Carane bali manggon ing Australia, cara kanggo mindhah

australia photo

Australia - ngimpi nyata kanggo wong experienced ing planet. Iklim becik kanggo awak manungsa, alam ayu, sange kemurnian lan Paragraf, sikap sabar kabeh balapan lan bangsa, ingatase hak bebas Absolute agama, demokrasi lan hak nganti tingkat domestik, stabilitas lan kualitas urip, kualitas lan medicine dipetik pendidikan donya. Iki kaluwihan saged kaselaki nggawe Australia saka nggodho kanggo pindhah menyang panggonan permanen.

Australia ditampa karo mbukak penyelundupan enom, wong motivasi karo gaya urip aktif, karo latihan kejuruan lan kepinginan gedhe ora mung kanggo manggon, lan ing Australia, nggawe kontribusi kanggo pangembangan ekonomi kawruh lan skills sing. Sugeng pengusaha, kekarepan lan bisa kanggo tenan netepake dhewe ing Australia, ngatur bisnis ana utawa nandur modal ing pembangunan ekonomi nasional. Australia Stealth nengsemake calon Grooms lan manten supaya ketemu karo halves sing, uga menehi tuwane kasempatan kanggo nggunakake sambungan kulawarga lan bali manggon karo anak, We sing manggen ing Australia lan kang warga.

Metode saka obah Australia

Tindak manggon ing Australia bisa dadi macem-macem cara, sing menehi kasempatan kanggo sawetara sing godhongé amba saka calon kanggo nepaki ngimpi lan bali manggon ing negara iki.

  1. Total Kebangsaan profesional. Ing kategori iki tiba wong 44 taun, duwé secondary utawa pendidikan sing luwih dhuwur, pengalaman cekap ing Profesi, Kamping, keahlian basa Inggris, tanpa kapercayan. Duwe ngrambah skor maringaken, kasempatan nguwataké ékonomi lan imigrasi.
  2. Regional Professional Kebangsaan. Alternatif kanggo sing, sing durung nampa bahan maringaken. Yen sampeyan nduweni kualifikasi, dikarepake ing negara tartamtu, sampeyan bisa Count ing dhukungan saka negara ing wangun sponsor. Mung watesan pinunjul kanggo nampa visa kanggo program iki, - A panggonan prentah ing provinsi.
  3. imigrasi Business. wong Business, pengarepan kanggo mbukak bisnis ing Australia, kasedhiya 2 jinis visa: sak wentoro lan permanen. Ing kasus paling, iku mokal diwenehi visa permanen, ora njupuk ing ngarepe visa sementara iki, ing panggonan lampu lan pangembangan bisnis ing negara. Ana visa penduduk langsung lan permanen, nanging bakal ditanggepi ing kasus ngédap lan mung kanggo bisnis dikenali ukuran gedhe.
  4. imigrasi Parent. kanggo anak, urip ing Australia lan warga kebak negara iki, bisa nation tuwane, kang ora bakal ana syarat profesional utawa basa, loro saka hubungan kulawarga.
  5. affiliate imigrasi. Palakrama karo partner Australia. A visa sementara loro-taun sawise mati saka periode sing sah otomatis diowahi kanggo visa permanen penduduk. Lan penting kondisi kanggo jinis imigrasi - kenalan pribadi karo ngresiki utawa putri Australia.
  6. Program kamanungsan. visa pengungsi langsung menehi pemilik sawijining hak penduduk permanen saka Australia, sing lengkap lan langsung keuntungan pengangguran, uga keuntungan ing sederek telpon ing Australia. aplikasi asylum bakal dianggep mung yen, yen panggonan wong ngalami buron lan jawatan nasional utawa politik.

Yen wis siyap kanggo ngganti bawana lan iklim, karya lan kanca-kanca, nyawa-searching, yen ngimpi comfort domestik lan sosial kanggo awake dhewe lan anak-anake, - Australia iku panggonan pantes ing srengenge, ora mung ngendi siji bisa karya, manggon, nanging uga rumiyin, karo saben serat kang nyawa urip!

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!