Carane njaluk kewarganegaraan saka Malta

malta photo

Iku mung alam sing, sing akeh sing gelem sinau, Carane njaluk kewarganegaraan saka Malta. Lan kabeh amarga, sing residents lokal duwe hak istimewa, kang aplikasi ora mung kanggo pajak lan pangembangan bisnis ing negara, nanging uga kanggo nglintasi wates negara ing Uni Eropah.

anak Maltese, lair ing tlatah bangsa pulo iki, kanthi otomatis dadi warga. Uga bisa Maltese lan sing bayi, salah siji kang tuwane warga Malta.

liyane 15 taun kepungkur, iki dijupuk menyang akun posisi bapanipun anak. Swara wektu, owah-owahan sing digawe kanggo aturan, kang dipastekake podo kanggo wong tuwane. Iki maraaké wong anak maltiek ngleksanani hak dadi warga negara. Iki waé, prosedur Pendhaftaran khusus, kang ora mbutuhake panggonan ijin sadurunge lan panggonan permanen ing Malta. Kedutaan Besar Pulo bisa disusun kabeh dokumentasi. C 2015 , Prosedur wis digawa metu ing Departemen, kang dianggo karo warga Malta lan negara liyane.

naturalization Reality

A cara manawa nggayuh kewarganegaraan - panggonan ing tlatah Malta kanggo 5 taun. Ngakoni dadi wong iku tetep sah ing pulo ing status ijin panggonan. Nanging bener, wektu iki ora cocog karo kasunyatan. De facto, iku bakal njupuk wong 18 taun, lan pilihan diwenehi kanggo wong, duwe status pangungsi, utawa wong, sing padha bisa diwenehi asylum kanggo alasan bencana kamanungsan utawa masalah liyane.

Prosedur kanggo gratis saka kewarganegaraan ing basis saka faktor kasebut ndhuwur diarani "naturalization". Arep - ora pemimpin ing Kementerian, lan kepala organisasi tanggung anyar disebut «kewarganegaraan lan Expatriate Affairs». Persetujuan iki dijupuk dening ora tegese wong.

Nggayuh kewarganegaraan kanggo investasi

State Government karo alam swarga wis mutusaké kanggo miwiti program rampung anyar lan unik, kang ndadekake kewarganegaraan proses desain luwih gampang. Kanggo menehi implementasine iku perlu kanggo nggawe investasi, kang bakal fokus ing pangembangan saperangan dhaerah Malta.

Program iki dibukak ing Autumn 2013 taun. Mengko, sawetara modifikasi wis digawe. mangkono, Maret 2014 wong duwe kesempatan kanggo aplikasi kanggo, dadi warga bangsa pulo.

The 2016 , Investor asing bisa aplikasi kanggo kewarganegaraan mung, yen jumlah investasi ora kurang saka 650 000,00 EUR. Yen investor wis kulawarga, sing anggota sawijining uga bisa diwenehi kewarganegaraan, yen bakal nggawe 25 000,00 EUR saben. Ing kasus iki ing wektu anak sumbangan ora kudu nyabrang ing ngarep diwasa.

Larangan saka kewarganegaraan Russian: prosedur prentah utawa ora?

Amarga saka hukum Malta ora perlu kanggo kelet kanggo kewarganegaraan tunggal, subjek bisa duwe sawetara passports rampung negara liyane. Ing Rusia, ana uga ora watesan ing prakara iki.

Nemen nggampangaké proses nggayuh kewarganegaraan dening nggawe investasi. Ing kasus kaya mengkono, tundhuk mangsa tanpa madhep kahanan kawruh prentah saka basa Inggris utawa negara Malta. Ing wektu sing padha, sampeyan bisa manggon ing ngendi wae ing donya.

syarat dhasar kanggo residents permanen

status iki mung bisa njaluk iku, sing paling apik bakal syarat ditetepake dening negara: income taunan - 10 000,00 lan luwih saka uang resmi Malta; jumlah ibukutha - ora kurang saka 150 000,00 Liras; tuku utawa rental saka latar. Iku bisa dadi flat, lan omah. Rega real estate dituku kudu paling sethithik 30 000,00 Lear kanggo ngarep lan 20 000,00 - Kanggo apartemen. Ing cilik saka jumlah saka ing paling kudu diwenehi persetujuan sewa 1 000, 00 lire Maltese saben taun.

Warga sing dibutuhaké kanggo wara-wara income kanggo negara pulo. Sanalika pangentukan sing tundhuk pajak dening hukum Malta. Kajaba iku, dhuwit kudu ngumumaké kanggo saben anggota kulawarga. aturan Maltese wis ngeset ukuran jumlah iki - 1 000,00 malitiiskikh Liras.

Dhaftar dokumen sing

Kewarganegaraan Malta - iku ngimpi kanggo akeh. Kanggo menehi implementasine, saben pelamar dibutuhake kanggo nyedhiyani sawetara dokumen: passport saka warga negara; passport; Alexa, nyantosakaké rekaman pidana saka saben anggota kulawarga, wis tekan umur mayoritas; certificate marriage asli; nalika nglamar kanggo suntingan sing perlu certificate lair.

Mung Nagara ketat kabeh kahanan bisa njamin panrimo saka kewarganegaraan Maltese. Yen ora, sukses ora bisa ngarep-arep.

sumber: votpusk.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!