Carane ngetung TCTerms kanggo imigrasi kanggo Australia

australia photo

Nalika aku terus nampa email kanggo netepke kemungkinan kanggo visa trampil, Aku mutusaké kanggo ngelingake sampeyan, carane kanggo ngetung nilai kanggo imigrasi Australia. Aku menehi pangerten dhasar, elinga, sing count final kudu nindakake agen migration utawa sampeyan dhewe, yen njupuk wani apa tanpa iku. Aku ora agen lan layanan mbayar ora kasedhiya, nanging mung aku menehi tips lan nuduhake pengalaman pribadi. Informasi dijupuk saka ngisor website resmi Australia Departemen Kebangsaan (Saiki organisasi disebut DIBP) lan presented kanggo sampeyan supaya nyoba, sing ora guide kanggo eksekusi. algoritma pitungan skor resmi tanggal 01.06.12 , supaya yen wis 2015 taun, cepet-cepet kanggo website resmi lan ndeleng, apa wis diganti. Ing wektu iki nulis, apa-apa wis diganti.

supaya, kita ngomong bab visa SkillSelect ngisor subclasses:

189 sawijining trampil - permanen;
190 trampil nominasi - permanen;
489 trampil regional - sauntara.

visa iki kalebu nulis biji, apa aku bakal ngomong dina. Iki visa kanggo wong, sing nganggep awake pakar lan ketemu beluk ing dhaftar SOL. Dhaptar wis saya ganti, supaya ati-ati. Sampeyan bisa nemokake iku ing situs resmi Australia www.immi.gov.au

Digarap liyane saka TCTerms count visa ora mbutuhake. cetha, apa sing kudu. Aku kadhaptar telung visa bakal nelpon "dhuwur mburi" kanggo Kebangsaan kanggo Australia, Nanging sing paling akeh - a 189-I, Nalika mung gumantung saka awake dhewe. lan luck.

Yen kasengsem ing telung visa iki, ing situs Kebangsaan looking for keywords test titik, lan luwih general trampil test migration TCTerms ing skillselect.

Sawise sampeyan dumbfounded, nyatakake, sing malah yen sampeyan ngetik TCTerms required, iki ora ateges, apa njaluk uleman aplikasi.

Kita miwiti count kanggo TCTerms imigrasi ing Australia. Njupuk sampeyan utawa pasangan (Senajan ana wong bakal "lokomotif", lan wong "titian"). Ing kasus iki, kita kudu "lokomotif", sing, anggota siji kulawarga, nilai sing kita pracaya.

1. umur ing dina Expression saka Interest (sing mangerténi, apa iku - ndeleng ngisor artikel):

18-24 taun (klebu) -25 TCTerms
25-32 taun (klebu) -30 TCTerms
33-39 taun (klebu) -25 TCTerms
40-44 taun (klebu) -15 TCTerms
45-49 taun (klebu) - 0 TCTerms

Sing, yen sampeyan wis setengah abad (utawa meh), ing, adieu, skillselect. Nanging kabeh ora ilang, ing Australia, ana cara liyane saka.

Lan yen sampeyan cedhak 45, cepet-cepet, kasempatan njupuk limalas TCTerms kanthi cepet leleh. Sawise sampeyan patang puluh lima, ilang limalas TCTerms, lan iki mundhut banget pinunjul saka. Sampeyan meh metu saka game. Sayange.

2. Tingkat keahlian Inggris, IE IELTS

Aku langsung bakal sijine komentar caustic, yen sampeyan mikir, yen pass kabeh pitu IELTSna, ing, kamungkinan, salah. Banget sawetara sampeyan bakal bisa apa lan dadi larang nelpon sepuluh TCTerms. Iku hard karya, dear.

