Carane gampang iku kanggo golek proyek ing Australia

employment photo

Inggih, nalika pulo ayu lan dolanan Sydney rampung, lan iku wektu kanggo bali menyang kasunyatan. Artikel sabanjure kanggo sing, sing mikiraken, sing kabeh iku uga ing Australia, lan kanggo golek proyek ora nuduhke kangelan sembarang. Carane gampang iku kanggo golek proyek ing Australia, sebab, nalika teka kene, kuwi "perlu", lan miwiti rattling mati resume kang, Hung karo Rusia, universities Ukrainia lan Belarus, tengen lan kiwa. A dicokot sethitik banyu kadhemen kanggo bosom Panjenengan, Ambegan roto-roto lan ora nggawe gerakan rasah.

Malah yen resume profesional (lan, sing, sing unprofessional? sing, ing Australia sing, nalika, contone, sampeyan bakal entuk janitor utawa keamanan njaga, Aku wis kuwi, Aku ora guyon, sampeyan kudu cook nganti ringkesan a ) dumadakan muncul ing jeneng perusahaan manca, jinis, Aku kerjo kanggo taun ing pabrik Bavarian, ngendi ngumpulake Boomers, iki ora ateges, sing juragan Australia bakal luh sampeyan bêsik, Dheweke nyoba kanggo wrest saka tangane saben liyane.

Nalika aku wis bola-bali wrote, ing sandhungan kapisan lack saka pengalaman Australia lokal. Lan malah yen sampeyan lulus saka Moscow State University lan konsultan anjog kanggo pitepangan saka piranti lunak anyar ing pasar CIS, lan malah certified, sampeyan isih jancok (nuwun) ora wanted ing Australia.

dening cara, Yen ana wong kuwi, sing imigrasi sing do ora cocog, mung tuku kewarganegaraan, contone, Bolivia, lan gesang slaras saklawase ing

Aku ora kaget, terus kanggo ketemu kene, ing Australia, kulawarga, vozvraschatsya sing arep Rusia utawa negara tangga ing tampilan saka masalah serius nemokake karya ing Sydney lan pangonan-pangonane. Aku nang, sing iki wong lanang teka kene kanthi cetha Absolute, sing nemokake proyek ing Australia ora angel.

kategori liyane saka "pemisahan", nalika, contone, liwat jaringan utawa data Specialist, ngginakaken wektu owahan nggoleki karya profesional akeh pengalamane ing lapangan ing Australia, lan, lan ora nemokake, liyane sabenere, ora ditampa iku, perekvalyfytsyruetsya, contone, ing pengawal, lan duwe, sayangé, Aku malah ora ngimpi bali menyang, kang bisa (bisa) paling. Aku uga ngerti iki wong lanang. wong, mesthi, saking luck. Utawa padha ora doterpeli. Nanging ora bali, Kanggo kaping pindho gagal kanggo ngetik kali padha.

dening cara, bab sing, sing bali. Sawetara wong ambruk ngisor, saka iku sadurunge (sadurunge, Aku lunga Australia), lan saiki wis nyekel munggah karo kanca lan kanca sing. lan wong, nggawe somersault luar biasa, imigrasi ngatur gagal kanggo nguripake menyang phase anyar karir, mloncat munggah lan terus lomba "sing Steeper". Mugi, ngerti, apa aku.

Disiapake kanggo, sing wiwitan ing Australia duwe posisi ngisor, saka sampeyan ngarep-arep iku, mindhai proyek ing Sydney utawa Melbourne, Punika sosial lan musna dikempalken ing Rusia.

Aku ora malah bab dhuwit. Aku ngomong bab pakaryan profesional. Iku kaya bedah Soviet, teka manggon lan bisa ing negara manca, Panjenenganipun damel panci lan wisuh ing jubin ing rumah sakit.

Aku isih ketemu wong, sing looking for karya sukarela ing Australia. alamiah, sing, sing arep ing sembarang cara kanggo nyekel lan tetep kene kanggo manggon lan karya.

Aku makarya minangka volunteer, Tekan ing Australia, amarga ing perlu dhuwit, kanggo Feed kulawarga, nanging Australia ana resik, njaga buruh Australia lan Australia ing situs bangunan Australia. Lan terus Pethel adoh ing tembok watu saka pegawe pasar profesional Australia. Lan disabetake. Iki gampang golek proyek ing Australia? Aku ora.

