggo warga potensial, agensi Kreisky lan ahli.

Lan document penting statement income, income lan kudu kasebut, asalé dening penduduk kanggo telung taun kepungkur. pelamar Minor kanggo ngirim informasi bab kekuatan ora dibutuhake. Ana seng lan key saka certificate saka asil saka ujian basa. Exempt saka pasuryan ujian basa, sing ana ing 15 taun lan lawas 65 taun, ora duwe kabisan lan sekolah ing sekolah lokal.

Ing cilik saka tinolak kewarganegaraan ing wektu sabanjuré, sampeyan bisa ngirim aplikasi anyar sawise 2 taun.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!