Wewenang Inggris IELTS 6 / OET B - 0 TCTerms
Ahli Inggris IELTS 7 / OET B - 10 TCTerms
Superior Inggris IELTS 8 / OET B - 20 TCTerms

Yen sampeyan mikir, sampeyan ora perlu nafig kene pitu, Maksudku, sepuluh TCTerms, ora lali, sing, nyantosakaké kualifikasi sing, dipeksa kanggo pass banget IELTS ora kurang saka, saka dibutuhaké déning organisasi sertifikat Panjenengan. Sing posisi "uga dadi enem Inglish aku ana persis" kene ora bisa mung numpak.

3. pengalaman karya ing beluk (sing diploma lan jurusan kang cocok kanggo SOL saiki utawa cedhak iku):

Saka telung limang taun saka pungkasan sepuluh - 5 TCTerms
Saka limang wolung saka sepuluh taun pungkasan - 10 TCTerms
Wolung kanggo sepuluh taun saka pungkasan sepuluh - 15 TCTerms

4. Pengalaman ing beluk ing Australia:

Thinness - skor maksimal kanggo kombinasi "pengalaman Australia lan neavstraliyskogo" (item 3 + 4) nggawe mung 20 TCTerms.

Saka siji kanggo telung taun saka pungkasan sepuluh - 5 TCTerms
Saka telung limang taun saka pungkasan sepuluh - 10 TCTerms
Saka limang wolung saka sepuluh taun pungkasan - 15 TCTerms
Wolung kanggo sepuluh saka pungkasan sepuluh - 20 TCTerms

5. kualifikasi / tatanan:

degree doktoral Australia utawa jurusan padha, dijupuk iku, nanging ingkang dipunakeni (wonten ing "Ditampa" Maksudku Panjenengan dikonfirmasi diploma / jurusan, sing salah siji langkah dhasar ing ngarepe EOI key) ing Australia - 20 TCTerms.

sarjana (Lowongan Kerja, kalebu Lowongan Kerja karo Honours utawi Masters), dijupuk ing Australia utawa njaba iku, nanging ingkang dipunakeni ing Australia - 15 TCTerms.

Diploma utawa kualifikasi profesional, dijupuk ing Australia utawa njaba iku, nanging ingkang dipunakeni ing Australia - 10 TCTerms.

Iki wayahe alus banget, kados pundi anggenipun diploma. Konfirmasi Sukses uga gumantung ing "mbenerake agensi". ing kuotasi, amarga sampeyan kudu mikir, ora kanggo fly. Aku ngomong bab Jl Russian lan saringan. contone, Nalika diwilang kanggo diploma limalas, lan menehi mung sepuluh TCTerms.

TCTerms kanggo Anugrah ora kumulatif.

6. saringan Australia liwat CRICOS - paling 92 tanggalan minggu - 5 TCTerms.

7. faktor liya:

verifikasi kepemilikan (обычно через NAATI) salah siji saka basa masyarakat Australia - 5 TCTerms.

Kasunyatan sing latihan ing Australia regional (dhaptar panggonan kuwi ing situs resmi) - 5 TCTerms.

expertise buktiaken (IELTS плюс) partner (Maksudku "car)"- 5 TCTerms.

Professional Year completion, sing, completion kasil saka taun pendidikan saka 4 taun sinau, Data ing situs resmi - 5 TCTerms.

8. Ing ngarsane saka nominasi / Sponsor:

Kasedhiyan kanggo nominasi visa 190th saka salah siji saka negara utawa wilayah saka Australia - 5 TCTerms.

Kasedhiya kanggo 489 menit visa nominasi salah siji saka negara utawa wilayah Sponsor Avstraliiili ing wong sanak kadang, Warga âvlâûŝihsâ-permanen (residents) utawa warga Australia - 10 TCTerms.

saiki nimbang, sing mung njaluk Nilai.

Yen kurang saka 50 - ala, kamungkinan, telung visa iki sampeyan "angel banget". Nanging aja lali kanggo mriksa metu saka agen dilisensi, yen serius. uga, kabeh pikiraken salah. Sampeyan bisa wag ing Australia kanggo visa akademisi?