Nanging, Aku terus pracaya, sing perlu kanggo miwiti karo karya profesional, lan ora kanggo Volunteer.

Watu kapindho ngisor sikil kasunyatan, sing Australia malah golek prayoga (oh uga, sanadyan sembarang normal) karya saiki angel. pengangguran, Kurangé populasi ekonomi, malformation lan proyek ngethok, tren anyar ing privasi personel saka perusahaan, Tambah rega, mlaku, punika, nggawe panelusuran proyek ing Australia ora gampang.

iku bakal koyone, uga im ing, Grey, ngerti basa lan tatakrama sing, gadhah keahlian lokal lan kawruh, kok kanggo wong iku uga masalah? amarga, sing Kahanan ing pasar pegawe ing Australia ora njupuk luwih, lan, sayangé, Samsaya awon.

sampeyan, padha kabeh tabungan, nglumpukake kabeh daya lan kabeh wektu kanggo entuk goal iki - Kebangsaan kanggo Australia - sampeyan siap kanggo tantangan?

Sampeyan bisa resiko taun utawa luwih, nalika ana ing status temen beda, nalika ora ana siji bisa (liyane sabenere, kepengin) mbantu, lan urip ing dhewe?

Lan sampeyan siap kanggo tarik ing garwane lan anak?

Kowe éling, sing, yen bali, sampeyan bakal dadi liyane? Lan yen sampeyan tetep ing Australia, uga dadi !

Wigati, limang taun kepungkur ing Australia wiwit teka cukup 'kuwat' pengungsi - aku ngomong bab sing, sing duwe financial support saka Tanah kelairan sajarah sing. contone, kang metu saka karya, padha malah tuku property kene lan manggon, ing apa-apa tanpa nolak dhewe.

Aku malah ora nyebataken imigrasi, trip kanggo kewarganegaraan Australia. Prakiraan, sing sawetara iki banjur teka bali, ngrampungke misi lan nampa passports biru anyar lan kewarganegaraan.

Nanging wong lanang, postavivishih ing saham kabeh, padha duwe, Nanging paling. Lan padha resiko, Arep nang saka urip anyar ing Australia.

A rasio luwih - Inggris. Carane akeh wis ditulis bab wong ...

Lali babagan IELTS Panjenengan, lali bab trip kanggo Eropah lan Amerika, kene basa liyane, lan iku kudu njupuk. sak. Nalika sampeyan wis ing Australia. dateng, minangka nyuworo logat Slavic becik kanggo kuping Australia, juragan Australia bakal banget scrupulous ing pilihan saka calon. Buyers liwat, posisi iki nanging uga bakal pengin pengungsi liyane, lan malah, non-pengungsi, minangka warga negara Australia. Chinese, India, pakystantsы, fillipintsy .... terus?

subtlety liyane. European utawa Amérika (neavstraliyskoe) ringkesan Uga bisa "Cut mripat" kader lokal. Aku elinga, ing taun pisanan, Aku nampa sawetara telpon saka agen, jinis, "... klien nyuwun, ing resume (ing CV) ditulis ... apa ora iku ateges?... "Aku diterangno ing rinci, nanging banjur ing wektu Interview padha saka klien Aku wis ora diundang. A ringkesan saka Australia kang kawitan aku ing format Amérika, lan iku, minangka, kesalahan. Bisa mbayangno, nerusake minangka tataran kapisan pilihan mung dibuwak utawa dibusak juragan Australia whimsical?

apa maning?

Wangsulan: Bab ingkang paling penting - mentality. negara manca, basa manca, mentality asing. karya wong Else kang, kang wis angel golek. Jobs in Australia - iku proyek wong liya iku, lan kanggo njaluk iku, dadi wong liyo. Iku sedih.

Nanging sampeyan kudu tetep kanggo kulawarga kang - bojo / bojo,anak, tuwane, cedhak.

Dadi dhewe kanggo kanca-kanca anyar.

Lan kanggo lawas, kiwa konco, sampeyan dadi wong liyo. pesti.

Ora, pessimism kasempatan

karya liyane iku ing Australia bakal dadi kang, nanging saka wong liya nguripake ing. Nanging iki bakal njupuk wektu. Kanggo wong cepet, lan kanggo wong kanggo dangu, banget dawa. utawa ora.

Aku pengin sampeyan nemokake karya profesional ing Australia sanalika bisa.

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!