Carane bali manggon ing Norwegia, cara cetha kanggo mindhah

norway photo

Senadyan tightening saka aturan Norwegian imigrasi, ngekang aliran pengungsi kanggo panguwasa bisa ora. Alesan kanggo kepinginan saka manca kanggo njaluk bantuan kanggo Norwegia punika, sing negara wis dawa wis posisi dhuwur ing taraf, bagean ageng budget wis ngginakaken ing Norwegia ing program sosial, urip punika kalem lan diukur. nanging, Rusia ora supaya akeh wong sing ninggalake kanggo manggon ing Norwegia, minangka akeh.

Cara kanggo obah Norway

Akèh kedatangan sing pindah kanggo Employment. Dadi carane njaluk mbayar kurang-proyek ing negara ora banget angel, lan nampa bayaran imigran kanggo karya kuwi bakal akeh luwih, saka kanggo kinerja karya kuwi ing ngarep. buruh Seasonal lan specialists, nuntut dening Profesi, njaluk ijin karya kanggo periode 3 sasi. minangka aturan, negara nduweni Lowongan jobs, kang dianggep non adiluhung antarane Norwegians.

Cara sing paling populer kanggo pindhah menyang Norwegia - marriage karo warga utawa warga Norway. Women Rusia, Ukraina lan negara liyane, malah luwih saka siji anak, omah-omah karo Norwegian lan pindhah karo wong kanggo Norway. Swara wektu, padha nampa kewarganegaraan Norwegian, yaiku becik ketemu karo kulawarga. aturan negara menehi, yen saperangan, uga anak ing 18 taun kanggo, manggon sing anduweni hak panggonan permanen. Sampeyan uga bisa, lan nggunakake imigrasi kanggo ketik marriage karo warga Norway. Nanging, cara iki mbutuhake ngarsane saka dhuwit lan panelusuran kanggo partner cocok, kanggo menehi hasil.

A cara umum uga kanggo pindhah kanggo manggon ing Norwegia karo bantuan saka status pangungsi. Sing nduweni hak kanggo ngupaya asylum ing Norwegia? Miturut Konvènsi PBB, hak asylum wis pasuryan, kang ing bebaya, lan wong, kang ngalami diskriminasi adhedhasar lomba, kesukuan, agama utawa politik alasan. Sampeyan ngirim uga nyatet, sing asylum uga bisa, lan kanggo kamanungsan alasan, nanging ing ngono iku perlu duwe alasan apik kanggo usulan kanggo status pangungsi.

Ing ngarsane saka kahanan ing ngisor iki, ana Pendhaftaran pengungsi ing badan negara sing cocog, yaiku, polisi. Kene pengungsi fingerprinted, nggawe identitas kapribadèn, mangerteni, iku ana ing Norwegia. Ing wektu nemokake kabeh masalah iki kabeh dokumen identitas, kalebu passport, Padha tetep ing polisi.

Senadyan kabeh kangelan, obah kanggo Norway dianggep salah siji saka cara sing paling apik kanggo njaluk kewarganegaraan Eropah.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!