Carane njaluk proyek ing Australia

employment photo

supaya, Iku kedaden rasa seneng, lan sing diundang kanggo Interview kanggo juragan. quietly! Joy isih awal. Wangsulan: Bab ingkang paling angel kanggo teka - kanggo njaluk proyek ing Australia. Sampeyan perlu kanggo nindakake seri saka tumindak prentah (Aku nerusake saka kasunyatan, sing wis tak kabeh rincian saka agen utawa wakil saka perusahaan - ngendi lan nalika patemon, karo kang, format patemon, sugih kode, etc.), yaiku:

-ngetung lan rencana wektu lan rute gerakan, apa iku Panjenengan mobil utawa transportasi umum, pungkasan kanggo Interview - iki wiwitan ala, supaya tansah rencana wektu kanggo nyisakke;

-nyiapake katon;

-nyiapake kanggo Interview (nliti situs Web perusahaan lan nemokake komentar sing cocog bab dheweke ing Internet, nyiapake pitakonan bisa, sampeyan takon juragan, sepisan maneh lumaku ing resume kang, pronouncing nilai tombol, yen perlu dadi, nyiapake dokumen tambahan, kang bisa teka ing Handy nalika patemon, mikir maneh, apa kanggo mbayar manungsa waé kanggo juragan, mulangi wong, carane lan apa sampeyan bisa nindakake - skills lan pengalaman, maneh kanthi teliti maca gambaran lan syarat posisi, sampeyan njaluk kasempatan.

-turu sadurunge lan exude kapercayan lan kekuatan;

-mung ing kasus, pindhah menyang pangilon kanggo mriksa, Apa ora kelalen carane eseman ... digunakake, ora njaluk proyek ing Australia !

Aku menehi saran kanggo katon ing kantor ing reception kanggo sawetara menit sadurunge wektu kang wus katetepake. contone, yen sampeyan duwe janjian ing 11.00 morning, Iku bakal cocok kanggo ngematake wong karo kang katon ing kantor 10.58 - Sanalika sing wara-wara jeneng kanggo Sekretaris, dheweke (biasane), langsung kontak karo wong lan kudu kindly takon sampeyan ngenteni.

Wangsulan: Bab ingkang paling penting ora tumiba bakawali gemeter, nanging quietly lan alon kanggo tetep ing dhingklik utawa ing kursi kanggo pengunjung, nutup koran dina utawa disarèkaké ing layar smartphone (nelpon kang wis ngadeg ing geter). Nalika takon Sekretaris "soko ngombe" sopan nolak. nalika, pamungkas, pas karo kabutuhan, ngutangi tangan sing ngewangi ing Salam lan dijenengake, sampeyan kudu "otzerkalirovat", nuduhake becik andhap asor lan eseman alam. kasenengan lan wedi kudu ilang ing menit kapindho patemon. Kas lan kisaran!

manawa, pitakonan sing beda banget. iki, pisanan, Iku gumantung ing Profesi, kapindho, saka perusahaan, katelu, saka kantor, kang looking kanggo spesialis, papat ing urgency nemokake spesialis, etc.. etc. mulane, arep menyang kamar Interview, aja kaget, yen sampeyan ndeleng sawetara wong, iku malah luwih menarik, sampeyan ora kudu tetep kontak mripat pancet karo wong siji, sampeyan bisa nyekel nanggepi apa sing ngandika ing saperangan pasuryan (iku malah lucu). liyane, mesthi, Interview pisanan njupuk Panggonan karo wong siji. Fokus interlocutor Panjenengan. Biasane, iku kang nemtokaken ing Interview sabanjuré ing perusahaan.

minangka aturan, ing awal Interview karo wakil perusahaan (Aku bakal nyebut juragan kang) bakal pitutur marang kowe bab perusahaan, posisi, sing lagi looking for professional lan panjaluk sing kanggo wong sing. Lan mung banjur bakal takon sampeyan marang kita bab sampeyan dhewe. Sampeyan kudu peer - crita dhewe kudu digawe ing advance lan wisely, alamiah, apal. Wigati, iku ora kudu mbantah informasi ing resume (ing 99% kasus, resume bakal ing tangan utawa ing meja ing ngarepe interlocutor Panjenengan).

Ing ora cilik ora nganggo kanti awon bab wong saka juragan sadurungé. tembung kudu positif lan mesthi. Iku kamungkinan sampeyan bakal dijaluk kanggo menehi conto saka pengalaman, njlentrehke kahanan angel ing dealing karo kolega utawa klien, lan uga bisa takon bab kelemahane utawa prestasi. Uga bisa gampang mlebukake sawetara test.

Disiapake kanggo masalah sing ora dikarepke. Juragan kang penting kanggo ndeleng reaksi. Ing Interview,, contone, Aku iki dijaluk nggambar pola kangaroo a .... Lan apa ora?? Gambar lan eseman, Sampeyan bisa malah ngguyu bebarengan liwat asil.

Nalika takon, Yen sampeyan duwe pitakon, aman njawab "ya". Kene sampeyan duwe sawetara saka wong-wong mau, sing bisa apal:

Apa langkah sabanjure ing proses hiring?
 Apa sing Responsibilities dina-dina posisi iki?
 Carane wis pegawe mandhiri lan dipun? Nalika ora iki dumadi?
 Aja kurban program latihan kanggo Staff?
 Apa sing plans perusahaan kanggo wutah mangsa?
 Apa ana turnover dhuwur Staff? Yèn mangkono, kok?
 Apa sing kekiyatan perusahaan?
 Apa perusahaan pengin nambah ing?
 Bisa ngomong apa jenis lingkungan karya iku?
 kuwalitas Apa sing penting kanggo sampeyan?

Loro utawa telu saka pitakonan kanggo juragan bakal cukup cocok. Sampeyan malah maneh bisa, nanging ora nggawe iku sajroning wawancara ing nalisir. Yen sampeyan perlu soko kanggo nulis, ora ragu-ragu, kene mung migunani kanggo ngalahake-up diary.

Aja takon dhuwit. Nalika wektu rawuh, juragan piyambak ngomong utawa takon bab iku. matur pamit, malah sadhar, kabeh tindak salah, carane, eseman lan radiate kapercayan. Kabeh bakal uga!

nang, Interview, rampung sadurungé saka ngrancang (dening kaputusan saka wong, nganakake pitakonan), Padha kasil kanggo interviewees. Yen kasengsem ing juragan, dadi manawa kanggo nglampahi wektu liyane lan mbokmenawa bakal kanggo ngrampungake sandi tulus thanks. Elingi, solusi sing wis meh tau dijupuk sanalika sawise patemon pisanan, Iku biasane kudu njupuk sawetara wektu, ing paling sawetara jam.

Nggolek maneh lan ngelengke sing crita, Aku bisa ngomong, Aku kahanan beda - yen aku tak penawaran proyek ing limalas menit sawise rapat karo juragan (Aku disebut agen lan marang, iku njupuk kula), lan liya wektu sawise telung minggu sawise Interview.

Malah yen Interview, Ing pendapat, Iku liwati brilliantly, Nyata lan weruh calon liyane, uga seeking kanggo njaluk proyek ing Australia. Ngenteni telpon saka agen utawa juragan lan pangarep-arep kanggo paling.

Good luck!

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!