Master ing Austria

vienna photo

Master ing Austria ora kurang populer, saka latihan kanggo lulus. sinau, apa dibutuhake pelamar saka Rusia, program apa bisa pilih ndhaftar ing Universitas a.

gelar Master ing Austria luwih bener kanggo nelpon "masteratura", minangka lulusan program iki nampa kualifikasi "Master". Menyang ombone tartamtu judhul Master bisa dibandhingake karo jurusan biasanipun Rusia master. Nanging, sampeyan ora bisa terus analogi langsung kene.

Yen sampeyan duwe gelar sarjana, bisa ndhaftar ing Austria University Master. Kawruh Jerman ora dibutuhake - ana program basa. Yen sampeyan wis milih program ing Jerman, iku perlu kanggo konfirmasi, sampeyan nganggo basa ing tingkat ora luwih murah tinimbang C1. Kanggo mayoritas certificate khusus keahlian lan gelar sarjana bakal dileboni, nanging ing sawetara, lan sing, contone, Kedokteran lan Pharmaceutics, lan isih perlu kanggo pass ujian mlebu. Kadhangkala tekan ing program master bachelors uga kudu ngliwati sawetara subjek, sing dibutuhaké déning spesialisasi, nanging iki ora rampung sak kuliah ing lulus, nanging boten salah karo sing: Pisanan Sampeyan bakal ing nomer mahasiswa, bakal ditanggepi a visa pelajar, lan sampeyan bisa dosdat kabeh item perlu. minangka aturan, mung siji utawa loro.

program Master kanggo wilayah ekonomi lan sawetara liyane ing akeh universitas bisa liwati mung ing Inggris. Yen sampeyan milih-basa Inggris training, sampeyan kudu nalika ngetik pass siji saka ujian internasional cocog lan nuduhake ing, paling, ini:

  • Для TOEFL 600/250/100 TCTerms,
  • 7.0 TCTerms kanggo IELTS,
  • 800 TCTerms kanggo TOEIC.

Utawa, Sampeyan bisa ngirim salah siji sertifikat iki, nyantosakaké sing duwe tingkat cekap saka Inggris:

  • BEC luwih (Business Inggris Certificate luwih),
  • CPE (Certificate of Keahlian ing Inggris),
  • UNIcert III,
  • CAE (Certificate of Inggris).

program kuwat master ing Austria dianggep program ing Wina Universitas Ekonomi lan Bisnis (utamané ngendi Anugrah bisnis adiluhung) unyversytete lan Danube ing Krems.

Ing proses sinau master, sampeyan resmi bisa, nanging ora luwih saka 20 jam saben minggu. Nanging, pambayaran mbukak kuwi, sampeyan bakal cukup cukup, kanggo mbayar biyaya, pangan lan papan perlindungan.

sumber: studyglobe.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!