Yen sampeyan wis diketik 50 TCTerms, duwe kasempatan kanggo nyoba kanggo miwiti proses kanggo visa 489 menit. Senajan dheweke sauntara, nanging menehi kasempatan kanggo njaluk mengko permanen, nominasi utawa ngupaya negara utawa wilayah saka Australia, yen ana kulawarga Australia, urip ing wilayah ditetepake (Sydney, Melbourne, ... Lan tetanggan ora kulo, kudu bolongan), nyoba kanggo njaluk sponsor. Panjenengan 50 TCTerms + 10 TCTerms kanggo nominasi utawa sponsor Australia bakal menehi total 60 TCTerms, lan sampeyan njaluk teori 489-th.

Yen sampeyan wis diketik 55 TCTerms, iki tegese, sing visa 190-aku uga Panggonan kanggo dadi. kabeh, sampeyan tetep, iku kanggo njupuk nominasi saka negara utawa wilayah Australia. Panjenengan 55 TCTerms + 5 nilai saka nominator ing, bakal 60 TCTerms, lan sampeyan miturut teori visa permanen kanggo manggon ing Australia!

Yen sampeyan Skor 60, terus kanggo dhingklik, sing lungguh. Salah siji sing panginten kabeh salah, utawa golek dhewe ing Australia rauh. uga rampung! isih, ora ngendhokke. Ana pitfalls.

Kanthi nomer TCTerms, Count dhewe (abruptly, bebener? lan ora apa agensi mbukak lan hack loot? ) Mriksa karo profesional, sing earns roti, nyediakake layanan Kebangsaan kanggo Australia saben dina. Lan sing nduweni lisensi kanggo situs www.mara.gov.au Lan nalika sampeyan nelpon telpon ing Australia resmi lan ngomong karo wong, etc. Njupuk saperangan atus duwit (sawise iku ana bab satus) kanggo informasi penting kuwi. Aku ngira bab kemungkinan.

Ayo padha bali menyang kamus istilah Kebangsaan Australia.

EOI или expression saka kapentingan - Iki nalika sampeyan wis liwati IELTS (Asil ora luwih saka 3 taun) lan dikonfirmasi diploma sing / kualifikasi, lan ngirim kabeh kanggo Departemen Kebangsaan Australia, Tjara kapentingan ing imigrasi kanggo Australia.

Sawise sampeyan njaluk respon positif, sing uleman aplikasi, sampeyan bisa aplikasi kanggo aplikasi imigrasi resmi Panjenengan (aplikasi) visa th 189. Kanggo aplikasi kanggo 190 th lan 489 th ing phase EOI uga kudu ngirim dokumen, sing diwenehi nominasi saka negara utawa wilayah Australia. Ing cilik saka sponsor (489-Aku) Sampeyan mbutuhake dokumen sing cocog saka Sponsor.

ing, Kabeh sing maca iki pisanan, akeh ora ngerti. Lan iku ora Matter. Kabeh wiwit cilik. We perangko ing internet lan maca situs web resmi, Aku ngandika ndhuwur. We are looking for forum, nuduhake manis bab urip ing Australia, baldeem, Aku maca carane kabeh iku prasaja lan gampang ing Australia (lan carane gampang iku kanggo njaluk visa ), kenalan karo website MARA (maneh ndhuwur) lan kita looking for, sing wis kene lan sing, sing ing Course Pendhaftaran - kita pirembagan kanggo wong-wong mau lan nyoba kanggo njaluk minangka akeh informasi.

singkat, We are working.

Kadhangkala kita menyang website kanggo kasunyatan Australia.

Yen sampeyan lagi crook, utawa mung ngalami pangaruh ala wong kang, Lowongan mungkasi tulisan iki lan lali bab Australia. Apa sing perlu iku? Iku luwih apik kanggo tuku lan muter securities ... utawa apa ndandani Apartemen. Utawa kanggo Turkey saperangan saka minggu.

Nanging ora Skor kanggo imigrasi kanggo Australia.

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!