Carane bali manggon ing Australia, yen ora diploma, ora pengalaman profesional, Inggris ora, utawa nalika lagi, nanging ora Profesi ing SOL, Chola ?

australia photo

supaya, Aku kaya kanggo pindhah kanggo Australia, yen boten? ing kasus iki ing visa Skilled ora, alas, sakbenere kasempatan. Carane bakal konfirmasi sing, apa ora apa (Assessment skill)? lan yen, contone, diploma / kualifikasi wonten ing ngarsa Paduka, lan malah duwe pengalaman karo kualifikasi iki, nanging boten kaya Profesi ora ing SOL, sembarang CSOL ?

Jawaban iki prasaja - ngupayaa beluk dikarepake ing Australia. path kemungkinan bisa mbukak liwat visa pelajar Australia, utawa visa sinau, kaya.

Study in Australia (ing wektu sing padha nambah Inggris Panjenengan) lan duwe beluk Australia, resmi nuntut ing negara iki, sampeyan bisa nyoba kanggo golek kene bisa ing Seluk-beluk sing, kanggo gain pengalaman (pengalaman), uga, lan lajeng menyang Kebangsaan profesional, tengen, nalika ing Australia, amarga kemungkinan sing bakal akeh luwih saka!

Sadurunge Rush kanggo ngetokake visa pelajar ing Australia (Kita ngomong bab, sing ora bisa njaluk visa trampil), yen sampeyan arep kanggo mindhah kene kanggo manggon, worth Mat maca. bagéan saka situs resmi www.immi.gov.au lan Highly seng di pengeni kanggo takon agen Kebangsaan apik.

Luwih nglampahi kanggo rembugan 100-200 utawa dolar malah liyane, saka ilang ewu, milih cara salah. Utawa bisa sawetara taun ing arah mati-mburi (ndarbeni "sing penting" saringan lan pengalaman, kang banjur, sayangé, lan ora bakal bantuan kanggo imigrasi Australia).

liyane masalah. Kanggo dadi mahasiswa ing Australia, sampeyan perlu dhuwit. owahan.

Yen sampeyan duwe masalah awis tenan ala, iku kasempatan pungkasan - kanggo ninggalake kanggo Australia ing visa putri. Sing, golek partner, sing warga saka Australia, utawa permanen penduduk (permanen penduduk-ом). utawa, matur ing basa paling prasaja, dadi bojoné sing (bojomu) Australia (Australia).

Aku meh kelalen. Sampeyan uga bisa nyoba kanggo pindhah menyang Australia kanggo anak-anake.

please, yen sampeyan duwe ora idea, Carane imigrasi Australia, lan Salajengipun ana kamungkinan kanggo maca ing syarat Inggris (boten utawa mboseni) ing situs resmi, maca artikel. lan, mesthi, sumber liyane. Where goleki agen migration, Aku uga wrote. Kabèh ing situs kanggo manungsa waé.

Aku ora agen lan ora layanan - ragad, utawa free.

Aku mung bareng karo sampeyan sandi pengamatan bab urip ing Australia.

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!